|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poroka v tujini - Maldivi, Sejšeli, Mauricius...
19.12.2016 7:18:40   
NincaMalinca
Zdravo.
Avgusta ali septembra planirava poroko nekje v tujini. Predvsem imava v mislih morda Maldive, Maurcius, Sejšeli, Bali,.... kaj v tem smislu? Ima morda kdo kakšne izkušnje s tem? Kje je najbolje, kakšne so cene?
Trenutno sva v fazi, kjer bi vse organizirala sama in ne preko turistične agencije, kjer imajo itak navite cene samo da slišijo za poroko oz. poročno potovanje. Na destinaciji nebi samo ležala v hotelskem kompleksu, ampak bi hodila tudi kaj okoli.... Naj še povem da na nobeni izmed zgoraj naštetih destinacij še nisva bila. Sva pa odprta za vse predloge in nisva omejena samo na prej naštete. Lahko je Azija, Amerika itd.....
Hvala !!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poroka v tujini - Maldivi, Sejšeli, Mauri...
20.12.2016 13:34:29   
Žabinčica
Midva sva se odločila za takšno poroko. Je pa zdaj že en čas od tega, ampak mogoče ti vseeno pride kaj prav.

Midva sva sicer potovala preko agencije, nama se je zdelo takrat lažje tako (zaradi papirologije, takrat tudi ni bilo dostopno toliko preko interneta). Tudi cena je bila vredu. Edino kaj sva res preplačala preko agencije, je fotograf, ker sva si ga tudi od tukaj že rezervirala, to bi tam kar ceneje dobila-tudi kar v hotelu bi ga lahko naročila. Zdaj bi se sicer mogoče odločila drugače, ne vem. Vglavnem mogoče si vseeno malo poglejta, koliko cca.vaju pride v lastni režiji in koliko aranžma z agencijo in primerjaj potem cene.

V vsakem primeru pa bodita pozorna na to kaj od papirjev rabita za poroko (midva mislim da sva potrebovala roj.list in potrdilo da ni noben od naju poročen in seveda dokumente).

Fajn je tudi da se pozanimata ali ima država v kateri se bosta poročila podpisan sporazum z Slovenijo/EU ali ne -od tega je odvisno ali bo potem poroka tukaj avtomatično veljala ali ne. Če nima sporazuma to pomeni načeloma več tekanja ko se vrneta (je pa spet odvisno od tega kje se poročiš). Midva sva se takrat odločila za Sejšele ravno, ker je poroka pri nas veljavna. Ko sva se vrnila sva dala tukaj samo uradno prevest poročni list in ga nesla na vpis v matično knjigot. Tega sva dobila že pred odhodom-sva jih malo "zagnajavila", sva ga hotela imet prej, ker se mi je zdelo lažje tako, ker potem od tukaj jih klicat in čakat kdaj ga bodo poslali mi spet ni bilo. Pa še ena napakica je bila gor, tako da sreča da sva ga prej dobila, da so to na hitro popravili preden sva se vrnila.

Poznam par, ki se je npr. poročil na Kubi (je pa tudi že en čas od tega), vem da sta morala še na kubanski konzulat nekaj urejat, ki je najbližji na Dunaju, sta tudi potem vse uredila bp, sta pač imela malo več poti. Tako da je fajn da se glede tega pozanimata, da ne bosta imela potem kakšnih "presenečenj" ko se vrneta. Vem tudi da takrat npr. poroka na Maldivih ni bila veljavna pri nas, samo ne vem pa kako je zdaj s tem-lahko da se je že kaj spremenilo v tem času.

Pa še to, ko bosta izbirala destinacijo še malo poglejta vremenske razmere; spet odvisno kam bosta šla, ampak obdobja, ki so bolj ugodna za potovanja na različne konce so tudi različna (npr. Šri Lanka, Maldivi imajo poleti julij, avgust deževno obdobje, je potem kak druge mesec bolj optimalen za pot tja; za Dubai npr. je takrat skoraj prevroče, priporočajo ga bolj tam decembra, itd.).

Nama so bili sicer Sejšeli super, sva tudi šla po različnih otokih (3 največji) da sva si jih ogledala; na Maheju "glavni" in največji otok, sva imela tudi avto, da sva ga res celega prevozila, se kopala in snorklala na različnih plažah; na katerih sva bila tudi bolj ali manj sama. Bila je super izkušnja. Sva pa (oz.bolj jaz) malo pogrešala bližnje na samem dogodku, bi bilo fajn takrat ta poseben trenutek delit še s kom. Ni potem več enako ko se vrneš, ampak kljub temu mi/nama ni žal; je bilo user posted image .

(odgovor članu NincaMalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?