|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hallo!!!!
4.1.2006 10:41:49   
tinadvojčica
Ja dvojne mamice kje ste???Nikjer nobene že kar nekaj časa.Kako ste kaj praznovali;ali so srčki spali ali ste bili budni?Pri nas sta spali kot top tako da nista slišali tudi ene petarde ne!user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hallo!!!!
4.1.2006 10:51:41   
lutka
OJ!!!
A veš da sem ravno danes razmišljala, da se na tem forumu (dvojčki.....) zelo malo piše. Pej, ko je bila še stara ringaraja, smo bile bolj pridne..

Mi smo bili vredu, tudi naša dva sta spala pridno, čeprev še zdaj ne spita celo noč, sta lačna pa žejna, v glavnem zdaj sem v fazi, ko čakam, da se bosta mogoče spomnila, da bi bilo fino če bi spala celo noč, brez lakote in žeje
user posted image ampak mislim, da so to zaenkrat samo pobožne želje. kako pa kaj tvoji user posted image , pridno spita? lp

_____________________________

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hallo!!!!
4.1.2006 20:17:30   
tinadvojčica
Jojn hvala bogu saj ena.No moji pikici spita skoraj celo noč z dvakratnim vstajanjem ampak to me ne moti.Je pa res da je veliko noči ko jih prespimo.Čez dan pa zdaj ko smo v vrtcu tam sploh ne spita tako da gresta ob pol treh spat pa tam nekje do štirih.Mi je pa zdaj prav super ker resnično jesta že vse tako da nimamo problemov z ničemer.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hallo!!!!
5.1.2006 19:44:00   
zara3
Lep pozdrav!
Ja, res se premalo piše na tem forumu. Zase lahko rečem, da sem prelena...skoraj vsak dan grem pogledat če je kaj novega, pišem pa res poredko.
Tudi mi smo preživeli praznike. Praznovali smo doma, malčki so spali, midva pa sva zunaj občudovala ognjemet z elektronsko varuško v roki. No, sicer smo ok, mali trije že kar nekaj časa prespijo noč, tako da nam ni panike....se kar dobro znajdemo.
Ravno danes sem razmišljala: še 1 leto in grem v službo, pa leto dni sem že doma in mi je reeees hitro minilo.
Uživajte in polupčkajte svoje sončke!
Zara + user posted image user posted image user posted image

p.s. Srečno in zdravo 2006!!!!!!

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hallo!!!!
5.1.2006 22:52:55   
darja.grm
No končno sem našla tudi sama ta forum,kjere so dvojčki.
Tudi mi smo spačli celo noč oz.spimo že 4 mesecve celo noč.Tudi moja fanbta nista slišala niti ene petarde pa moram rečt da živimo v precej burnem naselju.
Upam da se nas ta lenoba ne bo držala skoz.
Pa srečno novo leto vsem.

_____________________________

carpe diem

(odgovor članu zara3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hallo!!!!
6.1.2006 11:36:48   
ursk@
Tudi mi spimo in smo prespali (z nama vred) celo noč. Nista se zbudili ob pokanju petard. Midva pa sva sicer imela željo dočakat uro dvanajst, pa ni šlo. Se mi zdi, da zdaj spim več kot sem kdajkoli... Sicer pa bo tudi to minilo, saj grem kmalu v službo.
Vsem vam želim pa predvsem zdravo novo leto!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hallo!!!!
6.1.2006 15:05:00   
mujcek
Tudi mi smo prespali novo leto (to se nam je prvič zgodilo)! Naju z očkom so sicer zbudile rakete, mala dva pa nista niti trznila!
Pri nas je vse po starem: včasih spimo, drugič ne spimo (kot npr. to noč); mala dva sta prehlajena in jokata še več kot ponavadi...

Sedaj že dobro vidita, tudi kakšen prikupni glasek že spustita; v glavnem je že boljše kot na začetku user posted image

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Hallo!!!!
6.1.2006 16:53:39   
natalina
evo še nas..saj ne vem kaj naj rečem, letošnje novo leto je bilo pa noooroo..že v sredo mi je tavelika zbolela za rota virusom in pristala v bolnici, zdravniki so mi "obljubljali" da pridemo ziher z našima dvojčicima nazaj in bomo kar tam silvestrovali..no pa smo prgurali, Tri punce pa vsaka je na drugačen način zbolela, seveda vse čez novo leto, Zala šesto bolezen Zoja rota virus, skor se mi je mešalo, senm kar z listom okrog skakala, da sem vedela, kateri sem dala katero svečko, da o bruhkih in driski ne govorim..no pa smo preživeli in sedaj so moje punce spet tako kot je treba, nabrite in nasmejane...ja se bo treba navadid, da ko ena zboli sledi druga, tretja......

No drugače smo ok. me pa zanima,kako je bilo pri vas z uvajanjem goste hrane, mi sadnje papamo super, včeraj pa sta jedli cvetačo, in korenje, pa jih je grozno zvijali in nismo spali  NIIIČČČ ponoči, a mislite, da zaradi tega??

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Hallo!!!!
6.1.2006 21:23:20   
darja.grm
no natalina, jest ti lahko povem da moja fanta sploh ne povohata več korenja.Dvakrat sem jima ga dala na začetku, potem sta bruhnila in zdaj ga ne jesta več.Je pa res, da sem jaz začela z zelenjavo in sem imela problem, ker mi nista hotela jest sadja.Zdej je že bolje, ker zraven primešam piškot al pa kaj takega.Priporočam ti da raje probaj zraven zelenjave krompir pa še nasiten je.Jaz jima ga dam skoraj vedno zraven kakršne koli zzelenjave.Poskusi to.Pa mogoče raje poskusi kakšno drugo zelenjavo, npr. kolerabo. To jih naj nebi zvijalo, pa še radi jo imajo.user posted image

_____________________________

carpe diem

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Hallo!!!!
15.1.2006 18:57:49   
lucios
Lepo pozdravljene v novem letu!!
 
Tudi me smo novo leto prespale. Punčki sta stari že 16 mesecev in postajata pravi damici. Sedaj, ko hodita, je veliko boljše, saj sta bili prej, ko sta se še plazili, non stop umazani. Pa tudi dvigovat mi jih ni treba toliko, tako da se bo zdaj moja hrbtenica končno malo spočila.
Kar se pa hrane tiče, je pa fino, ker že vse jesta, tako da mi že zdavnaj ni treba več posebej zanju kuhat, ampak jesta z nama.
 
Vsem mamicam želim prijetno in z otroškim smehom napolnjeno leto 2006!!

_____________________________

LEPO JE LJUBITI, LEPO JE DAJATI - A NAJLEPŠE JE BITI MATI.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?