|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   maca v prahu
15.10.2014 15:38:00   
erika2
Zanima me, če ima katera izkušnje z maco v prahu. Slišala sem, da povečuje plodnost.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: maca v prahu
16.10.2014 16:55:17   
Perunika
Znanka jo je pohvalila, menda je zanosila po treh mesecih:) Pri meni z maco ni bilo uspeha pa sva jo oba z možem jemala. Mi je pa pomagalo en mesec jemanja janeževega olja, vsako jutro sem vzela eno čajno žličko.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: maca v prahu
16.10.2014 17:09:09   
Perunika
http://ekolife.si/ekolosko-janezevo-olje-100ml.html

Sem ga začela jemat zaradi težav Pms in glej ga stranski učinek : zanosila po dveh letih, kar sva rekla, da bi imela še enegauser posted image user posted image . Pa oba sva že čez štiridesetuser posted image

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: maca v prahu
17.10.2014 8:18:32   
erika2
Je slučajno katera imela kakšne spremembe glede menstruacije, zaradi mace? Jaz sem jo prejšni mesec pila in jo seveda še zmeraj. S tem da sem prej dobila M in danes je že 10.dan od kar lije.
Janeževo olje? Zanimivo, nisem še slišala zanj.

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: maca v prahu
17.10.2014 9:44:13   
Perunika
Tudi jaz sem šele junija brala članek o različnih vrstah olj, ki jih lahko uporabljamo za izboljšanje zdravja in ker sem naklonjena naravnim rečem, sploh kar se tiče manjših težav, sem poskusila in pri meni je delovalo. Bi bilo pa fajn, če bi še katera opisala svoje izkušnje. Poskusi, škodit ne more. Kasneje med nosečnostjo pa je treba pazit tako kot pri zeliščih, nekatera lahko uživaš nekatera ne.

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: maca v prahu
20.10.2014 13:38:05   
SU
Jaz sem jo jemala 1 mesec... Ampak takrat nisem zanosila... Je pa res, da je verjetno nisem jemala cel mesec, ker sem jo začela dajat še mojmu, saj je meni zelo, zelo, ZELO povečala apetit... Kar je pa zadnja stvar, ki bi se je želela... glede na to, da mam že tko preveč kg...user posted image
Tko, da... se jo lahko jemlje na 100 in en način, samo... pri meni (in tudi sem že brala pri nekaterih drugih) je resnično vplivalo na večjo lakoto... user posted image

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: maca v prahu
22.10.2014 13:59:46   
lotty23
Glede mace. Maca sama vpliva na vzpostavitev hormonov in posledično tudi njihovo izločanje. Stranki učinek je seveda urejen ciklus, kar pripomore k boljšim pogojem za zanositev.

je pa tako - ni vse zlato, kar se sveti. Prav tako ni nujno, da bo tebi pomagala, medtem ko drugim je. Človeški sistem je zelo raznolik in ne moremo nekako univerzalno trditi, da je nekaj ras zaslužno za to, da ženska zanosi.

Moje mnenje - poskusi sama, pa boš videla, obvezno pa je treba zvrhano žlico mace dati v vodo oz. tekočino, ne samo ščepec.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: maca v prahu
22.10.2014 16:58:59   
erika2
Se strijnam s tem, da vsako telo drugače sprejema kar vnašamo vanj. Jaz zdaj pijem maco vsak dan, zdaj bo že kakšen mesec, Odločila sem se da to kuro z maco naredim, če ne druzga da mi vsaj cikl malo popravi. Če bo pa še kaj drugega bomo pa videli hmalu.

(odgovor članu lotty23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: maca v prahu
23.10.2014 16:13:31   
Passion
Pozdravcek se z moje strani ;) meni maca ni pomagala zanositi, sem jo pa jemala 4mesece. Ta mesec bom pa brez. Tudi krvomocnica mi ni pomagala. No upam, da kmalu zagledamo pluske ;)

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?