|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kamp Ježevac na Krku?
22.7.2013 14:33:38   
baby22
Pozdravljeni,
zanima me kakšen se vam zdi kamp Ježevac na Krku?
nekaj sem slišala da naj bi ravno sedaj kopali plažo?
kakšno je morje? mrzlo?
zanima me predvsem mnenje tistih ki ste bili letos že tam...???

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kamp Ježevac na Krku?
24.7.2013 7:54:07   
Špelička
Kamp Ježevac je samo za pohvalit, predvsem kar se čistoče tiče, wc-ji se non stop čistijo. Je pa tako, da v sezoni težko dobiš plac, če si s prikolico, je ful zaseden. S šotorom se še kam zgužvaš, drugače pa julij-avgust težka. Sploh je na otoku Krku poleti ogromno ljudi, v nedeljo popoldan-zvečer se nikakor ne odpravljaj z otoka, gužve so že od Njivic pa vse do Reke. Kako je s kopanjem plaže ne vem, sem bila 14 dni nazaj dol, pa niso nič kopal. Morje je pa malce hladneje kot na primev v Istri. Ampak morje je pa čisto, plaže tudi, lepo urejene za otrok-mali kamenčki pa to. V samem kampu je tudi kar nekaj igral za male.

< Sporočilo je popravil Špelička -- 24.7.2013 7:56:24 >

(odgovor članu baby22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?