|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali obstaja... :-)
2.7.2004 11:57:56   
frutka_
...porodnišnica v kateri so prijazni, strpni... Porodnišnica v kateri se čutiš sprejetega in dobrodošlega... Kjer upoštevajo tvoje želje, kjer je prijazna beseda vedno na mestu...

Kraj kamor greš po svojega otročička...Po svojo ljubko malo štručkico, ki diši po mamici, še vsa sveža, majhna, nebogljena, prestrašena..

Mesto, kjer ti babice svetujejo, otročka pocartajo, ga pogledajo, vidijo, ogovorijo...

Prostor, kjer ima mamica čas, da okreva po napornih urah, ki so ji prinesle največje bogastvo, zaklad, ki ga poleg nje in njene družine ceni tudi zdravstveno osebje...

Takšna porodnišnica obstaja....To ni pravljica...
To je porodnišnica Slovenj Gradec...

Kapo dol...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali obstaja... :-)
2.7.2004 13:52:49   
frutka_
Miša tudi jaz sem iz MB!

Sicer pa hodim gor h gin. že dobrih 6 let! Tam imam izbrano svojo gin..
Potrebne je malo več organizacije, sploh zdaj po porodu, sicer pa je vse običajno.

Moja prijateljica se je ravno prejšnji teden šla dogovarjat za porod v SG in je iz MB. Mislim, da so jo naročili na pregled, UZ, pač to kar je potrebno. Pokličeš gor in vprašaš kako je.

Sicer pa je meni gin. rekla, da če do termina ne rodim, da me bodo na datum termina poroda kar noter zadržali. Na srečo sem imela redno kontrolo v 39. tednu in sem kar noter ostala, ker sem bila že odprta in vse ostalo je bilo zrelo...tako da sem še isti dan šla v porodno in nato 23.6. ob 00.03 rodila krepkega fantka! Panike z vožnjo torej ni bilo.

Sicer pa so mi rekli, da ko začutim popadke naj kar takoj grem na pot.
Verjemi mi, popadke boš čutila in tudi rodila ne boš takoj, ko jih boš začutila.

Če ti odteče plodovnica je baje še vedno čas da prideš, čeprav se običajno takrat popadki začnejo pojavljati močneje in pogosteje, kar je lahko za vožnjo neprijetno (72 km MB-SG). Če je nosečnost potekala BP in je plodovnica čista ni za skrbet, sicer pa moraš ostati tukaj. Tudi rešilec te ne bo peljal gor, ker te pelje v najbližjo porodnišnico...

Plačati je potrebno 3000 sit za obleko, ki jo dobi mož v porodni sobi, nič drugega.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali obstaja... :-)
3.7.2004 8:42:47   
frutka_
Pokličeš v gin. ambulanto na št.02/8823447 in se naročiš.
Morda se poskusi naročiti pri gin.dr. Branki Verdnik- Golob ali pa pri mag. Frenku Krištofelcu ali pri dr. Pristovniku...

Sicer sem jaz rodila z EA in ne vem, če bi hotela roditi drugače...Popadke sem čutila dovolj močno da sem pritiskala čutila sem iztis otročka, tako da nisem bila "prikrajšana" za nič drugega kot za nekaj odstotkov bolečine.

Sicer pa se o porodu pogovori s svojo gin.. Ona ti itak mora napisati napotnico za bolnico. Napotnica ti velja v vseh porodnišnicah po SLO, odločitev kje boš rodila pa je tvoja.
Gin. pač malo povprašaj kaj meni o tem in kaj naj storiš, če ti voda odteče...
Sicer pa se potem v SG bolnišnici dogovoriš za EA v anesteziološki ambulanti pri dr.Jani Naraločnik.Zelo prijazna gospa.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali obstaja... :-)
23.7.2004 15:33:19   
Ksena
Ej Frutka hvala za vse te informacije. Jaz sem iz Ptuja in si želim roditi Z EA, ampak na ptuju je to prava težava, ker ni dovolj anestezistov, pa še težijo, če si preveč "zmišljuješ". Si mi dala idejo in mogoče bom poskusila v SG.

Ksenija

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Z vizualizacijo si lahko pomagate do lepše...
Čeprav si poroda ne moremo izbrati, pa lahko nanj vplivamo s pozitivnimi mislimi in vizualizacijami. Preverite štiri uči...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?