|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pekoča bolečina v maternici
25.9.2014 11:37:50   
Anonimen
Pozdravljene,

zanima me vaše mnenje. Z dragim se trudiva ze eno leto, da bi zanosila pa ni se ratalo. Ta mesec sem mislila, da nama je uspelo, ker sem imela krče ze kaksen teden po ovulaciji, ce ne ze skoraj takoj po njej. Veliko stvari mi je smrdelo, ponoci sem sla velikokrat lulat ... Ker uporabljam koledarcek za menstruacijo mi je ta pokazal ovulacijo 15. dan v mesecu, ampak sem skoraj prepricana, da je takrat ni bilo in da je prisla pozneje, ker ponavadi mojo O spremlja ogromno sluzi in jo tezko zgresim. 10 dni po tem, ko sem imela O, sem opazila roza izcedek, ki je trajal en dan. Po koledarcku naj bi bil to dan user posted image , ampak glede na to da je koledarcek zgresil sem bila malo skepticna. Izcedek je bil samo, ko sem se obrisala pa se to ne vedno. Naslednjo noc sem imela obilen prozoren izcedek in nekaj nitk krvi. Pa sem mislila, da je prisla user posted image . Danes ponoci pa me je prebudila izredno mocna pekoca bolecina v maternici. Mislila sem, da bom dobila user posted image krce, ampak me jajcniki niso nic boleli. Potem sem sla na wc in iz mene je prisel velik kos tkiva, taksen kot se nikoli. Krvavela sem tudi mocneje, kri je bila temna. Danes pa krvavitve skoraj ni vec. Če bi šlo za splav bi najbrž krvavela dlje časa ali ne?

Mislite, da bi me moglo skrbeti glede te pekoce bolecine v maternici in tega ogromnega kosa tkiva? Do mojega ginekologa zelo tezko pridem in vsakic ko poklicem mi sestre recejo da je z njim mogoce govoriti samo ob torkih. :/
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pekoča bolečina v maternici
25.9.2014 11:59:08   
chocolatecake
Poglej na Pušenjakov forum, ABC Ginekologije na Medover.net. Tam lahko tudi vprašaš kaj, če te zanima in ti odgovori dr. Pušenjak. Pomoje, da ni nič hudega, samo malo močnejša menstruacija, sem tudi že sama brala nekaj na to temo. Če misliš, da bi lahko šlo za splav, pa bi ti kakšen test zgodnje nosečnosti še pokazal,če se motiš ali ne, ker količina hormona po splavu ne pade takoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...
"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?