|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kampiranje
5.6.2017 13:50:06   
nestea
Po zaključku šolskega leta bi z otroci skočila na kratek odklop...če bo vreme primerno, planiram šotorjenje za 3-4 dni, lokacije še nimam izbrane, točnega datuma tudi ne. Ali se nam želi kdo pridružiti za dobro družbo? - moji otroci so stari 6,9 in 11 let, najstarejša je punčka, druga dva sta fantka.
V mesecu juliju imam tudi dopust in bomo zagotovo kampirali še nekaj dni, le še dobro lokacijo potrebujemo, prosim za izkušnje in kakšno dobro idejo.

Po lanski izkušnji za kampiranje z majhnimi otroci priporočam Belvedere pri Izoli - v začetku sezone še ni gneče, mi smo imeli velik del parcele, ograjeno, senca. Kamp se nahaja na vrhu hriba in se z majhnih odprtim busom brezplačno z razgledom pelješ do obale, kar je zanimivo in prijeteno. V kampu so tudi bazeni brez doplačila, ki smo jih koristili le občasno. Edino slabost so bili škržati, na katere smo se na začetku sezone morali spet privaditi. V bližnji Izoli je Spar, kjer sem nakupila skoraj vse potrebno za obroke in smo posledično pravzaprav zelo malo zapravili na dopustu.

Drugi nasvet je kamp Zaka v Bledu - nam je bilo simpatično, zelo leto urejen kamp z otroškim igriščem, jezero čisto blizu, nizka voda na začetku, veliko sence in Mercator v bližini.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?