|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri voziček kupiti za mali avto
25.2.2015 9:52:46   
okna
Lep pozdrav
Pričakujemo naraščaj, imamo majhen avto odločamo se za nakup vozička trikolesnika nekaj lahkega, da lahko gre v pritljažnik cliota in da se lahko vozi po makedamu.
Odločamo se med naslednjimi: maxi cosi mura 3, chicco s3, pegperego gt3, baby boom Mirage Reverso,..
Prosim za nasvete ali so kakšni drugi še kavalitetni!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri voziček kupiti za mali avto
2.3.2015 18:07:26   
rakica82
Mi imamo Easy walker, ko sva kupovala voziček sva imela clitoa in sva gledala ravno to kar omenjaš, gre lepo v prtljažni, eno kolo moreš dat dol, kar ni noben problem , ni težek, jaz sem ga lahko sama zložila. Vozimo se pa povsod, meni je super za vse terene, in je kvaliteten, zdej bomo notri vozili že tretjega otroka.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu okna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri voziček kupiti za mali avto
2.3.2015 19:09:17   
Shana86
Živjo,
mi imamo gt3. Je super voziček, ampak težek za dvigat čez tisti rob prtljažnika majhnih avtov. Ga pa brez snemanja koles spravim v peugeot 208. Ampak če hočeš imet trikolesnega terenca, teža pač paše zraven... tako da malo premisli. Če ga boš v avto dajala 1x tedensko, je super, če pa 2x dnevno (kot jaz)...
Baby boom sva šla parkrat gledat, je manjši in lažji, ampak nama ni bil všeč material in lupinica in pač polovični ceni glede na gt3 polovična kvaliteta, tega se ne da spregledat. Je pa sicer soliden voziček. Maxi cosi pa je menda še težji in večji kot gt3 - ne dam roke v ogenj, govorim iz izkušenj kolegice, ki ga ima.
Lepo vozičkaj user posted image

_____________________________

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kateri voziček kupiti za mali avto
2.3.2015 19:36:47   
malaMravljica
jaz man tudi majhen avto in sem rabla vozicek, da bo sel notri. Ni na tvojem seznamu, je bil pa super za mali prtljaznik, celo izbirala sem kako ga dam notri, je slo na ene 3 razlicne nacine. Bugaboo cameleon. Pa se zelo fajn vozek je bil. Je pa 4 kolesnik.

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kateri voziček kupiti za mali avto
2.3.2015 21:13:11   
condfa8h
Mi smo kupili quinny zapp extra, ,sicer ga bomo meli namesto marele, ampak se da gor lupinica montirat in vrjetno tudi kosara. Nismo ga pa se sprobali.

(odgovor članu okna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kateri voziček kupiti za mali avto
9.3.2015 13:13:13   
witch
Čisto odvisno je kako in kje boš voziček uporabljala. Če ne hodiš dosti na pot je brezveze gledati kaj gre v avto. Mi smo imeli velik avto in sva kupial PP skate. Ko smo se pa preselili, pa imamo manjši avto. PP gre v njega če mu snameš kolesa.
Drugače pa smo kupili quinny zapp xtra in rešili problem. Ker na njega gre tudi lupinica voziš brez težav v njem novorojenčka. Za tisti sprehod, dva v mesecu ko gremo z avto je quinny bil dovolj. Doma, vsak dan, na makedamu pa imava PP. Raje kupim dva vozička, kot enega, ki ga potem doma na vseh terenih ne morem uporabljati.

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu condfa8h)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?