|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost
31.5.2015 16:48:43   
Anonimen
Punce mal sem v dvomih povejte kaj ve mislite. 6.maja je bila zadnja mestruacija,ta vikend bi morala dobit ampa,k ker se mi ze ene 3 dni prej začne z rjavimi izcedki in ker teh ni bilo sem ze v petek naredila test.Clearblue je imel rahlo pokončno črtico,zato sem sla laboratorij in so mi vzeli kri,tudi tam je bila rahla črtica in mi niso mogli rečt 100% da je.In ker sem jaz neučakana sem danes zjutraj naredila se en test in je bil ze kr dobro viden plus.Ampak jutri grem se vsen v laboratorij.Zdej pa ne vem kaj naj naredim ali naj ze povem v sluzbi zato ker dvigujem tezke stvari,tudi 20kg.Ali naj bom se tiho,je mozno da bi bil test lazen?Ne bi rada povedala na koncu pa mi bodo v laboratoriju rekli da nisem.Aja pa še to prejle ko sem se obrisala ja bil kar tak svetlo rjav izcedek.Zdej pa res ne vem kaj bo.
hvala punce
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost
1.6.2015 10:42:38   
Že 1x mami
joj... ne vem... krvni test 100% prav pokaže... če lahko počakaš, počakaj in potem povej. Težkih stvari res ne smeš dvigovati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?