|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj pa zdaj?
19.5.2006 13:19:01   
Udb
Danes sem šla po lokacijsko informacijo za stanovanjsko hišo. In sem izvedela, da je parcela sicer stanovanjsko zazidljiva, ampak je trenutno (že 20 let!) rezervirana za obvoznico. Pa čeprav bo šla baje ta obvoznica po drugi lokaciji (ker je ta pacela sredi naselja). In vprašam, če se bo to kmalu sprostilo. In mi je gospa "strokovno" pojasnila, da bo po novem letu jasno, kje bo obvoznica šla in da se bo ta parcela sprostila najkasnej do 2009!!! GROZA! Midva sva pša že računala, da bi drugo leto spravila hišo pod streho.

Ima kdo kakšne izkušnje? A se da zadevo kako pospešiti, če je pa vsem jasno, da bo šla obvoznica sigurno drugje???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj pa zdaj?
19.5.2006 13:35:26   
Anonimen
Ko bo sprejet program priprave novega OLN-ja za obvoznico, bodo v njem opredeljene tudi variante. Žal bo prostorski akt, ki rezervira parcele za obvoznico nehal veljati šele ob sprejemu novega.

Žal pravnoformalno prej ti ne morejo dat dovoljenja za gradnjo. Kar je po svoje tudi logično.

Upam da se bo uredilo boljše, kot je slišat. Aja pa fajn je če začnete sitnarit za sprejem novega OLN-ja. S sprejetjem le tega se bo šele vaša parcela sprostila.

BTW - občina mora tudi odkupiti parcelo na kateri je predvidena gradnja javne infrastrukture. Poskusta prodat občini parcelo in kupit kako drugo. Pred nakupom pa obvezno pridobit Lokacijsko informacijo za promet z nepremičninami. Noter bo pisalo kaj lahko delaš na njej - tako ne bo presenečenj.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?