|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka na Bogenšperku - šampanjec
14.9.2005 10:30:42   
tinkatonka

Ker se dan moje poroke bliskovito bliža, sem kr živčna, ker za nekj stvari še ne vem kako jih bom izpeljala. Tukaj za nasvet prosim izključno tiste, ki ste se poročile na Bogenšperku, kjer se bom kmalu poročila tudi sama.

In sicer se vprašanje navezuje na pogostitev s šampanjcem. Ker smo malo "škrti", ne bomo plačali gradu Bogenšperk za pogostitev, temveč bi radi sami na parkirišču na hitro nazdravili s šampanjcem, ta čas, ko se midva z ženinom slikava v okolici gradu. Ali kaj komplicirajo glede te pogostitve???? Danes sem klicala na Bogenšperk pa me je bilo malo sram vpršati kako je s tem. Vem samo, da za lastna snemalca in fotografa ne komplicirajo.

Prosim za konkretne odgovore.

Vsa nestrpna tinkatonka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poroka na Bogenšperku - šampanjec
14.9.2005 10:53:59   
SaaS
Prijateljica se je poročila na Bogenšperku. Po poroki je imela zunaj malo zakusko - šampanjec, piškoti in še prijatelji so ji prišli zaigrat (godbeniki). Noben ni nič težil, samo toliko smo se morali premakniti, da nismo motili naslednje poroke.
To je bilo pred slabimi tremi leti, ampak mislim, da zdaj ni nič drugače.
Sem bila že na kar nekaj porokah in na nobeni niso izpustili šampanjca tik po poroki na parkirišču. Po moje, da za to ne delajo problemov nikjer. Drugo je, če bi hotela imeti to notri v njihovih prostorih..

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poroka na Bogenšperku - šampanjec
14.9.2005 10:53:59   
kapica
Jaz se sicer nisem porocila na Bogensperku , temvec v Dobrni, pa tudi nismo tam narocili sampanjca. Oni so nas sicer se na ta dan sprasevali koliko ga rabimo,pa smo kar rekli, da nismo nic narocili .
Pa ni bilo kaj narobe, oz. niso nic komplicirali.
Ne se skrbet, njih bos videla samo enkrat oni pa tebe tudi.
Je pa res da je draga ta stvar, tako da vi kar s svojim sampanjcem nazdravljajte. Zakaj bi pa placala nekaj drago, ce se da tudi drugace naredit?

Jaz ti vsekakor zelim cimlepsi dan, da bo res nepozaben!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poroka na Bogenšperku - šampanjec
14.9.2005 16:34:16   
thumbelina
Mi tudi nismo hoteli šampanjca, potem pa je zunaj lilo kot iz škafa in sva se z možem odločila, da vseeno bi šampanjec. Dali smo 13 jurjev pred tremi leti za cca. 20 ljudi.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poroka na Bogenšperku - šampanjec
16.9.2005 11:21:00   
Soncnica
Hoj!

Leta 2003 sem se poročila na Bogenšperku (v torek imava drugo obletnico ). Tudi mi nismo naročili šampanjca, ker je absolutno predrag, ampak smo ga prinesli s sabo in nazdravili na parkirišču. Nihče ni težil, nikogar nismo motili in bilo je čisto OK.

tudi vama!!!!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poroka na Bogenšperku - šampanjec
17.9.2005 15:54:31   
mama GG
Pred štirimi leti niso nič komplicirali glede šampanjca, mi smo s svojim nazdravili celo v prostoru, kamor prideš iz poročne dvorane! Naj te nič ne bo sram vprašati.. edino kozarce boste morali prinesti s sabo.

So pa komplicirali glede fotografa in snemalca, in sicer ni fotograf smel dalj kot do prve vrste - ker imajo oba svoja s koncesijo. Tako da smo potem vzeli film od njihovega snemalca. Cene se pa ne spomnim

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?