|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj test pokaže ovulacijo?
27.4.2020 14:28:19   
fotografka
Po 4 mesecih neuspešnega poizkušanja sva se odločila za ovulacijski test. Ciklus imam na 28 dni, torej M je redna. Z O testi sem začela 11. dan ciklusa, delam jih 2 dni. Test mi je do zdaj vedno pokazal negativno pa imam vse znake ovulacije (kar močan izcedek in manjše bolečine v trebuhu). Nočem delati panike, ampak mi je zanimivo, da mi ne pokaže. Je to normalno in test pokaže O šele kak dan kasneje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj test pokaže ovulacijo?
27.4.2020 15:02:06   
Anonimen
Teste ovulacije bi jaz delala vsaj en teden oz. do sredine cikla. Ce je dolg nekje 28 dni bi ga delala dokler ni pozitiven oz. vsaj do 20. dne, ce ne bo nic. Mozno je pa tudi da vrh traja samo kratek cas in je potrebno test delati npr. 2x na dan, da ne zamudis.


(odgovor članu fotografka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj test pokaže ovulacijo?
27.4.2020 15:20:21   
fotografka
Bom kupila še kak test, če po petih dneh ovulacije ne bo pokazalo. A to je možno, da test O sploh ne pokaže? Nekako še odkrivam te stvari, prej sva imela spolne odnose čisto tako, če bo ratalo bo... Ampak priznam, da sem pričakovala, da bova prej uspešna oz. da nama bo uspelo brez vseh teh testov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj test pokaže ovulacijo?
27.4.2020 16:52:27   
isla13
Živjo.
Tudi jaz sem prvič preizkusila ovulacijske teste v tem ciklu in tudi sama še ugotavljam, kakšno je njihovo delovanje.

V januarju sem imela SS, pred tem zelo konsistentne cikle na 27 dni, po simptomih sem točno prepoznala ovulacijo. Po splavu pa sem imela 3 cikle na 30 dni. Vseeno sem začela s testi na 10. dan cikla, za sigurno, to je bilo v četrtek. Test je pokazal rahlo črtico - kar je v bistvu negativno. Potem je naslednja dva dni bil čisto negativen (niti sledi), včeraj rahla črtica, danes pa komaj zaznavna - še vedno pa vse pomeni negativno. Tako, da ne vem, kako naj si razlagam. Upam, da še dočakam ta "poskok" hormona.

Baje je zelo pomembno, da testa ne delaš takoj zjutraj (vsaj v mojih navodilih tako piše). Pred testom poskušam vsaj dve uri malo manj piti. Kar jaz razumem, test pokaže samo to, da se dvigne LH hormon, ki sproži ovulacijo. Pri nekaterih se lahko tudi samo hormon dvigne, pojavi, ovulacije pa ni. Nekatere pa potrebujejo manj hormona, da se sproži ovulacija in test tega ne zazna, do ovulacije pa pride. Na tvojem mestu bi kupila še kakšen test in testirala še nekaj dni.

(odgovor članu fotografka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj test pokaže ovulacijo?
27.4.2020 18:34:39   
beba92
Testke sem delala od 7. Dne, 14. Dan mi je pokazalo O... Nekako ne zaupam tem testom.. Danes je ze 37.dan, M se ni, cutim da jo bom dobila jutri.. Grem na sluzbeno pot jutrj, z M imam pa vedno taksno "sreco" da jo dobim vedno v neprijetnih situacijah🤦🏻😅😅

(odgovor članu isla13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj test pokaže ovulacijo?
28.4.2020 8:58:29   
fotografka
Danes mi je pokazalo tako črtico, spodaj na linku slika. Mora biti še bolj rdeča črta, da je O?

https://ibb.co/zsWwdJC

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj test pokaže ovulacijo?
28.4.2020 9:42:56   
Anonimen
Jaz bi rekla da je oz bo to to. Pač odvisno tudi od ženske. Naredi še popoldne enega ali in pa jutri, da vidiš ali bo še temnejša ali bo že padec. In enako recimo ponoviš drug mesec in boš videla prb. kateri dan naj bi bila in če se nivo LH podobno spreminja... V enem ciklu težko spoznaš svoje telo :) Nekatere ženske imajo tako veliko LH hormona, da je test ves čas pozitiven, nekatere pa cel mesec negativno in samo v času ovulacije črtico, pa še to ne čisto enako temno kot kontrolno. Jaz bi rekla da važno da je vrh, ce prej 3 dni ni bilo sploh črtice in je jutri ne bo več, potem veš da je to ovulacija. Je pa tudo odvisno kako obcutljiv je test, ali 10 ali 20 ali koliko enot ze.

Testki so pa poceni v slo na plusaliminus.si. Veliko cenejsi kot v dm ali lekarnah, tako da jih ni tako skoda, ko se spoznavas.

(odgovor članu fotografka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj test pokaže ovulacijo?
28.4.2020 10:00:54   
fotografka
Glede na vse ostale simptome, bo to verjetno to. Sva v tem času dosti bolj aktivna pa upam, da bo zdaj uspelo. Verjetno so možnosti zanositve v ovulaciji visoke, če ni kaj drugega narobe? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kdaj test pokaže ovulacijo?
28.4.2020 10:51:18   
Anonimen
Ja zanosi se lahko vsak mesec samo v času ovulacije, recimo da štejejo odnosi 2-3 dni pred njo in kakšnih 12 ur po njej. Mislim da pa ovulacija nastopi nekaj ur po samem vrhu LH, je pa odvisno od ženske. Pač odvisno kakšno okolje je za spermije, če je vse ok lahko preživijo par dni, zato ni nujno ujeti pravo uro. Sicer pa je pri mladih, povsem zdravih partnerjih vsak mesec možnost zanositve samo 25 %, tako da kar vztrajat 😉 Sem nekje brala neko primerjavo, da recimo od 2 jajčec se bo eno oplodilo, od treh opoljenih pa samo eno vgnezdilo. Nekaj takega, ne vem točno. 

(odgovor članu fotografka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?