|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brat !
26.6.2006 17:53:57   
zorica
Nevem če to spada sem, ampak nekje moram dati ven,da bom prenehala jokati.

Stvar je sledeča.Svojega tri leta starejšega brata imam zelo rada in kljub temu, da sem mlajša, mu vedno pomagam, tudi ko me prosi nemogoče stvari.Tudi lažem zanj, saj se mi zdi v tem svetu čisto izgubljen.To da je tak, da laže in to tudi meni me zelo boli, ampak na koncu mu vedno oprostim in ga ščitim, saj je vendar moj brat.Kljub temu da se je pred kratkim poročil, vem da laže in prekriva stvari tudi pred svojo ženo.Ta me potem včasih kaj sprašuje, pa vedno potegnem z njim.Verjetno bi lahko naredil kaj koli, pa bi ga imela rada in mu stala ob strani.

In kaj je problem?Lani je moj mož vzel prek sebe mobitel zanj.Brat je plačal vedno šele ko so zagrozili, da bodo izklopilli mobitele.In to se je vleklo iz meseca v mesec.Seveda sva bila huda, ampak ker je moj brat sem moža pač pregovorila da pač počakava to eno leto, ker si je vzel tudi telefon, potem pa naj si zrihta sam ali pa ga naj ima na kartico.Zgodilo pa se je da ga je izgubil.Sedaj pa nič meni nič tebi pride z papirjem in ves pameten reče, da mu naj mož podpiše, da si gre po nov mobitel, ampak bo vzel spet prek njega.Sam ne more ker dela v tujini.Pa to nima veze.Pač pa to kako je odreagiral, ko sem mu rekla da mu več ne bova jemala telefona preko sebe.Kaj vse je izgovoril, kot da bi bil drug človek.Rekel je da bom dolgo čakala, da bo spet prišel k meni.Pa pride itak ko kaj rabi.

Zelo me boli da je tak.Skozi koliko težav sem šla zaradi njega imela bi dosti bolj mirno življenje če ga ne bi vedno ščitila  in dosti manj težav in stresa.Pa se nič od tega ne zaveda.Ko ni po njegovo, postanem najslabša sestra na svetu.To me tako boli, da ne morem nehati jokati.Vem da bi ga morala pustiti, da živi svoje življenje in ga tudi pustim, ampak ko pride v težave mu vedno pomagam, ker ne želim da se z ženo kregata.

Hvala da sem smela napisti vse to, sem se vsaj malo nehala jokati ko sem to pisala.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brat !
26.6.2006 18:22:38   
zoya_
Lej vse skupaj se mi zdi eno samo izsiljevanje tvojega brata. Točno ve, da ga imaš rada in tudi ve, kam te mora "udarit", da te bo bolelo in kako lahko doseže svoje cilje...

Tudi jaz imam brata in sestro in od kar smo izgubili mamo, ju branim še bolj kot sem ju. Samo vse do ene meje. Ne bom se jaz dobesedno razklala zanju, onedva bi pa veselo uživala in me izkoriščala. Am, to pa ne.
Zdaj ko gradimo, sem ju prosila za pomoč... hja, raje žur in pa vse ostalo... le zakaj bi potem jaz njima v rit vtaknila se?

Nehaj jokat in raje uživaj življenje. Če je tvojemu bratu več do materialnih stvari kot do tebe in če ne zna bit odgovoren in si uredit življenje, potem to ni tvoj problem. Vem da boli, ampak vseeno... ne moreš se za nekoga razpočit... Verjem mi, da bo prišel še do tebe, pa to dost kmalu.



_____________________________

L I V E S T R O N G

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Brat !
26.6.2006 18:23:25   
Annny
Tvoj brat je izkoriščevalec, ti pa naivna dušica. user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Brat !
26.6.2006 18:28:22   
mala maja
veš kaj bolje sedaj kot kasneje. Ne jokaj, slej ko prej se bo omehčal.

Drugače pa ti povem da ti bo malo lažje mojo zgodbo z bratom in mobitelom. Posledica tožba za 350 tisoč in polletna blokada računauser posted image user posted image

tud jaz sem mela brata pod sabo in vedno sem ga do zadnjega čakala da je plačal mobitel. Velikokrat sem tud jaz založila. Vzela 3 mobitele(jaz, mož, brat).Nakar začnejo za bratov račun hodit položnice od 25 tisoč pa do 50 tisoč. Takrat pa nisem sfolgala več in načrtno pustila da ga odklopijo. Brat je šel pol predplačiško jaz pa sem ostala v tožbi z mobitelom. Tožil so me za 50 tisoč neplačanih računov in 300 za predčasni prekinjen aneks. Pol sem pa še zvedela da je oči name vzel en mobitel preko vez in sem mogla še unga plačat.

Uglavnem ne sekiraj se zaradi malenkosti.  Hvala bogu da je tvoj mož tolk priseben pa je rekel dovolj.user posted image

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.6.2006 18:42:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Brat !
26.6.2006 18:55:15   
zorica

Punce hvala vam, saj vem da sem sama kriva, ker sem mu vse to dopuščala.Se mi je vedno zasmilil, ko je bil v težavah.In sem mislila, da mu pač moram pomagati ker zaupa samo meni.

Ampak nič več !!!Saj vem da si bova spet dobra, ampak potem mu bom tudi rekla, da v bodoče  naj gnjavi svojo ženo.Ona sta si obljubila v dobrem in slabem, zato tudi ne razumem kaj ga je tako strah se zaupati njej, ko ima teževo.

Vseeno hvala vam mi je res že dosti lažje.



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Brat !
26.6.2006 19:03:53   
LARIKA
Pusti ga. 1x bo že odrastel. Za vsako rit se najde šiba, al kako že gre user posted image  tudi za njegovo!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Brat !
26.6.2006 19:11:52   
BLAŽIKA
Brat ve kam te pičit da popustiš. To je pa res izkoriščanje.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Brat !
26.6.2006 22:41:03   
Anonimen
Ubogi bratec user posted image  A podplate mu tudi zmasiraš, da lažje prenaša svoje težavice user posted image

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Brat !
27.6.2006 0:19:50   
rija
user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, da je samo moj takuser posted image

Itak, da bi vse od mene scical......pa kaj hočeš, še vedno je moj EDINI brat, moja družina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Brat !
27.6.2006 7:23:59   
Bubamaraa
Oprosti sam mislim, da si ti ,al preveč naivna.....Ker te tuk izkorišča, da je že sebe postavil v vlogo žrtve......HALO!!!! Punca mal spreglej.......

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Brat !
27.6.2006 9:28:41   
kalbo
To ga pa ujčkaš res. Jest bi šel tisto minuto po njegovih divjih izpadih lepo do prvega mobitelovega centra in prekinil pogodbo in pač plačal tistih par jurjev naročnine, kolikor je je še ostalo do konca aneksa. Bratu bi pa lepo mobitel oglušel in bi lahko šel sam še po Mobi.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Brat !
27.6.2006 12:34:11   
Dadi
Žal še ni odrasel in ne vem če sploh kdaj bo ko ga takole ujčkaš. Jasno in glasno povedat kar mu gre.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Brat !
27.6.2006 21:18:39   
Anonimen
Moraš začeti gledat nase, preden ti brat fejst zarine nož v hrbet. Saj je razumljivo, da ga imaš rada, samo to ne opravičuje takih dejanj. In tudi fer bi bilo do njegove žene, da ji nehaš lagat okrog njega. Saj ji ne rabiš sama povedat, da ne boš na koncu ti grešni kozel, samo ščitit ga pa ni treba.
Tudi jaz imam mojega brata rada (vse tri, ampak ciljam zdaj na enega), pa nimava več stikov. In jih nikoli več ne bova imela. Verjamem, da ima tudi on mene rad, samo mi ne gremo skupaj. Vrgel me je iz stanovanja, skoraj z danes na jutri, čeprav sem mu vedno rit odnašala. Sicer me ni tako pretirano izkoriščal, kot tvoj tebe, ampak vseeno. Vse ima svoje meje, ljubezen lahko pa še vedno ostane. Ta naj bi bila itak brezpogojna, samo zaradi nje ne rabiš vsega tega trpet in požirat.

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Brat !
27.6.2006 21:24:05   
Anonimen
ga tko ke v rit sunem da se tut prikazal ne bi nikol več pa brat gor al pa dol!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?