|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strokovnjak za neplodnost-kje,kako?
29.1.2006 15:53:17   
želva
Vprašanje za vse, ki imate na delanju user posted image  več izkušenj kot jaz. Midva se trudva za user posted image  že 2 leti. Najprej eno leto kar tako,če bo pa bo. Potem mi je G dal Klomifen in po nekem naključju se je prijelo.Za dobrih 10 tednov.Po ss že eno leto user posted image  ,tudi s klomifenom pa nč. Moj G prav,da je to vse normaln,da se nč ne mudi. Psiha pač. Jest pa mislem,da je cejt,da se kam drugam prjavim.Kakšni so kej postopki?Rabiš napotnica za strokovnjaka za neplodnost, rabiš plačat,kolk časa se čaka????Pa tko naprej.. Če kakšna kaj ve kje, kako,kam!! Vse skup me že pošteno mori!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strokovnjak za neplodnost-kje,kako?
29.1.2006 16:16:31   
Primoza
Poglejte tu:

http://www.neplodnost.com/kjenasnajdete.html 

Nimam sicer osebnih izkušenj, ampak posredno sem pa dobil same pohvale.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: strokovnjak za neplodnost-kje,kako?
29.1.2006 16:30:10   
mišaa
Najprej greš k ginekologinji h kateri hodiš, ona ti bo napisala napotnico za specialista po možnosti ti že bo svetovala k katerem pojdeš. Moja osebna Ginekologinja mi je napisala napotnico zame ter za mojega dragega. Sem že tako daleč da še čakam datum za postopek, ki naj bi ga imela marca letos. K specialistu pa hodim v Ljubljano k dr. Zornu.

Mišaa

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: strokovnjak za neplodnost-kje,kako?
29.1.2006 18:25:44   
tecka
Mišaa, koliko časa pa traja, da na GK prideš do postopka? Jaz sem pred kratkim dobila napotnico in se odločila za GK. Ker pa moram na prvi pregled na GK čakati 2 meseca, me vleče k Rešu. Sicer ne vem, kje bom dobila denar, ampak pri njemu bi v tem času verjetno že prišla do IVF.

(odgovor članu mišaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: strokovnjak za neplodnost-kje,kako?
29.1.2006 21:44:41   
emaa
jaz sem bila na GK prvič marca lani, lani sva dobila odobritev s konzilija, na vrsti sva marca. Sva pa v tem času dala čez spermiogram, laparo, histero, klomifen, pa zdaj še eno histero, tako da gre kar hitro

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: strokovnjak za neplodnost-kje,kako?
30.1.2006 11:45:21   
mišaa
Odvisno od tega pri komu je razlog za neplodnost. Pri nama je napaka pri fantu, tako da je on šel na biopsijo testisov, ki pa je bila zelo uspešna. Meni pa je naredil samo še ultrazvok in mi je rekel da je vse ok. Tako sem dala še kri za hiv itd. Iz konzilija sem dobila odobritev decembra. Marca pa se mi začne postopek.

Mišaa

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: strokovnjak za neplodnost-kje,kako?
30.1.2006 11:50:10   
mišaa
Naj ti še povem enkrat ko imaš prvi pregled za sabo gre kar hitro.

Mišaa

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?