|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Odločne_22.dan(škrob in T)
24.1.2006 21:19:22   
tiktak
taška30, dober plan. user posted image  Jaz sem tudi rekla, da bom na B dan za kosilo sir, za večerjo pa jogurt. Ga res pogrešam, ga nisem že jedla od začetka diete.

Samo, kako boš pa v primeru, da ti kile stojijo vedela, da je to zaradi tega, ker ne ješ čisto po pravilih? Hočem reči, da bi lahko kg obstali tudi, če bi jedla pravilno, ker bi napočil pač trenutek, ko se teža za nekaj časa ustali.?user posted image   Ma, sem zakomplicirala, upam da zastopiš.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Odločne_22.dan(škrob in T)
24.1.2006 23:19:01   
Mel_A
Joj, punce!!! Nekatere si pa res zaslužite user posted image  user posted image  user posted image Tiste, ki ste skinle 5, pa 6, pa celo 7 kil!!! Ej, saj bo Kunigundo razneslo... Mislim, to da ni dobro tolk na hitro shujšat menda veste vse, ma se zredit tko na hitro je pa še dosti dosti huje. Boga Kunigundica (user posted image debela, te bo razneslo!), po moje je že pršla na ene 200 kil, kaj porečeš ti, t_t_y?
Sem prav vesela, ko vidim, da ste ene blazno uspešne, zato ker jaz nisem tolk, pa mi je to dodatna motivacija. No, brez grehov mi je uspelo ta teden dol dat še dodatno kilo, tko da sm zdej vsega skup na -3,5. Nism lih evforična zarad tega, ma boljš kot prej je pa že, ane? Pa hlače že lepš zaprem user posted image .
No, danes sem jedla zelenjavno rižoto pa kitajsko zelje s fižolom (za K in za V). Jutri bo pa pica z zelenjavo pa solata, za večerjo pa saherca od moje sestre!!! Že zdej se mi cedijo sline, ona pa šele testo prpravlja user posted image Ja, pa dark chocolate zravn. Včasih mi rata maznit več kot eno vrstico, pa sej menda piše eno do dve vrstici anede?
Hijenca, midve sva imele prbližno isto za zgubit, pa si me fajn potolkla - pa kljub tej Norveški (btw: wellcome back!). Sej ne mislit, da sm ti foušna, sm vesela, res. Še bolj bi bla, če bi tud jaz zgubila kak kilo več user posted image user posted image user posted image . Ma no ja sej bo, sej mamo še kar neki dni do konca. V najslabšem primeru ponovimo še eno dieto mal kasnej, ane?
Punce, držte se, pa še naprej pridno debljajmo tole našo Kunigundico! user posted image

Lahko noč vsem, Mel.


_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?