|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
30.4.2014 17:13:15   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Glej, če to drajsaš vsak dan 10 ur, in ga otrok žuli non stop ... Ne vem, jaz sploh nisem razmišljala, da ne bi bil obrabljen kolikor je pač bil, poleg vsakotedenskih pranj v pralnem stroju. Saj so tudi šuhi podrajsani. Žal včasih že po 2 dneh nošnje. Eni otroci pač so bolj mirni, drugi, ki nimamo te sreče pa dobesedno naspidirani. user posted image


Pri enakem materialu in enakem času uporabe sta lahko dva vozička kot noč in dan, ker jih ljudje različno uporabljamo.

Če sem jaz edina, ki se čez določeno serijo pritožujem, potem je problem pri moji uporabi.
Če je takih uporabnikov več, je problem pri proizvajalcu.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
7.5.2014 13:11:13   
Layla10
Pozdravljene!

Ima katera izkušnje s PP Fiat 500 (sem ga v kratkem nameravala kupiti, vendar z novejšim podvozjem)? Ima katera doma revijo Vip in bi lahko povedala kako so se odrezali vozički PP? Hvala!

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
25.10.2014 13:42:51   
zmlb
Pozdravljena,
imam podobno situacijo kot nezadovoljna. Zato želim priti v kontakt s teboj. Napisala na ZS sporočilo.

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
8.5.2015 16:47:25   
MarjanJ
Zdravo,

če koga zanima je tukaj: SPLETNA RAZPRODAJA z največjimi popusti v Sloveniji.
Zaloge so omejene.

lp

(odgovor članu razočarana19)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: peg perego book+ nezadovoljstvo
18.11.2015 14:46:11   
Bimbo.si
Lep pozdrav

Naša spletna trgovina prodaja PP že precej let in take reklamacije še nismo imeli. kar se tiče škripanja koles je to pogost pojav pri vseh znamkah vozičkov, še posebej, če se voziček redno vozi po makadamu (predvsem zelo prašnatemu) in prah zaide med os kolesa ali v ležaj. Tu ponavadi pomaga, kot je že ena gospa rekla, sprej ter obvezno čiščenje pred uporabo spreja.
Kar pa se tiče zvitosti ogrodja pa je tu predvsem težava v tem, da starši (tudi sami smo bili taki) ne izpraznijo košare predno voziček zlagajo. S tem neredko pride do zvitja mehanizma in ogrodja, ki kasneje privede tudi do drugih težav.
Obraba koles pa je tudi zelo odvisna od podlage, po kateri se voziček vozi. Če imate grobo površino, kot so makadam, grobi asfalti in podobno potem kolesa, ki so največkrat nameščena na srednji cenovni razred vozičkov ne zdržijo obremenitev in se hitro obrabijo. V takih primerih so najboljša izbira vozički z napihljivimi gumami. V kolekciji 2016 pa je ravno Peg Perego ponudil nova kolesa, ki imajo vse prednosti napihljivih koles (Soft-Ride), le predreti jih ne morete.
Proizvajalci, ne samo Peg Perego, se trudijo izdelati kar najboljše vozičke, a kot tudi avtomobili so ti glede na modele namenjene določeni uporabi. Tako kot športni avto ne gre po gozdni cesti tako SUV težko konkurira na pisti. Podobno je tudi pri vozičkih. Zato je nujno pred nakupom dobro premisliti tudi kje boste uporabljali voziček in ga s tem v mislih tudi izberete izmed množice modelov, ki so na tržišču.
Bi vam pa predlagali, da preverite tudi blagovno znamko Cam, katerih otroški vozički so primerljive ali v določenih primerih še boljše kvalitete kot PP in imajo odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

(odgovor članu MarjanJ)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?