|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 9:43:48   
thunder
Please help! Moj sonček je star 7 tednov in ga groooozno mučijo krči. Prijateljice so mi svetovale "Vetrovne kapljice" od koroških lekarn. Baje so zelo učinkovite, zato me zanimajo še vaše izkušnje. Vse, ki ste jih že preizkusile in jih že poznate, prosim pomagajte. Na njih piše 8-10 kapljic 3-krat na dan. meni se zdi to malo veliko?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 9:57:38   
katarina j.
Mi smo jih uporabljali, čeprav ti ne morem rečt da nam je karkoli pomagalouser posted image (smo imeli še troje druge). Smo pa potolažili najhujši jok s tem, da smo mu kakšno stisnili na jezička in ker so dobre za nekaj minutk zaleže. Jaz sem si jih dajala v čaj planteks, pa sem ga pila-to ima seveda učinek če dojiš. Če ne, pa probaj dat user posted image  tak čajček.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 10:14:52   
simona2
Kapljice so sicer OK in user posted image  pomirijo, po mojem predvsem zato, ker so izjemno sladke. Da pa bi bistveno vplivale na zmanjšanje bolečine, pa po mojih izkušnjah ne. Tudi jaz sem imela še dvoje druge kapljice (Antiflat iz Avstrije in Sab simplex naše), pa niso nobene bistveno pomagale. Hvala bogu smo imeli krče samo 3 tedne. Najbolj je pomagala topla kopel, masaža in pa imeti dojenčka razvitega in ga nositi.

Sem pa bila zadnjič pri starših na obisku in je bila ena upokojena patronažna in je rekla, da sedaj starši delamo veliko napako, ker ne dajemo več našim user posted image  čajčka. Rekla je, da se v enem deci prekuha 10 komarčkovih, 10 janeževih in 10 kuninovih semenčkov in na koncu doda še enih par cvetkov kamilice, pa se to user posted image  da čez dan po žlički. To lahko daješ že od 3 tednov dalje kao.

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 11:12:49   
tadejaa
Mi smo jih uporabljali in nam so pomagale malo
ublažiti krče.

Sem pa takrat kupila še dodatno stekleničko ( za vsak
slučaj ), ki pa mi je ostala. Rok trajanja je še do
14.1.2006, če jih katera želi naj mi piše na privat.


(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 11:31:07   
mana7
Pozdravček!

Tudi sama sem uporabljala te kapljice, vendar žal krče lahko vsake kapljice samo malenkost ublažijo in nič drugega.Res pa ti moram povedat, da še najbolše proti krčem je bil zagotovo čaj Plantex, ki se kupi v posameznih vrečkicah v lekarni in tisto je zares pomagalo.Mogoče če bo pa res hudo lahko v ta čajček dodaš tudi nekaj vetrovnih kaplic!

L.p.

(odgovor članu tadejaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 12:43:34   
mojamura
jaz uporabljam vetrovne kapljice kak teden...pa sem zelo presenečena nad njimi. Mojemu sončku pomagajo...in to zelo. Dam mu jih po žlički ko vidim da ga napenja. Rezultat je viden čez kakih 15-30 minut v njegovi plenički (pa vetri mu tudi lepo grejo)...in nato končno zaspi in je pomirjen. Tako da ja, jaz bi jih priporočala.

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 13:14:29   
mia-2
Našemu fantu so pomagale samo te kapljice. Pa zraven še plantex čaj. Po moje jim mal pospeši peristaltiko črevesja ker so tko sladke.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 13:24:34   
bobek05
Nam niso nič pomagale user posted image Aneju so RES POMAGALE samo avstrijske kapljice Babynos..

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 15:47:45   
Badeja
Nam tudi niso pomagale nobene kaplice. Na koncu, ko smo skoraj obupali, so nam svetovali še lešnikovo olje in to je edina stvar, ki nam je pomagala. 

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 16:17:49   
pety78
Bobek05, kdaj in kako si mu pa dajala te kapljice Babynos? In koliko?

Hvala in LP!

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 22:47:48   
rayy
babynos vsebujejo etanol, mislim da 30%, če pomagajo, verjetno samo zaradi tega. Nam niso pomagale nobene, niti te. Je imelo pa mislim da največji učinek če sem sama pila veliko čaja za dojenje ali janeževega, pride v mleko in je imelo nekaj učinka. Tiste iz koroških lekarn uporabljamo zdaj pri 5 mesecih, da lažje zaspi, zaradi okusa predvsem, drugih učinkov nismo opazili.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
6.12.2005 23:10:06   
@
Kolikor sem govorila s ŠTEVILNIMI mamicami in po naših izkušnjah - najbolj pomaga avstijski LEFAXIN oz. ANTIFLAT (do miligrama iste sestavine, samo da sta različna proizvajalca in je Antiflat cenejši).
Vetrovne kapljice od Koroških lekarn (mi jim rečemo čudežne kapljice :)) pa zelo pomagajo, ko je treba pomiriti hud jok in nič druga ne pomaga (ali pa na blagajni v trgoviniuser posted image ). Praktične mamice jih uporabljajo tako, da jih dajo na dudico večrkrat na dan (zelo malo kapljico). Gre pa za neko vrsto podkupovanja, zato ne pretiravat, da vas ne začnejo user posted image izkoriščat! user posted image
Mariborske lekarne imajo podobne kapljice v total neuporabni embalaži (širok "duc").


še to: bo kar treba na Koroško po kapljice, ne pošljejo po povzetju user posted image

papa,

afna

(odgovor članu rayy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
7.12.2005 11:50:57   
doroteja23
Te kaplijce so men osebno najboljšeuser posted image . Men jih je teta poslala in sem full zadovoljnauser posted image . Jaz ji dam malo na dudo pa začne takoj prdat, pa tud potolažim jo z njimi. ko grema k zdravniku , pa če ji kri jemljejo ji dam pa se pomiri. Mi pa še noben zdravnik ni rekel da ji ne smem davat. Tak da če imaš možnost si jih nabavi!!

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu @)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Vetrovne kapljice - koroške lekarne
7.12.2005 12:48:04   
kati*
mi imamo kapljice iz lekarne Škofljica (a menda so enake/podobne tistim iz Koroških lekarn) ... in smo zelo zadovoljni ... dajem mu jih pa večinoma 5-6 kapljic, ker že to pomaga, če pa je zelooo hudo pa 8 kapljic

_____________________________

lp, K

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?