|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izbrizgavanje materinega mleka
18.6.2020 14:02:52   
Nika2020
Pozdravljene!

Na vas se obračam kot študentka Zdravstvene fakultete v Ljubljani in vas lepo naprošam, da izpolnite anketni vprašalnik o izbrizgavanju materinega mleka. K izpolnjevanju vabim matere, ki imate otroke mlajše od 12 mesecev in ste izbrizgavale mleko zaradi otrokovega zdravstvenega stanja. Želim namreč ugotoviti, kako izbrizgavanje mleka doživljajo matere in kakšno podporo pri tem prejemajo od zdravstvenih delavcev. Rezultati študije bodo namenjeni za izdelavo magistrske naloge. Z zbranimi podatki bomo ravnali zaupno, vaše sodelovanje je anonimno, prostovoljno in od ankete lahko kadarkoli brez posledic odstopite. S pritiskom na gumb za izpolnjevanje anketnega vprašalnika soglašate z raziskavo.

Študijo izvajam Nika Rožmanec, dipl. m. s. (rozmanec.1993@gmail.com) za izdelavo magistrske naloge pod mentorstvom doc. dr. Andreja Starca (andrej.starc@zf.uni-lj.si), Zdravstvena fakulteta - Univerza v Ljubljani.

Povezava do anketnega vprašalnika: https://www.1ka.si/a/287910

Že v naprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore!


P.S. Kot mama nedonošenčka imam namreč tudi sama izkušnjo z nekajmesečnim izbrizgavanjem mleka, zato sem tu našla navdih za temo zaključnega dela. =)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izbrizgavanje materinega mleka
1.12.2020 16:12:37   
Samanthasammy
Ali bi vas lahko prosila za majhno uslugico...prosim glasujte na spodnjem linku in svoj glas potrdite na vašem meilu...lepo lepo... prosim


http://zvezda-baby-koledarja-2021.ringaraja.net/image?id=126

V naprej HVALA!!!


(odgovor članu Nika2020)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Velika bojevnica Frejya
Moj pritisk je bil 180, otrokov utrip je padal. Trikrat so mi vzeli kri in urin. Imela sem anemijo in beljakovine v urin...
Izgorelost - nevidni sovražnik
Nabralo se je. In simptomi so butali, lučke na "moji armaturi" pa utripale kot noreMravljinci, vrtoglavice, piskanje v...