|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SIRUP CALPOL - IZPUŠČAJI
3.11.2005 14:12:05   
SSARA
Živjouser posted image , naša mala triletnica je dva dni nazaj dobila vročino in jo po uporabi sirupa Calpola tudi že izgubila. Danes pa so se ji na dlani pojavili rdeči izpuščaji, niso nič "izbočeni" in jih tudi ni veliko, nič je ne srbi...Se je mogoče že kdo srečal s temi znaki - ker v navodilih za uporabo piše, da lahko pride do izpuščajev,zaradi sirupa,user posted image
Hvala za vsak odgovor in LP 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SIRUP CALPOL - IZPUŠČAJI
3.11.2005 14:15:04   
Anonimen
Po moje ni zaradi sirupa, ampak je kakšna otroška bolezen. Pokliči pediatra, on bo najprej vedel, pri kateri bolezni so značilni začetni izpuščaji po dlaneh.

(odgovor članu SSARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SIRUP CALPOL - IZPUŠČAJI
4.11.2005 0:22:28   
KODA
Jaz sem imela podoben primer pri tastarejšem z Lekadol sirupom.Nato je bil pretestiran za paracetamol in je bil negativno.Prišli so do tega,da ne prenese tekočine v kateri se sirup nahaja(očitno barvil ali nekaj takega).

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SIRUP CALPOL - IZPUŠČAJI
5.11.2005 17:18:19   
Moica
Naš mali sonček, star 16 mesecev, se je pa danes zbudil z vročino. Dvakrat sem mu danes že dala Calpol in malce prej opazila zelo drobne rdeče pikice na nogicah na notranji strani gležnjev. Ga tudi nič ne srbijo in ni jih prav veliko.

Zanima me, kdaj odpeljete vaše sončke k zdravniku, ko imajo vročino? Naš je imel malo prej 39.7 in se mu je pol ure po Calpolu znižala na 39. Zdaj pa se veselo igra, vriska, imu ultra apetit in sploh ne bi vedela, da je bolan, če ne bi imela termometra. In ne vem, ali naj ga peljem k zdravniku ali ne?


(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?