|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolniska komisija
26.1.2023 11:20:18   
Tincamandarinca
Ojla, Ima katera izkusnje z zzzs komisijo glede odlocbe. Namrec od prvega dne nosecnosti sem na bolniski in mi po en mesec podaljsujejo glede na izvid ginekologinje. Zdaj so mi pa podaljsali prav tako za en mesec in napisali datum s katerim sem zopet zmozna za delo kljub temu, da ne vedo kaksno bo moje zdr stanje takrat. Ginekologinja me ima namen obdrzati na bolniski do porodniske. Se je kateri zgodilo kaj podobnega in so ji potem zopet normalno podaljsali? Torej, da je na odlocbi pisal datum s katerim je zmozna za delo? V prejsnjih dveh odlocbah mi ni pisalo kdaj sem zmozna za delo.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolniska komisija
14.2.2023 15:17:40   
THeart
Pozdrav, meni zaenkrat podaljsujejo za en mesec , mislim da je to njihov normalen potek ce se ne motim, sem pa v bistvu bolj na zacetku tako da trenutno se nebom v neko pomoc.

(odgovor članu Tincamandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolniska komisija
29.3.2024 10:01:05   
timeline
I'd like to mention that this game is not only fantastic but also quite enjoyable. There is no need to download anything or join up in order to begin playing this board game on this platform, so if you find yourself bored in your spare time, you can come to this platform and start playing it. word wipe aarp

(odgovor članu THeart)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?