|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi spanca otroka
28.1.2017 23:08:42   
HansTheRabit
Pozdravljeni!

Sem ponosni očka pol leta starega otroka, ki se zvečer ne prepusti spancu. Procedura priprave k spancu je vsak dan enaka. Ob osmih ali pol devetih kopanje oz. če ni kopanja počasi umirjanje ob zgodbicah ali petje ali samo božanje. Sam po sebi tako in tako noče zaspat v posteljici zato ga je potrebno uspavati z dojenjem ali pa nošenjem. No tu se pojavi najhujši problem. Ob polaganju v posteljico zazna vsak tresljaj in se zbudi z kričanjem (to ni jok... to je brezzvezno kričanje). Nazadnje sem ugotovil da je nekako najboljši učinek uspavanja če se ga na tesno povije in ob zibanju uspava. Postopek je simpl, odeja + dojenček + povijanje vse to je šala mala. Ko ga zibam ni problema, vidim da je utrujen, kroži z očmi in počasi ga že jemlje spanec... AMPAK NE... čim zatisne oči sledi KRIČANJE, DRETJE, RAZTEGOVANJE... vse samo da nebi bilo treba zaspati.

Vse to se včasih vleče tudi do polnoči... preprosto ne vem, kaj lahko še naredim. Je imel že kdo podobno izkušnjo, oziroma kaj delava narobe. Feberjevo metodo sem testiral in obupal... kričanje tudi po 3 ure skupaj... preprosto ne gre. Kar koli lahko svetujete vse bom preizkusil.

Če je podobna tema že objavljena se opravičujem...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemi spanca otroka
30.1.2017 8:07:22   
bskrle
Midva sva prakticirala, da je otrok spal z nama in čutil naju.
Pa jih imava 5, tako da to ni bila kratka zgodba.
Isto- zavit v deko, nosila, da je zaspal, nato se z njim ulegla v posteljo, ga fino zadekala in ko je trdno spal, sem vstala.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu HansTheRabit)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Problemi spanca otroka
30.1.2017 16:03:35   
HansTheRabit
Pozdravljeni!

Najprej hvala za odgovor in predlog. Ravno ta način sva testirala danes ponoči. Ni šlo. Preprosto ne zna se umirit, ko pa se je, pa je spal 10 minut nakar se je zbudil z kričanjem (zbudit sva ga uspela šele 5 minut kasneje ob vžgani luči in s prisilnim odprtjem oči ker preprosto se ni in ni zdramil). Nakar je sledilo nošenje, dojenje in šele nato spanje.
Danes je imel pregled in pikico, tako da smo se z zdravnico dogovorili da počakamo še mesec ali dva da vidimo kako se bo odvijalo. Če bo še slabše ali se nikamor ne premakne na bolje bova dobila napotnico za v Celje kjer je center za motnje spanja da vidimo na čem smo...
Edina varianta je še da otroka prestavimo v drug prostor, vendar pa je to ob majhnem stanovanju kar problem... se moreva pravilno organizirat.

Zanimivo mi je to, da podnevi ni 5% tok problemov za uspavanjem kakor pa zvečer...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Problemi spanca otroka
1.2.2017 1:08:46   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: HansTheRabit
počasi ga že jemlje spanec... AMPAK NE... čim zatisne oči sledi KRIČANJE, DRETJE, RAZTEGOVANJE... vse samo da nebi bilo treba zaspati.



Otrok ima iz nekega razloga veliko potrebo po občutku varnosti s strani staršev.
Da lahko spi ob staršu tako, da se ga bo dotikal, mu bo verjetno najbolj pomagal pomiriti se in mirneje prespati noč.

Ne gre za to, da mu ne bi bilo treba zaspati.
Ne upa si zaspati in biti sam ponoči.
Zaupaj svojim občutkom, predstavljaj si, kako se počuti otrok, pa boste verjetno vsi veliko lažje spali.

(odgovor članu HansTheRabit)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?