|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZKUŠNJE Z MIRENO?!
26.4.2004 10:51:20   
zana
Živjo!
Sem nova v vaši družbi, tako, da še nisem uspela vsega prelistat! Pa vseeno, mam že dva otročka in od januarja imam, za kontracepcijo, vstavljen obroček Mirena. Čeprav mi je g. povedala, da lahko t.i. "mazanje" traja kar nekaj časa, se mi zdi to že kar mal tu mač! vsako menstruacijo imam po 14 dni, čez 14 dni pa spet...
Ima katera izkušnje? A se to kej umiri?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   IZKUŠNJE Z MIRENO?!
5.5.2004 8:44:01   
tina a
Zana t.i. "mazanje" traja lahko cca. 3mesece. In naj ti iz lastnih izkušenj povem, da se zadeva zaključi. Kar se pa menstruacije tiče pa ni rečeno da se preneha, lahko jo imaš normalno 1x na mesec, ampak so krvavitve krajše in šibkejše. Če te še kaj zanima si oglej tale link:

www.femalelife.si

lahko pa pokličeš vsak torek med 12 in 13 uro na tel: 01/439 69 20 (mirena info line)

(odgovor članu zana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   IZKUŠNJE Z MIRENO?!
28.6.2004 16:27:53   
p@tricij@
pozdravljena Zana,
jaz sem imela že pred treh letih vstavljen obroček Mirena. vendar sem imela že na začetku kar nekaj težav. leva noga mi je mrtvela, tako da me je ginekologinja dala na UZ in pokazalo se je da se mi je prestavila na levo stran trebuha, tako da sem morala na operacijo. zato imam zdaj tri ranice. nato sem dobila novo mireno, katera je bila na svojem mestu, vedar je moža zelo motila nitka, tako da sem morala kar nekajkrat k g. da jo je zmanjšala. nato so se pa spet začele težave. kar naprej sem krvaavela, tako da sem se po mučnih dvah letih odločila, da jo dam ven. po tistem nisem imela nobenih težav več. uporabljali smo kondom, dokler se nismo odločili še za eno bejbico, katera naj bi privekala na dan že drugi teden. mirene pa vsekakor ne mislim več dati noter. pa še kar draga je, da te potem tako matra.

lp
Patricija

(odgovor članu zana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?