Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 2.4.2022 15:34:41
|
|
|
|
rosemarie
|
Grozno. Samo misel na to, da se vsaka tretja nosečnost konča tako. Na vse te žalostne pare, na vse te izgube … res me kar strese, sploh zdaj ko tudi midva delava na otročku … se te dosti bolj dotakne kot prej. :( Pri meni trenutno še nič novega … M pričakujem 6. aprila. 😬
|
|
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 2.4.2022 21:04:39
|
|
|
|
JackieO
|
Joj Elfika tako mi je zal... res sem bila vesela zate oz. za vaju. 😔 Vzemi si cas za prebolevanje, ko bosta pa pripravljena pa dalje. Smo v mislih s tabo. ❤
|
|
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 3.4.2022 12:14:48
|
|
|
|
Elfika
|
Punce, hvala vam za podporo! ❤️ Trenutno je tezko, ampak kot pravijo, cas menda celi rane... Ko bo tako dalec, gremo dalje, v nove boje!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 8.4.2022 9:34:42
|
|
|
|
RobidaB
|
Punce, kako ste kaj? Pri meni je pestro — prenavljava stanovanje in skoraj nimam časa razmišljat o ničemer drugem 🙈 Drugače pa sem dobro, pomirjena. Po kolobociji on nesreči prejšnjega meseca, se trenutno počutim res dobro. Aplikacijo Flo sem potisnila malo na stran, ne beležim vsakega mini “simptoma”, ki sem ga še nedolgo nazaj prav obsesivno iskala. Ta mesec je bil res na izi, mi je pasalo. Morda naslednji cikel spet bolj zares poskušava, ampak kaj pa vem. Povedano po pravici, mi prav paše, da se ne sekiram, ne kalkuliram in ne analiziram 🤷🏽♀️ Grem s tokom. Me je ginekologinja pomirila, morda sem tudi zaradi tega malo bolj skulirana 🤷🏽♀️
|
|
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 18.4.2022 18:26:47
|
|
|
|
Pikcapokca
|
Pozdravljene punce :) od danes pa se vam v skupini pridruzujem se jaz. Vas skoraj eno leto ze berem(se iz drugih skupin) in se mi zdi kot da vas ze poznam 🙈 z mozem sva se ze zacela veseliti ampak je ze na zacetku slo naprej.. s tem mesecem pa poskusava naprej. Bomo vidli kak dolgo bo trajalo.. je kaj novega pri vas? 😊
|
|
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 19.4.2022 19:08:49
|
|
|
|
Zarjica1
|
Hej! Po dolgem casu vam pisem tukaj v to skupino. Sem bila v lanski skupini pa sem potem imela malo pavze od vsega tega. Na kratko; lani v zacetku leta sem imela spontani splav. Od takrat nama zal se ni uspelo ponovno zanosit in me kar malo skrbi. Sem pa kar veliko sprememb naredila glede zivljenskega sloga,upam da bo to kaj pripomoglo. Kmalu imam ginekoloski pregled kjer bom omenila to tako da upam da mi bo kaj dobrega svetovala in morda kaj vec pregledala. Eno leto se tako hitro obrne tako da res upam da bo predlagala kaksen dodaten pregled. Sedaj pijem ta slavni caj krvomocnice 🤦😊 Drzim pesti da bo ta mesc za katero od nas srecen 😊🥰
|
|
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 20.4.2022 20:41:54
|
|
|
|
Trinity3
|
Pozdravljene punce, Tudi jaz vas spremljam zadnja 2 meseca. Da na hitro opišem mojo situacijo, poskušava že skoraj 1 leto brez uspeha. Za mano so že 3 ciklusi clomida in stop inekcij, ampak + še ni. Drugače imam že 2 otročka, pri katerih sem zanosila v prvo oz. v drugo, zato sem mislila, da bo tudi v 3. šlo. Oh kako sem se zmotila! Vsak mesec me uči potrpežljivosti in hkrati hvaležnosti za sina in hči. A kaj, ko želja po tretjem otročku ne izgine, kljub temu, da nisem več rosno mlada. Moram pa priznati, da pridejo dnevi, ko enostavno nimam več energije za vso to načrtovanje -pregledi, ovulacijski testi, čaji, in drugi dodatki. Vsem tukaj želim pozitivne mesece
|
|
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 20.4.2022 22:33:28
|
|
|
|
Pikcapokca
|
Ja res je tak napsihirano vse skupaj… midva sva zdaj rekla da ne bova nc gledala na koledarcek. Zapiram aplikcijo do nadaljnega in me ne zanima kdaj so plodni dnevi in nic😂 manj vem manj se sekiram 😅 sem pa zacela jemati se folno kislino. Eni sicer pravjo da je brezveze eni pa ful pristajajo na dopolnila.. kaj ve jemljete kaj?Aja pa ima katera priporocila za ginekologa v MBju? Sem se preselila in nikak ne pridem do drugega ginekologa…
|
|
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 9.5.2022 18:38:29
|
|
|
|
Elfika
|
Pozdravljene po dolgem casu! ☺️ Po skoraj sestih tednih po ss je prisla M in je ze skoraj za mano. V casu, ko se je vse skupaj dogajalo sem imela obcutek, kot da se mi je sesul svet, da je vsega konec in da je z mano itak vse narobe, da se je to zgodilo. Zal nas je cisto prevec, ki smo morale cez to, nekatere zal se z dosti tezjimi zgodbami. 😕 Sem pa sedaj kar malo sama nad sabo presenecena in imam obcutek, da sem v tem casu ss uspela nekako predelati. Veselim se, da greva naprej, da se je zacel nov cikel in upam, da bo spet tako reden kot je bil prej. Ker se je scistilo samo, z zanositvijo ne rabiva nic cakat. Je pa res, da sva prvic uspela zanosit, je trajalo leto in pol, zato se zavedam, da lahko spet traja, vsaj naravno. Me pa tolazi to, da nadaljujeva s pregledi v neplodnostni in bo morda vsaj z umetno uspelo kaj prej. V vsakem primeru pa pozitivno naprej z upanjem, da bo naslednjic vse ok 🍀. Kako ste kaj ostale? Je pri kateri kaj novega? Lepo se imejte in oglasite se kaj! 😁
|
|
|
|
RE: II pričakujemo v letu 2022 17.5.2022 7:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce ☺️Tu je kar tišina, sem upala, da bo bolj živahno. Je pri kateri kaj novega? Jaz sem ravno v času O. 😀
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Prvi zobekklitiaKdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?pred 3 meseci (
4%)

med 3 in 6 mesecem (
34%)

po šestem mesecu do enega leta (
62%)

po prvem letu (
0%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!