|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolecina v zapestju
13.3.2013 15:14:54   
daisyb
Pozdravljene,

mene zanima, ce ima se katera tezave z zapestji po porodu? brala sem sicer, da se po porodu pogosto pojavijo pri zenskah bolecine v zapestjih (zakaj ne vem). Jaz sem peti mesec po porodu in me sedaj ze en mesec boli zapestje...kot neka pekoca bolecina. roke se mi zaenkrat ne mravlincijo, me pa to ovira pri delu in seveda dvigovanju otroka. Ne vem ali naj grem k zdravniku (nocem na bolnisko) ali bo ta bolecina zginila sama od sebe.
Ce je katera imela take tezave...kako je ravnala? ste sle k zdravniku, vam je kaj predpisal?????

V mojem primeru mirovanje tezko pride v postev, ker delam (pomoc na domu)...in doma sem z dvema otrokoma....zaenkrat sam jamram, nisem pa se nic ukrenila glede te bolecine.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolecina v zapestju
13.3.2013 15:42:33   
Kajchyy
hej

mene je začelo ene 3 mesece po porodu ful špikat v desnem zapestju. Kot da bi imela kakšen živec ukleščen.. Ko sem tamalga dvigovala (al pa pač kaj drugega, glavno da je bilo zapestje obremenjeno), je blo tko, kot da bi mi igle not zapičli. Ne vem, če je to to, kar ti opisuješ. :)

Men je tašča posodila tisto "opornico" (ne vem kako nej drugače opišem) za zapestje, ki se jo drugače kupi v lekarni. Sem jo imela ves čas gor in je vsaj meni pomagalo. Zapestje ni bilo več tako obremenjeno in se potem kmalu popravilo. Zdaj sem OK (sem slabih 6 mesecev po porodu).

:)

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolecina v zapestju
13.3.2013 16:54:17   
m_o_i
sindrom karpalnega kanal(vklescen zivc) sem imela 10 let pred porodom in je bil z operacijo saniran.

tri mesece po porodu me je pa desno zapestje zacelo pect za znoret in sem se ustrasla, da se je spet pojavil SKK, ceprav je bila bolecina drugacna.
sla sem k zdravnici, diagnoza "vneta tetiva". dobila sem tablete za do konca pojest, prej sem si pa sama pomagala z opornico (tisto neoprensko), ampak je zdravnica rekla, da bo zadevo se poslabsala in da naj jo dam proc.

tetiva se je vnela zaradi "novih" in stalno ponavljajocih gibov roke(previjanje, hranjenje...).
jaz ti priporocam obisk zdravnika, ker se zna kar dolgo vlect vsa zadeva...

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Kajchyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?