|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaš dan v toplicah
12.1.2006 13:46:08   
Anonimen
Jaz pa se obračam na vas s prošnjo, da mi poveste, kako ste vi preživljali dneve v toplicah.

Mi odhajamo sedaj na dopust, Nejc je star 11 mesecev. Zanima me, kako ste preživljali dneve v primerjavi s tem, kako jih preživljate doma?

Ali je otrok spal enako čez dan ali ste spanje izpustili? Naš namreč spi še 2x čez dan in ravno v tistem času bi naj bili na bazenih.

Kje ste ga imeli na bazenih, če še ne hodi, medtem, ko niste v vodi (ležalniki?)? Ali lahko na bazene neseš tudi mali napihljiv čolniček ali samo obroč?

In, če katera mogoče ve, kako imajo časovno razporejen zajtrk in večerjo?

Saj vem, malo bedasta vprašanja, vendar me kljub temu zanimajo vaše izkušnje. Hvala že vnaprej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaš dan v toplicah
12.1.2006 14:16:16   
darjatimci
Nič bedasta vprašanja,mi smo se ravnali po ritmu otroka,zato spanja nismo ukinjali. Res,da zaradi tega ker se je laže prilagajati hodimo v apartmaje,ker je vse res težko uskladiti, mislim na obroke,spanje in kopanje. Na ležalnike pa je treba na bazenih kar pozabiti,ker sigurno otročiček ne bo dolgo zdržal na njem. Mi smo bili ponavadi na kopanju kaki dve uri,ker je otroke težko spraviti iz vode. Za nas je pa take intenzivne telovadbe tudi hitro zadosti.S sabo vzamemo najljubše igrače primerne za v vodo.Drugače pa reda takega kot imamo doma ne spreminjamo kaj dosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vaš dan v toplicah
12.1.2006 15:11:10   
Anonimen
Kam pa greš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vaš dan v toplicah
12.1.2006 17:24:59   
Andra
Hojla Blacky,

mi smo se ravno včeraj zvečer vrnili domov. Lahko ti odgovorim iz prve roke;
Zajtrk imajo v hotelu od 7 - 10 ure, večerjo pa od 19 - 21 ure.
Mi smo zjutraj Tjaši dali stekleničko in jo porihtali in potem odšli na zajtrk. Tam je včasih malo žulila kruh.
Dopoldan smo preživeli zunaj na sončku, do njenega spanja. Pred spanjem sem ji dala kako kašico ali jogurt, sadje... Spala je kakšno uro in pol. Ko se je zbudila smo odšli na kosilo (izven hotela) ter potem odšli na kopanje. S sabo sem vedno vzela kakšen sokec, smoki, rogljiček,... nekaj za grickat. Kopali smo se ponavadi do sedmih, ko smo prišli nazaj v sobo in se stuširali. Tjašo smo spet nahranili, predno smo mi odšli na večerjo.
Prvi dan sem probala, da bi z nami jedla na večerji, pa ni odprla ust in ves čas tečnarila. To se nam ni obneslo, zato smo ubrali drugo varianto in ji dali flaško, predno smo šli na večerjo. Po večerji sem jo preoblekla v pižamco in jo uspavala, kot to počnem doma. Spala je do jutra, brez problema.

Predlagam ti, da čimmanj kompliciraš in se prepustiš toku dogodkov. Jaz sem ji dala jest, ko je bila lačna, spala je samo enkrat čez dan in ji ni nič manjkalo. Zvečer je zaspala brez upiranja.

Na bazen smo šli kar z vozičkom. S seboj smo jemali minimalno "krame", ker potem samo gledaš kje je kaj in če si na koncu vse pospravila.

Toliko zaenkrat, če te pa še kaj zanima, pa samo vprašaj.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vaš dan v toplicah
12.1.2006 18:33:11   
hanita
Naša ima sicer 6 mesecev, ampak vseeno. Mi smo bili v apartmaju, ker če sem ji hotla kaj skuhat in pogret, pač v hotelu ne moreš in še obrokom se moraš prilagajati.

Mi smo šli v bazen enkrat dopoldne in enkrat popoldne, po kopanju je bila tako fertik, da jo je eden ali drugi nesel v apartma spat, drugi je pa še malo plaval, takrat sem se jaz najbolj relaksirala.

Ven nismo hodili dosti,ker je bilo še precej mraz in nisem hotela, da se kaj nalovi.

Mi smo bili v termah Olimie, v aparthotelu, ki je z bazeni povezan preko podzemnega hodnika, tako, da ti z otrokom ni treba it ven , smo jo zavili v kopalni plašč, čez dekico in smo šli.

Tam so imeli posebej prostore v sklopu bazenov, kjer ni tako toplo in je bolj mir, tam so bli tudi ležalniki, tako, da je včasih kar tam zadremala.

Jaz sem bila ful zadovoljna in bomo še enkrat ponovili v kratkem.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vaš dan v toplicah
12.1.2006 20:25:12   
andrejaz
Mi smo bili septembra v toplicah, ko je imel Mark dobro leto. Bili pa smo v apartmaju. Urnik pa se nam v toplicah ni kaj bistveno spremenil, kot smo ga imeli doma.

Zjuraj smo vstali, imeli zajtrk, nato smo se šli za kake 2 uri kopat, nato nazaj v apartma na malico, nato je sledilo spanje, po spanju kosilo, nato spet za kake 2 uri v bazen, večerja. Je pa naš Mark spal že od 8 meseca samo 1x na dan.

Mi smo imeli s sabo za v bazen freudov obroč in nekaj njegovih igračk - ne pozabi na kanglico za vodo.

Ko Mark ni bil v vodi (takrat še ni hodil) je bil malo na ležalniku, kjer sva skupaj gledala plastične knjigice, malo je bil v naročju in smo ga nosili okoli bazenov, da si je vse ogledal, .... Malo je bil tudi v vozičku, da ni kam ušel, ko ga nisva mogla držat. (V termah Ptuj greš lahko do notranjih bazenov z vozičkom)

Ponavadi smo bili z Markom v bazenih samo v vodi, in ko smo končali kopanje, smo šli rajši v apartma, kjer je plezal,....

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vaš dan v toplicah
14.1.2006 19:13:01   
Anonimen
Punce, hvala za odgovore. Odhajamo v ponedeljek, gremo pa v Terme Čatež. To pa je dobra ideja, voziček na bazen, to mi sploh na pamet ni prišlo.

Bomo videli sproti, kako bo našemu falotku odgovarjalo in če bomo sploh zdržali na bazenu po 3 ure skupaj, ker ga bo verjetno utrudilo. V našem aranžmaju je namreč tako, da imamo vsak dan prost vstop v zimsko riviero za 3 ure. V kolikor gremo ven prej, smo te 3 ure vseeno izkoristili, ne štejejo jih v dobropis. Res pa je, da imamo na razpolago tudi hotelski bazen nonstop, tako da se bomo sproti prilagajali. Upam, da se bomo imeli fajn.

Andra, welcome back!!!!!

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vaš dan v toplicah
15.1.2006 21:45:52   
andrejaz
Prej preveri če greš lahko v Termah Čatež z vozičkom do bazena. V Termah Ptuj smo šli lahko, baje pa vsepovsod ne smeš. Imeli pa smo voziček marelo - Zapp.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vaš dan v toplicah
21.1.2006 14:33:18   
Anonimen
Tako, pa smo doma. Imeli smo se super in nam je bilo prav hudo, ko smo morali domov.
Nejc se je odlično držal, spanec smo sproti prilagajali, velikokrat je zaspal kar v vozičku. Zjutraj se je vstajal eno uro prej kot doma, ob 8. uri, ker je bilo v sobi preveč svetlo. A nas to ni motilo, ker smo tako ali tako morali na zajtrk.
Na bazen smo šli vedno z vozičkom, sploh ni bilo težav. Hvala bogu, ker smo lahko veliko robe noter spravili. V času, ko ni bil v vodi, pa je kraljeval na svojem ležalniku.
Edino, kar me je motilo, je bilo to, da naš hotel ni bil povezan s termalno riviero, v kateri smo se kopali, tako da smo morali ven na mraz, da smo lahko prišli nazaj v hotel. Sicer so imeli tam ful animacij in gostilno, tako da smo še vsakič po eno uro tam preživeli, da smo se ohladili. Nejca sva ful zavila v vozičku, jaz pa sem 2x šla z rahlo vlažnimi lasmi ven in evo, posledice so tu. Ful me matra prehlad, zadnji večer sem imela celo vročino.
Torej, zaključek vsega je ta, da smo se imeli super, vendar gremo naslednjič v hotel Toplice in ne v Hotel Čatež, ker je taprvi povezan s termalno riviero. Ostalo pa je bilo vse dobro, od hrane do prijaznosti osebja.

< Sporočilo je popravil Blacky -- 21.1.2006 14:35:23 >

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Družinski izlet v neznano
Starši smo sicer vodje družine, pa vendar lahko vodenje kdaj načrtno prepustimo otrokom. Zakaj se ne bi ta vikend odprav...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?