|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Premlada?
10.6.2004 9:48:10   
ANJA5
Ze nekaj dni berem tale forum in sedaj sem se končno opogumila, da vam napisem par besed. Stara sem 20 let in s partnerjem (25 let) bi zeelloo rada ze zdaj imela . S fantom sva skupaj 3 leta - od tega ze eno leto in pol ziviva skupaj v lepem stanovanju! Razmisljava tudi o poroki, ker res oba veva, da sva ustvarjena eden za drugega in drugace ne gre!!
Ze odkar pomnim sem bila obkrozena z dojencki in pri 17 letih sem bila tudi varuska. Absolutno sem seznanjena z vsemi potrebami, ki jih otrok ima oz. kaj otrok potrebuje. Vem v kaj se podajam in tega se ne bojim.
Nevem zakaj tako cutim ampak izgleda, da velja verjeti, ko pravijo, da zenska zacuti..

Kaj ve pravite na to?
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Premlada?
10.6.2004 10:33:20   
Maša
Draga Anja5,
glede na to, da s fantom že nekaj časa živita skupaj, si kot kaže že izkusila skupno življenje in vse tiste prepirčke ki sodijo zraven, se pravi da ga zdaj že kar dobro poznaš. Vsekakor nas ljudje vedno znova presenetijo in kot vsi vemo, nikogar nikoli ne spoznaš v celoti. Če oba čutita enako željo, potem tvoja leta ne bi smela biti ovira. Nekateri so zreli prej nekateri kasneje. Vsekakor pa je želja in tisto kar čutiš najpomenbnejše! Zakaj bi odlašala če čutiš da je sedaj pravi trenutek!?
Sama sem čakala na poroko, ker sem želela da je vse po regelcih,....zdaj mi je mogoče majčkeno žal, čeprav imam načelo da ničesar v življenju ne smeš obžalovati. "Žal" mi je zato, ker imam za seboj neuspešno nosečnost(odmrtje ploda) in po vsaki taki stvari moraš čakati nekaj časa, da lahko ponovno poskusiš, skratka....
....mislim da če čutiš da ni ničesar več v življenju kar bi še preiskusila in bi te otroček lahko oviral,....je to pravi čas, da poskusita ustvariti vajino pikico!


SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Premlada?
10.6.2004 10:38:16   
ANJA5
Najlepsa hvala za te besede,pomenijo mi zelo veliko!
Lp, Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Premlada?
10.6.2004 10:42:02   
ANJA5
Imas prav, veliko sva ze izkusila (veliko več je lepih in srečnih trenutkov kot tistih zoprnih) in oba res cutiva, da sva pripravljena na to! Hvala za te besede in srečno.
Lp, Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Premlada?
10.6.2004 10:46:08   
crna
Da ti povem mojo zgodbo.
Stara sem 20let, fant 22let. In ti moram povedat da se počutim popolnoma pripravljena na otroka ker sem že od 16leta samostojno skrbela za mlajšo sestro in brata in se zavedam vseh problemov in skrbi ki ti jih otrok povzroči....
Torej leta niso pomembna, če si ga želiš ga naredi. S fantom pa sva skupaj 4leta in živiva pri njemu (s starši) že eno leto in pol....

SREČNO TI ŽELIM

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Premlada?
10.6.2004 16:21:28   
Teni_
No, da ti še jaz povem par besed. Starost pri otroku ni pomembna, pomebna je pamet in tvoje razmišljanje.
Jaz sem stara 20 let(avgusta bom 21), fant pa bo v soboto 23 in imava punčko staro skoraj 6 mesecev. Za otroka leta sploh niso ovira.No, pri kakšnih 16-ih je res prehitro. Ko pa imaš enkrat poklic, pa se mi ne zdi prehitro.
Lp,
Mojca

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Premlada?
10.6.2004 16:22:29   
Bety
Da še jaz nekaj pripišem....

Ni nič premlado in prestaro...vse je v naših glavah... jaz sem v tvojih letih že imela otroka...nisem bila premlada....

Pomembno je, kako se razumeta, kaj hočeš in kaj ne... ovire si sami naredimo in ne drugi ljudje nam...vse je odvisno od tega, kaj TI misliš in v kaj verjameš... težave so del življenja in so za to, da se jih rešuje...
"...naše življenje je naše vedenje...spremeni vedenje in spremenil boš življenje..."

Veselih dni, bandanja in družbe ne sme biti konec, ko pride otrok...samo se spremeni njegova oblika in nič drugega...

Verjemi meni in moji izkušnji, da življenja z otrokom ne bi zamenjala za nobeno "svobodo in bandanje v mladosti"... To so nova spoznanja in zahteve, nove odgovornosti in preizkušnje, ki so tako dragocene in lepe, da se z njimi ne da nič primerjati...

Veliko sreče ti želim...
(preberi knjigo FORMULE LJUBEZNI, jo dobiš v knjižnici)

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Premlada?
10.6.2004 21:05:45   
špe1
Čao čao!

Še malo z mojega konca. Veš, tudi jaz sem včasih mislila, da sem premlada za otročka. Sedaj sem stara 22 let in že komaj čakam, da čez pol leta začnem delati na njem. Tudi midva s fantom, ki je leto starejši od mene sva skupaj 3,5 leta in se razumeva med sabo, počasi urejava stanovanje - kolikor finance dopuščajo, moraš pa vedeti, da pridejo dobri in slabi dnevi. Tudi meni je ena prijateljica očitala, da sem premlada, da se moram še malo znoreti, užiti življenje,... Ampak ljudje smo različni. Meni je tako kot se imam super - razen to, da komaj čakam, da pride bebika. Uživam v življenju. Raje se grem rolati,.. kot pa da bi sedela v gostilnah in kao uživala življenje. Življenje lahko uživaš tudi na druge načine.
Ojoj sem se razpisala!
Moj namen je bil samo ta, da ti povem, da s tabo ni nič "narobe" če si želiš bebiko. Jaz samo upam, da ti bo čimprej uspelo in boš srečna mamica.

Lepo se imej!

Špe1

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Premlada?
10.6.2004 21:19:53   
Anitka
Živjo Anja!

Tudi jaz sem mnenja, da nisi premlada za otroka, ker se mi zdiš po opisu sodeč dovolj zrela in dovolj "stara" za otročička oz. sta oba s fantom dovolj zrela. Mislim torej, da niso pomembna leta, ampak zrelost. Poznam ljudi, ki niti pri štiridesetih niso dozoreli za naraščaj in verjetno tudi nikoli ne bodo. In poznam zelo mlade pare, ki zelo lepo skrbijo za otroke.
Vidim, da se imata zelo rada in si verjetno tudi zelo zaupata, tako da se kar veselo lotita hopacupanja in želim vama vso srečo na tej poti in da čimprej zagledata čarobni
Pa oglasi se nam še kaj,
Anitka

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Premlada?
11.6.2004 11:23:47   
ANJA5
Anitka lep pozdravcek,
Hvala za vse dobre misli in želje. Ne boš mi verjela ampak zdaj (po vseh dobrih odgovorih) se počutim še bolje oziroma sem že čisto pri tem, da ovržem misel, da sem premlada. Te mesec smo že hopacupal ravno med tapravimi dnevi , tako da bomo konec meseca videli kako bo. Upamo pa seveda na najbolje.Fant je že čisto vesel samo nad mislijo, da sem nosečka, kaj šele če nama bo res uspelo. Ko tako berem forum in vidim ostale kako so nesrečne in z raznimi problemi za katere niso same nič krive, mi je zelo teško pri srcu in upam da bo vse ok.

Hvala še enkrat, da si se oglasila in veliko sreče tudi tebi.Če boš pa imela kaj časa mi pa le še kaj napiši o sebi.

Lp Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Premlada?
11.6.2004 11:33:25   
ANJA5
Čao,
Tudi pri meni je podobno in vem, da je tako še bolje. Žuranja in posedanja po bifejih sem imela že dosti..
Med srednjo šolo, na morju.. Sicer greva pa z mojim dragijem tudi ven na kakšno zabavo - ampak bolj umirjeno..Res komaj čakam na . Bom sporočila ko pridem z dopusta.
LP, Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Premlada?
11.6.2004 11:37:29   
ANJA5
Najprej čestitke za tvojo pupiko in seveda zate, ker predvidevam da nisi bila nič prestrašena, ko si izvedela da boš mlada mamica. !

Lp, Anja

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Premlada?
11.6.2004 17:05:43   
ann
Ojla!
Jaz mislim da, če se sama čutiš in si pripravljena imeti ortoka potem kar na delo
Imam sestro, ki je zanosila tik pre 19. leti. Vsi so govorili da je mlada. sedaj pa so zelo srečna družinica z 8 - letnim sinom.
Strinjam se tistimi ki govorijo, da imej otroka takrat, ko se čutiš zanj pripravljena ne glede na starost.
VELIKO SREČE IN ČIMPREJ

ann

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)


Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!