|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvomajske počitnice- z letalom prvič?
28.2.2013 14:30:18   
zita
Mi bi se pa letos odpravili za prvomajske počitnic enekam z letalom (otroci prvič user posted image ) . Imamo pa 7 letnika in takrat bomo imeli ravno še dopolnjenih 2 leti pri drugem sinu. V bistvu sem mal skeptična, da je mogoče 2 letnik še premajhen, ampak ko berem razne forume , vidim da to ni ravno ovira.
Kdo priporoča kakšno fanj destinacijo? turčija, grčija, kanarski....
Seveda bomo mal pogledali tudi to, da agencija ponuja kakšno ugodno varianto- ceno za otroka.

Hvala za namige :-)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvomajske počitnice- z letalom prvič?
1.3.2013 13:56:21   
hubi
Po mojih izkušnjah mlajši veliko lažje in bolje preživijo let. Naša je bila stara 1 leto, ko smo šli prvič z letalom.
Do vključno dveh let otrok nima svojega sedeža in je pri tebi v naročju. To malo poceni počitnice.

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvomajske počitnice- z letalom prvič?
1.3.2013 21:56:00   
malaMravljica
Oba bosta uzivala, najvec skrbi si bo pa mami delala user posted image Sedemletnik je ze itak velik, za dvoletnika bo pa tudi fajn. Samo s sabo vzemi kaksne tiste velike zele bombone, sem sicer nasprotnik tega, sam mi je 3,5 letnik zadnjic pri pristanku 15 minut jokal, da ga boli in si zatiskal usesa in sem dobila ta nasvet od ene druge mamice. Ali pa za pit, ce ima mali se dudo pa to s sabo. Pravijo, da pomaga tudi da zehas in odpiras usta, pa mojemu zadnjic to ni pomagalo. S tem si pomagas, ce bi imel probleme s pritiskom v usesih ob pristanku in vzletu.

Ja, da te potolazim. Jaz sem sina pri malo manj kot dveh letih prvic vzela na avjon in sva sla na 24 urni let z dvemi postanki, ko sva sam avjon menjala in takoj naprej. Prezivel je z odliko. Sam brez panike.

Ja, sprasujes za destinacijo. Mi smo sli zadnjic na Kanarske, na Gran Canaria in mali od takrat naprej non stop sprasuje, kdaj gremo spet z letalom. Po moje mu je bilo lepo user posted image Je bilo res raj za otrocke. V hotelu full druzin z otroki, organizirana animacija, veliko otrok, bazen za male in zunaj koticek z igrali. In potem se plaza z mivko in valovi, vec res ne rabis.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 1.3.2013 22:00:15 >

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
3 pravljični družinski izleti
V članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?