|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kapljice AD 3
28.6.2004 13:34:44   
lutka
Imam dva fanta stara pet tednov. Pred dvema dnevoma smo dobili kapljice AD3. Ker imam s kapljicami slabe izkušnje(pri hčerki), moram priznati, da kar malce odlašam, saj je hčerko tako zvijalo, da nismo spali skoraj nič. Ko smo prenehali z dajanjem kapljic pa je bilo vredu. Zanima me ali ste druge mamice redno dajale kapljice, saj mi je neka zdravnica rekla, da naj bodo otroci veliko na soncu, pa kapljic ne rabim. Zanimajo me vaše izkušnje.
Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kapljice AD 3
28.6.2004 13:37:57   
Mina1
Našega je tudi hudo zvijalo prvih 6 mesecev. Imeli smo AD3 kapljice in pediatrinja je rekla, da moram kljub vseeno dajati te kapljice.

Smo nabavili tudi Lefaxin, ki so samo olajšale krčke.

Baje so AD3 kapljice zelo pomembne pri nadaljnem razvoju dojenčka.

pa-pa

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kapljice AD 3
28.6.2004 13:51:59   
Teni_
Jaz sem ji dala te kapljice samo 2X. Ne verjamem, da je kaj na njih. Seveda sem pediatrinji rekla, da ji dajem in je rekla, kako je vse z njo OK. Ja, seveda. Če pa bi povedala, da ji ne dajem kapljic, pa bi bilo 100% kaj narobe. Glede na to, da je rojena 4 tedne prej, tudi na nobenem področju ne zaostaja in je na splošno vse vredu. No ,potem pa mi naj povedo zakaj so te kapljice pametne? Če pa je brez njih tudi vse OK.
LP,
Mojca

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kapljice AD 3
28.6.2004 14:09:13   
lutka
hvala za vaša mnenja. Zanimalo me je predvsem zato , ker tudi jaz svoji hčerki potem nisem dajala kapljic, pa je z njo vse vredu
bay,bay

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kapljice AD 3
28.6.2004 14:32:27   
orka
No jaz mam pa spet cist drugacne izkusnje.AD3 so kapljice ka kosti.Tudi starejsi ljudje jih dobivajo proti krhanju kosti-zal mi je strokovni izraz trenutno iz glave usel.
Sem pa obema dajala kapljice dokler je bilo potrebno,pa nisem imela nobenih problemov.
LP

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kapljice AD 3
28.6.2004 14:35:58   
Lenny
Mi smo jih našemu pikcu razdelili na ves dan in je pomagalo. Ko so bili glavni krči mimo, pa jih je spet dobival v eni dozi. Tako nam je svetovala sestra pri pediatru in se je dobro obneslo.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kapljice AD 3
28.6.2004 19:31:38   
SILVA
Jaz sem mojemu fantku vedno dajala po sedem kapljic in mu jih dajem še vedno.Malo je imel krčev ampak ni bilo krize.
LP SILVA

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kapljice AD 3
28.6.2004 22:33:04   
Una
AD3 kapljice so za kosti, zato se na zunaj ne vidi, kako otrok 'napreduje'. Predvsem so za to, da se kosti (na glavici) bolje skup 'zlepijo'. A ne obstajajo tut ene kapljice, ki se dobijo v Avstriji, so na foro AD3 in ni toliko stranskih učinkov? Pri nas ima zaradi teh kapljic bolj tekoč in smrdeč kakec.
LP, Una

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kapljice AD 3
29.6.2004 6:40:44   
dory
tudi pri nas imamo fantka starega dva meseca in nikakor ne morem dajati vec kapljic d3,ker ga tko zvija...zdej grem v avtsrijo po oleovit kapljice, ki so identicne d3, le da je po njih manj zvijanja...

lefaxin pri nas sicer pomaga, a ne ce so prisotne kapljice d3

lp, teja

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kapljice AD 3
29.6.2004 9:59:13   
jasmina
Nam je pediatrinja rekla, da so te kapljice predvsem za kosti in da otrok ne dobi rahitisa. Dozirat pa jih začneš tako, ena kapljica prvi dan, dve kapljici drugi dan, tri tretji dan, vse do petega dneva, od takrat naprej pa po pet. Smo ji povedali, da jih kdaj pozabimo dati, pa je rekla, da ni panike posebaj v teh poletnih dneh, ko je otrok veliko veni, je bolj kriza pozimi.

lp jasmina

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kapljice AD 3
29.6.2004 19:28:36   
MATEJA.*
Moj fantek je star 2 meseca in ko sem šla v lekarno po AD3 kapljice, mi je farmacevtka rekla, da jih poleti večinoma ni potrebno dajati, ker so otroci veliko zunaj in na soncu, septembra naj jih pa začnem dajat. Tako da jih do danes še nisem dajala, septembra jih bom pa začela.
Daje se pa prvi teden eno, drugi teden 2 in tretji teden 3 kapljice, pol pa skoz po 3. Ne povečuje se vsak dan ampak vsak teden.
Res pa je, da veliko staršev kupi v Avstriji Oleovit, po katerih dojenčki nimajo skoraj nič krčev, so pa na enaki osnovi kot naše AD3.

LP

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kapljice AD 3
1.7.2004 22:34:35   
ZARA
MEN SE TUT ZDIJO MAL ČUDNE ...........

LP

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kapljice AD 3
2.7.2004 20:36:28   
ZARA
JEST SM NEHALA, KER TUT TKO MISLM................

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kapljice AD 3
8.7.2004 22:49:18   
cebelca
Mame,ki ne dajete AD3 kaplic; pa veste, da imajo lahko vaši malčki zaradi vašega kaprica potem v nadaljnem razvoju težave z zobmi, pa zvoničast prsni koš, .... Ne vem kaj pridobite s tem ko lažete pediatru - verjetno škodo za vašega otroka.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kapljice AD 3
9.7.2004 22:44:02   
Anonimen
:sloncek:Ne vem kako razmišljate dekleta,zdravnik ni dal AD3 kapljic zaradi lepšega,ampak so zato ker otroški organizem potrebuje,otročkove kosti se morajo še razvijat,organizem še ni sposoben da bi sam tvori to sostanco nujno potrebno za življenje.:hudicek:Mlade mamice ste pa res včasih zelo neodgovorne.Kapljice ne delajo krčev ampak je to normalen ciklus pri otročkih,pomagajte si zSab simpleks kapljicami,pa tudi mamica ki doji jih lahko zaužije zraven ko jih date še otročku.Saj si ne želite rahitični otrok,kaj??Kapljice se mora dajati čez celo leto vse do prvega rojstnega dne.Po enem letu pa poleti ne bo potrebno.MISLITE NA SVOJE OTROKE !!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   kapljice AD 3
10.7.2004 9:15:20   
ZARA
OJLA ga. Neva!!!
Tko sm se zasekirala:((,da sm ji spet kaplce zacela dajat!!!

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kapljice AD 3
10.7.2004 14:07:09   
Anonimen
:ups:Kapljice kupljene Avstriji so ista sostanca kot pri nas.Saj jih uvažamo,samo drugo pakovanje.;)

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   kapljice AD 3
21.7.2004 12:20:40   
mehurčica
CapitanY, pozdravljen. Isti kot na poljub.com?

Mi imamo tudi Oleovit D3. Imamo pa tudi v Sloveniji kapljice Plivit D3, ki se baje dajo dobit na recept in ne vem, zakaj ne predpišejo kar teh, namesto AD3!?:grrr: Nisem niti vprašala naše pediatrinje, ker smo itak nabavili že te.

LP:miska:

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?