|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in zavračanje flaške
20.5.2013 8:00:58   
babučka
Imam 8 m pupo, ki se doji in ne mara flaške. Počasi bi rada prenehala z dojenjem vsaj tja do enega leta. Zanima me, če je bila katera v podbni situaciji, kako ji je uspelo navsti na flaško in kdaj?

Hvala za odgovore. :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje in zavračanje flaške
20.5.2013 8:20:30   
rakica82
Meni ni uspelo, moja ni hotla flaške, normalno sva se dojile do enga leta potem nehale brez težav. Nič slabega, če noče flaške, moja je takoj vse pila s kozarca, ko sva se nehale dojit je šla zvečer spat brez nadomestka za joško.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu babučka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje in zavračanje flaške
20.5.2013 8:25:35   
mamamajča
No jaz pa nikakor ne razumem, zakaj, ko odvajate od dojenja, morate navajati na pitje po flaski. Zakaj ze?
Zdaj je ze toliko stara, da lahko pocasi pije iz kozarcka, ali mogoce s tistega loncka po slamici, ni je treba navajati na cucelj.... mi nismo imeli nikoli flaske.
Od 6ga meseca je probavala pit iz kozarcka, sva se trudila pozirek po pozirek, res je, da je manj komot kot flaska, ampak meni se je pac dalo...

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dojenje in zavračanje flaške
20.5.2013 8:38:27   
metuljčica87
Moj tudi ni imel nikoli flaške. Do 6. meseca itak ni potreboval tekočine, ker se je polno dojil, ko sva začela z uvajanjem GH pa ga je ati v eni uri truda naučil piti na slamico user posted image Tako da je pil čaj po slamici. Za mleko pa nikoli nismo dajali nadomestka dojenja, dojil se je do 15. meseca, kar se ni dojil je jedel GH, to je to.

_____________________________

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dojenje in zavračanje flaške
20.5.2013 10:43:26   
babučka
Čeprav imam tri pupe, je samo ta bila zares dojena in takega, ali drugačnega razloga. Prvim dvema sem do drugela leta dajala ponoči flaško, pol sem jima razložila (po otroško), da je ne rabita več. Zdaj pa se počutim, kot bi imela prvega in neki kompliciram:), si pač ne znam predstavljati, kako bi to zgledalo ponoči, če se ne bi več dojile oz imele flaško, ker za enkrat še vedno je 2-3 krat na noč dojiva. Sicer bereme, da otrok pri tej starosti ne rabi več nočnega dojenja, a nekako imaš vseeno tisti strah, kako bo. :) Očitno si bo mogel ati dopust vzet, da bi jo ponoči malo nosil, da bi razumela, da ne bo nič več dojenja. :)

Po slamici? Kako ste jih pa navadile? Sm namreč kupila špotren lonček Tomme T. in ne vem, kako naj ji pokažem, da se da pit iz tega lonča. :)

Hvala za vsak nasvet. :)

(odgovor članu babučka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dojenje in zavračanje flaške
20.5.2013 11:53:00   
donna22
Zakaj že navajanje na flaško? Moja dva je nista rabila, pri hrani in pijači sta šla direkt na žlico oz. kozarecuser posted image

(odgovor članu babučka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dojenje in zavračanje flaške
21.5.2013 8:19:03   
babučka
Meni se flaška ne zdi nekaj napačnega. Velikokrat mi je prav prišla ponoči in zvečer je poleg večerje, dobila še dost mleka. Poleg tega bi lahko malo položila v posteljo in bi ob pitju mleka sama zaspala. Nekako dojenje meni ne leži. Sem nameravala dojit samo pol leta, da je zima šla mimo, a sva še vedno na tem, ker pač noče flaške. Želim si, da bi čim prej dokončno prenehala. Ljudje smo si različni. :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?