|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 126 127 [128]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
2.4.2024 8:37:16   
Pikcapokca
Sasa mi je zal.. vrjetno bo res izvenelo ker je to pogosto ampak karkoli nam pediatri recejo da mormo bit mal pozorni nas mame ze skrbi. Pa ze to da ga ni tak redno tehtal pravilno.. nevem a se jim ne da al kaj, eni so res pravi… javi kaj ti bojo naprej rekli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   RE: Julijke 2023
5.4.2024 22:09:40   
Pikcapokca
Jaz sem pa danes po 546 dneh dobila menstruacijo 😅 nisem je pogresala. Je pa res da boli velik manj kot pred porodom.

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
   RE: Julijke 2023
11.4.2024 6:01:57   
ironic
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella

hey hey. pri nas je ful aktivno obdobje, dva zobka spodaj rasteta, plazi se povsod, ampak še ne kobaca po vseh stirih, bolj vleče se. postavi se pa gor na kolena,al pa tudi na polozaj sklece. zacel je praznit predale 🙈 vse mu je smešno. sam se še ne posede, bo pa zelo kmalu... kako je kaj nasa ironic? 


Pozdravljene po ne vem kako dolgem obdobju ❤️ priznam, da sem vas najprej prebirala, potem pa res za vsako pozabila kaj napisat, ker samo zvečer ko grem spat malo pobrskam in je to to. 
Zdaj moram začet pazit da je čim manj telefona vpričo nje, da ne dobi občutek da je manj (sem en prispevek gledala).

Torej: imamo pet zobkov, mučijo naju zgornji trojki. Sva tako lepo začeli jest GH, no sedaj pa bi bila kar na mlekcu v eno. Sva kot na začetku in priznam da nimam nobene volje več kuhat, ker vse zavrne. Moj na srečo zdaj hodi normalno domov in nisva več sami, ker bi se mi lahko že zmešalo. Tisto obdobje joka od jutra do večera je bilo noro, res noro. Se pa hočem začetkov spomnit, pa tak sem že vse pozabila - noro kak vse pozabiš, pa čeprav je težko. Zdaj razumem kak lahko imaš še drugega pa tretjega 🙂❤️🍀
Glede razvojne no... Tu je tako, da se strinjam in ne rabi biti otrok "bolano". Gre se za sam razvoj. Vse mamice žal nismo terapevtke in ne znamo na pravilen način pomagati otročku. To je lahko tudi samo usmerjanje. Saj pustiš da sam otrok dosega, ampak ga pravilno spodbujaš. Midve sva v razvojni vodeni zaradi nedonošenosti, terapij nisva dobili. Potem pa sem zahtevala in nama je dala. Terapevtka je takoj rekla da bi bilo fajn od začetka, drugače bi bilo. Moja ne plazi in ne kobaca, razen če je kaj zanimivega na tleh 🤦🏼‍♀️ na kavču pa šiba. Kot vse mejnike, vse začne na kavčuV glavnem nama je razvojna pomagala, da je pokazala da se zna bočno posesti, zna biti na vseh štirih in se zibati.. in nama pokazala pravilne vaje in prijeme.
Zdaj se v eno zibava 😁

Se pa trudi kobacat pa ne zna istočasno uporabit udov 😁 blebleta v eno in govori mama že dva meseca ❤️
Separacija je bila nora pri nama, rahlo se mi je mešalo 😁
Težavo imava čez dan - spanje. Ne zna sama spat. Zdaj jo vadim v njeni postelji da zaspi. Problem je kak grem stran oziroma vsak premik zazna (prej je spala samo če sem bila poleg). Tak da je izziv. Jeseni gre v vrtec, tako da do takrat želim navadit. 

Noč mi prespi ali pa se zbudi enkrat in zaspi nazaj.
Pljučka je dobila ekstra močna in to cviljenje in ščipanje omg - next level no...
In končno rezultat najinega nedojenja in mojega psihiranja... Končno sem dobila termin, ker pač mi niso dali.. sem se s strokovnjakinjo posvetovala in na ORL potrdili. Ker ima enke se lepo vidi; prerez zgornje ustnice in jezička. A ni super to! Jaz pa se živcirala in obsojala. Pa samo to poslušala da naj pristavljam. A ubožica tolk se mučila s sesanjem... Grozno no... Zdaj morava začet vaje delati ampak jih nikjer ne najdem. Moram kontaktirat...
No, na hitro nekaj. Bom sedaj postala aktivna 🙂
Danes pa.. Imava 10 mesecev. Srce mi poka, kaj to takoj hitro mineva. Zakaj. Super da naši mali sončki uspešno in zdravo rastejo, ampak o moj bog no, mora to tak hitro minevati... ❤️
Kmalu bodo vsi imeli 1 leto! Neverjetno! Nismo še prejšnji mesec pisale o porodih? 

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 126 127 [128]
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 126 127 [128]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?