|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: legofer !?!
2.7.2013 11:36:44   
soncek3

IZVIRNO SPOROČILO: tashq


IZVIRNO SPOROČILO: soncek3
Tako da bi s prehrano težko rešili ta problem. Imamo pa še danes pri dveh letih zelo slabo kri in mislim, da nas spet čakajo sirupi. Pa mala poje enormne količine mesa + sadjauser posted image

več železa od sadja ima zelenjava, temno zelena: blitva, špinača... nekaj malega drobovine tudi lahko poje. pa več rdečega mesa naj poje kot belega. seveda vse v mejah normale za tako majhnega otroka!




Ja, saj vem, da ima sadje vsekakor manj železa od zelenjave; vsekakor je pa izkoristljivost železa iz mesa toliko večja, da mislim, da ni primerjave. Sadje ima pa več C vitamina, ki poveča absorbcijo železa iz mesa.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: legofer !?!
2.7.2013 13:15:04   
tashq
nočem se kregat, bi pa še to dodala, v pomoč: paradižnik in peteršilj imata tudi ogromno C vitamina, mislim, da celo več kot limona. lahko še ti dve živili (surovi) bolj vključujete v prehrano.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?