|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   arašidi
27.3.2004 22:09:24   
Vera*
imam sina starega 2 leti in pol.ugotovili so mu alergijo na arašide.čisto sem zaskrbljena z njegovo kožo po obrazu čeprav ne je kar koli je povezano z arašidi .nobena krema ne pomaga.ali ima kdo izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   arašidi
28.3.2004 10:41:32   
sonja-10
Mene so informirali o alergiji na arašide zaradi uporabe Linole fett. Arašidovo olje vsebujejo skoraj vsi kruhi. Brez je menda le Martinov kruh. Ti pa priporočam, da kruh pečeš sama, ker si le tako 100%, kaj otrok je. Veliko krem, ki so v prosti prodaji, tudi vsebuje arašidovo olje. Problem so tudi margarine in sploh vsi izdelki, ki imajo na deklaraciji napis rastlinsko olje. Za nekaj časa mu napravi strogo dieto, potem pa počasi poskušaj s posameznimi izdelki, da boš lahko opazovala reakcijo.
Mojemu malčku so v bolnici predpisali Emoliens, to je krema, ki jo pripravijo v lekarni in se lahko dobi na recept ali pa jo kupiš sama. Zelo priporočam. Za pikice, pa imava Beloderm 10% za obraz in 20% za telo. To je bolj blaga krema in se lahko maže cel teden zelo na tenko po kritičnih predelih. Vendar sva se midva do zdaj mazala največ tri dni.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   arašidi
28.3.2004 10:51:58   
Vera*
ne razumem zakaj je nekaj časa super koža potem pa se vse poslabša.čeprav redno pazim.hvala za tvoj odgovor.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?