|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 12:30:41   
zoya_
Živjo!

Mene pa zanima vaše mnenje glede naslednje situacije.
Namreč. Moj je ločen. Ima dva otroka in bivšo seveda. :)-:)-:)-
No, sedaj je že preteklo skoraj 2 leti od njune ločitve. Za enkrat imata dokaj normalen odnos (hvala bogu) z občasnimi njenimi izpadi, ko ima PMS ali pa slab dan, ampak preživimo.
Problem je pa sledeči. No ne vem niti, če je problem. Mogoče me samo zanima mnenje drugih.
Ona, ko je izvedela zame, je še vedno hodila k svoji bivši tašči oz. od mojga mami, kao zaradi otrok. Seveda je govorila o meni same grde stvari, ker očitno ni hotela, da b jo jaz "nadomestila" in sedaj me seveda ne morejo pr mojmu videt. Čeprav je moj rekel, da kako lahko ocenjujejo človeka po pripovedovanju nekoga in če ne vidijo, da me imajo pa otroci radi in da bi mi dali možnost, da dokažem nasprotno, kot pa je njihovo prepričanje, žal se ne omehčajo. Seveda bivša še vedno hodi tja kofetkat, ker je pa meni full glupo. Saj ne rečem, da po tolkih letih nekako ohraniš stike, samo ne pa da visiš tam skoraj vsak dan.
Saj si pravim, da mi je vseeno, samo ne bo mi pa vseeno, ko bova midva imela enkrat otroka in bo brez babice. Tudi otroka sprašujeta, zakaj pa mi ne gremo skupaj k babici na kosilo in na obisk.
Kaj storiti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 12:38:48   
darjatimci
Midve z mojo imava isto simpatijo kot vidve in to odkar se še nisva spoznali,jaz se jo izogibam samo najbolj nujno ona se hvalabogu ne vtika moj je tud na moji strani,tko da nekak gre,(če vrjameš???):kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 12:43:37   
babylove
Meni se ne zdi nič nenormalnega, da je ohranila stike s taščo in nasploh z družino bivšega. Če se z njim ni razumela, sta se pač ločila, ne vem zakaj bi se morala ločiti tudi od njegove družine, če se lepo razumejo. Saj družina ne pripada tvojemu oz. ni njegova last. Ok, za vaju bi bilo primerneje, če bi bivša stike prekinila, ampak navsezadnje so ti sorodniki tudi sorodniki njegovih otrok in mislim, da je prav, da mati z njimi ohranja stike. Tako objektivno in od daleč gledano; če bi bila v tvoji situaciji, mi pa ne bi bilo všeč. Seveda pa ni prav, da se o tebi grdo govori. Storiti pa menda ne moreš nič drugega, kot da te mož počasi začne 'uvajat' v svojo družino, da te bodo postopoma spoznali in uvideli, da nisi napačna.

Za zanimivost: v družinskem pravu se sorodniki, ki to postanejo s sklenitvijo zakonske zveze, štejejo za sorodnike tudi po razvezi.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 12:55:29   
zoya_
babylove... seveda, nisem mislila, da bi prekinila stike, samo da je vse v meji normale in da se ne serje potem po drugih, sploh pa da se govori tako o meni v pričo otrok. Ker sva marsikaj tudi od otrok izvedela, seveda so potem vsi trdili, da oni pa že niso se nič pogovarjali o meni oz. naju, otrokova domišljija pač. Ja itak. :)-

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 13:04:18   
darjatimci
Otroke,je najlažje obtožit,pa se zgovarjat nanje,ampak njihovi radarji delajo sto na uro in registrirajo več kot mi mislimo.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 13:12:33   
baguSka
Ja tud jst mislm da te zaenkrat lahko najprej reši le tvoj mož. Naj jim počasi dopoveduje in pripoveduje o tebi, o vama in tko.. Nej te najprej spoznajo še preko njegovih besed (nej jih tud on večkrat obišče). Mogoče bi blo najbolj da se kdaj dobite. Mogoče če ne tko da gresta vidva tja na obisk tko, da onadva prideta, al pa da nekam skupi greste. Mogoče kašno kosilo, pa da tvoj nč ne pove da boš tud ti zravn. Pol enkrat k ste že tm pa ne vem če bi kr tko odšli :zmeden:

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 13:30:48   
zoya_
baguska... am... sej je dober predlog in iz moje strani čist možno, samo mislem, da bi onedva enostavno vstala in šla, pa še kakšno besedo bi dobila v obraz.
Moj jim že govori in tudi stric od mojga, pri katerem sva bila na obisku, ki naju zelo rada vidita skupaj in tudi z otroki sva bila pri njih, pa je rekla njegova žena, da je lepo videt, da se tako razumemo, pa ji je tudi on rekel, da sem čist v redu, samo stara se ne da.... :)-:)- Jest res ne vem, kva ji je bivša naložla no. :zmeden:

Ampak bo že, slej kot prej se bo mogla sprijazniti in tudi bivša ima sedaj tipa, verjetno mu ne bo ravno pogodu, da skoz visi pr starših od bivšega. :zmeden2:

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 14:06:54   
baguSka
Sori sam če je pa tok hudo da bi kr ustala pa šla, bi se pa jst hotla pogovrt za vsako ceno. Kok časa sta pa zdej s tvojim že skup če ni skrivnost :zmeden: Ne vem no. Jst bi pomoje hotla razpucat, če ne zgrda pa zlepa. Sicer pa pusti času čas, kot si napisala in boš vidla kaj bo. Slej ko prej se bosta mogla 1x sprjaznt da zdej njun sine ljubi drugo. Sej pa ti nisi nč kriva da sta se onadva razšla :zmeden: No verjetn je nj.bivša glih tebe okrivila.

Želim ti vse naj naj..:rozica:

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 14:08:20   
baguSka
Aja sori sm vidla zdej v tvojmu opisu da sta skupi dobro leto. No verjetno bo res tko dokler bo ona hodila k njim vsak dan :zmeden:

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 14:18:20   
zoya_
baguska... ja itak, kdo drug pa misliš, da je kriv za razpad njunega zakona kot jaz...:hudicek: Sama hudobija me je :)-:)-

Ma mi je pa super, da prinas so pa celo malo družinico odprtih rok sprejeli, pa je bilo tudi malo hudo za starše, k sem se z bivšim razšla, pa sedaj kr en ločenec z otroki, pa moja babi je bila tudi skeptična, ampak so dali človeku priložnost, da se predstavi in sedaj so prav veseli, ko vsi skupaj pridemo....
Hja, ko bi bilo še pri njih tako.... :zmeden2:

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 14:34:18   
Anonimen
Pri nas je bilo isto, samo da bivša ni hodila na kavo, ker je z Nizozemske. Me pa tašča tudi ni marala, ker si je v glavo vbila, da sem jaz kriva, da je otrok (njena vnukinja) izgubil očeta) in sva se poznali le na videz, dokler nisem jaz nabavila psa in smo se na sprehodu srečali (ona ima tudi psa). In ker sta se psa pač ovohavala, sva midve stali ena ob drugi in sva se bili med tem prisiljeni spoznati. Je pa tudi partnerjeva hčerka že spraševala, zakaj ne gremo skupaj k babici. No, potem sem kmalu zanosila in spoznali smo se še bolj. Se nikoli nisva ljubili, ampak se pa občasno pač obiskujemo zaradi otroka.

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 14:53:11   
mamsi
Dokler bo bivša hodila tako pogosto na obiske, ni kej dost šans, da se izljubite, pomoje. Ne vem, zakaj bi ona hodila na obisk k bivši tašči bolj pogosto kot k svojim staršem, če praviš, da je tam praktično vsak dan, potem nima časa bit še pri svojih. Prav nobene potrebe ni, da se še vedno umešava in se zgovarja češ zavoljo otrok. Naj otroke vozi ona k svojim, tvoj mož pa k svojim staršem. Saj ima vso pravico do obiskov, ampak po moje ni tu nič drugega kot eno samo dokazovanje premoči. Če grdo govori čez tebe, je pomoje edini razlog obiskov ravno to, kar je že nardila - da jih naščuva proti tebi, da je ona še zmerom pomembna in glavna. Sama bi stopila do nje in ji povedala, kaj mi ni všeč in ji povedala, naj neha, da bo tvoj partner že peljal otroke k staršem. Dodala bi še, da bodo njeni otroci kmalu zrasli in spoznali njene slabe namere.
Mogoče naj to tut mož njej pove.;)

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 15:38:08   
zoya_
mamsi, sej k svojim baje ne hodi, ker niso ravno v najboljših odnosih. Tudi moj je reku, da prej ko sta bila poročena, je nikol (bivše) niso mel tolk radi, kot sedaj. Zdej ne vem, ali samo kontra dajejo al kaj!?!? K pet let stari otroc, pa še njim se da več dopovedat.:)- Na začetku ločitve je bilo celo tko, da moj ni smel pridet domov, ona pa kumot. Ker je bil on tist ta grd, k jih je pustil in šel z drugo.
Ej, cela limonada bi se lahko posnela na to...:)-

Mi je pa tkole zanimivo, ko slišim druga mnenja, da ne razmišljam samo jaz tako. Res pa, da slišite samo mojo stran zgodbe.
Nisem škodoželjna ali nevoščljiva, bivši privoščim vse najboljše, da bi si najdla enga (baje ma enga, samo nam še ni nč povedala ;), moj ji je zame povedal, tako da bo vedla, s kom se družijo otroci), da bi bila srečna, da bi bili otroci zadovoljni in da bi imeli mi mir.... :bravo:

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 20:17:26   
Annny
Zoya,

zastavila si težko vprašanje:)
Jaz osebno tja ne bi hodila, ne bi se jim 'vsiljevala'..bodita srečna skupaj in ne pustita, da vama njegova družina kvari razpoloženje.
Razumem te zaradi otrok..pusti jim čas, če pa ne bo šlo, pač ne bo....tvoj odnos s partnerjem ni odvisen od mnenja njegove družine, verjamem pa, da se ti zdi krivično, da te že vnaprej (napačno) sodijo in da se ob tem ne počutiš dobro..
Upam, da se bo situacija sčasoma uredila.

lp

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 20:33:59   
mamsi
Zoja, ja, nažalost je velikokrat tako, da te ravno najbližji najbolj razočarajo. Tut pri mojem možu je vsa njegova žlahta, razen fotra in mame, obrnila hrbet, tu pač zarad denarja. Žalostno. Ugotovil je, da z ljudmi, katerim nič žalega noče, pa čeprav bljižna žlahta, ne more komunicirat, samo zato, ker so nevoščljivi in mu ne privoščijo sreče. Pa nimaš kej, odrezal je stike, gledal je na svojo družino in zdaj - oni lezejo nazaj in se prilizujejo. Človek obrača, bog obrne.;), Je res zoprno met take odnose, ampak tako je, in najbolje je, da res skrbite znotraj vaše družine, da se boste imeli radi.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
21.4.2005 21:59:37   
Pupica
Zoya_ jaz imam podobno situacijo kot ti. Prej sem mela 7 let tipa in ko sva sla naenkrat narazen je bil šok za vse. V istem času sem spoznala sedajega partnerja, ki je bil prava duševna razvalina. Ni bil srečen, kar mu je pisalo že na obrazu. Postala sva prijatelja pravzaprav zaveznika, saj sva oba dala skoz eno težko izkušnjo.
Ker je njegova žena v tistem času spokala od doma, se je najino prijateljstvo le še poglobilo.Po tistem sva bila oba samska, žalostna in sva prila do spoznanja da sva pravzaprav sorodni duši, in sva se odločla poizkusiti srečo. Moji so ga sprejeli odprtih rok, kljub klasifikaciji"ločenec z dvema otrokoma".Sicer imam večjo srečo kot ti, ker me je tašča sprejela.Sem pa jaz tista ki se boji vsake vrvi, ker me je ena "kača"(tašča) že pičila. Tako da jaz vztrajam, na toliko snidenj,kot jih je nujnih in nič več.Glede bivše ti lahko svetujem le potrpežljivost, potrpežljivst, pa še enkrat potrpežljivost. Ljubezen se včasih lahko spremeni v hudo sovraštvo. In seveda nekdo mora biti kriv. Najlažje je ožigosati tretjo osebo. Mene sploh ni bilo poleg ko sta se razšla, pa vendar sem kljub temu pristala zraven. Ker pa vem kaj je bilo v resnici, grem mirno mimo tega.Jaz sem prejela kar nekaj grdih blatenj mojega imena tako s strani bivše žene, kot tudi s strani njegove bivše tašče. Vendar moje moto v življenju je, kar me ne ubije me okrepi.
Ti veš kako in kaj je bilo, zato se ne sekiraj!
Jo bo že minilo laganje in grdo blatenje tebe.Vsaka laž ima kratke noge in tudi blatenje drugih ponavadi ni najbolj profitno,saj se slej koprej izkaže, da so laži.
Če ne bi bil danes s tabo, bi bil lahko s katero drugo. ALi pa bi bila skupaj, nesrečna do konca.Sem si pa skopirala nekaj iz tvojega posta "Ampak bo že, slej kot prej se bo mogla sprijazniti in tudi bivša ima sedaj tipa, verjetno mu ne bo ravno pogodu, da skoz visi pr starših od bivšega."Upaj da čimprej dobi nekoga, ki jo bo imel rad in ob katerem bo pozabila na tvojega :love:, ker dokler bo imela v mislih njega ne bosta imela miru ne ti ne on.
Je pa res, da boš pač morala sem ter tja tudi ti k njegovim na obisk. Če se bosta kdaj tam srečali pa bohpomagej!Naj ti ne bo zaradi tega hudo.
Sedaj ga imas ti, njega in seveda z njim vred tudi njegovo mamo, ki bo v bodoče tudi babica tvojim otrokom. Zato se morata čimprej navadita ene druge, zaradi tega da ne bodo otroci trpeli.
Ej želim ti vse naj naj...opravljanje in trosenje laži pa presliši. Te ni vredno. Tisti,ki vedo kakšna si, te bodo imeli za isto v svojih očeh. Tisti, ki bodo nasedli njenim lažem, te pa niso vredni. Vsaj če ti ne dajo priložnosti, da bi te spoznali!

Samo moje mnenje...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
22.4.2005 9:45:04   
Anonimen

Zakaj pa bivso tko odrivate? Zakaj pa ne bi vsi bili prijatelji?
Ne stekam cist?!?!

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
22.4.2005 10:00:35   
Anonimen
Mogoče pa bivša "ta novo" odriva. Pa tašča tudi. Njiju bi bilo treba to vprašati. Sicer je pa to tako. Če imajo vsi vse pošlihtano, da med "starima dvema zakoncema" ni več ljubezni ali sovraštva, in med "novima dvema zakoncema" vse štima, potem naj to ne bi bil problem. Če pa pri enem členu v tej verigi škriplje, potem pa veriga ne drži.

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
22.4.2005 10:33:34   
Pi-kica 1
No, pri sas je bilo pa tako, da je hitro pomagala šok terapija. Moj sedanji mož je sedem let mlajši od mene, povrhu imam jaz sina, ki je danes star osemnajst let. Moj mož je edinec, ljubljenec svojih staršev. Seveda so bili šokirani, ko so izvedeli za najino zvezo. Da bi bila situacija še bolj zapletena, je njegov bratranec poročen z mojo sestro, o kateri pa so imeli zelo slabo mnenje. Vendar se moj mož ni dal. Kratko malo več ni šel k svojim staršem, dokler se niso sprijaznili z njegovim razmerjem in nas vse sprejeli.
Danes je od tega pet let. Razumemo se krasno. Tašča mi je na poročni dan povedala, da si je obljubila, da bo najboljša tašča na svetu. Zaenkrat ji kar uspeva...

LP

Pi-kica

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
22.4.2005 13:43:10   
zoya_
tjazy... jaz je nikamor ne odrivam niti moj. Midva sva razčistila v glavi in sem si rekla, da vedno je treba dat človeku možnost, da se pokaže v svoji luči in ne preko pripovedovanja drugega.
No potem pa izveš, da te blati vse okrog, pa si mislis svoje, ženska se mora še skulirat. Jo povabiš na kavo, poklepetaš, narediš uslugo to in ono, poveš tudi, da si pripravljen, da bi šli vsi skupaj na morje seveda vse za voljo otrok... in potem kar iz nenada, gre ta ženska ti srat po glavi, ker ima ne vem, slab dan, ni dobila seksa že dolgo, PMS,... karkoli. Čist vsega mi pa tudi ni treba požret. Še pred kratkim ji narediš uslugo, da gre lahko žurat (pa saj ni niti važno kam je šla), ji čuvaš otroke (jaz sem jih čuvala, ker moj ni mogel, ker je bil zaseden). Men seveda ni problem, ampak potem pa čez 14 dni pridejo otroci za vikend in ti prijavi starejši, da če gresta k atiju, morata bit z atijem (in kao ju ne smem jaz čuvat) in tudi ona to potrdi, da je izjavila. Ej, to je bila pa tista pika na i, kjer sem jaz zaključila bit "dobra vila". Pa kaj, a jih zlorabljam al kaj. Otroc so radi z mano, če me imajo radi, jaz ne morem pomagat, jaz sem do niju taka, kot da bi bili moji otroci. Saj jih moraš imet rad, ker sta tko cartani in pridni (to pr nama... mami nagajata :)- ) pa še del mojega so, ki ga imam najraje na svetu.
Tjazy zato, a vidiš. Zato bi rada, da ne hodi srat k staršem od mojga, da naj si uredi svoje življenje in predvsem v glavi pospravi. Dala sem ji priložnost, pokazala se je, kakšna je... ko gre za njeno rit, sem tud jaz dobra, ko pa jaz počuvam otroke, da moj kam gre, pa serje... Konc je s tem. Nema više! Imam rada otroke, se super razumemo, zadnjič je celo rekel ta velik, zakaj ne moremo kar vsi skupaj živeti, ampak žal. MIdva sva naredila vse, kar se narediti da. Zato bi pa želela, da bi hodila k svojim in ne k staršem od mojga.
Tudi jaz sem se s starši od bivšega super razumela. "Tašča" mi je bila kot mama, ki sem jo ravno tisti čas zgubila, vem da grem lahko na obisk in bi me bila izredno vesela, samo žal ne morem it, ker mi nekako ni prav.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
22.4.2005 15:00:48   
Anonimen

Aha.. no nisem imel pojma kaksna je situacija.. sem nisem cist vsega podrobno bral..

Fajn to, da si hotela biti z njo kolegijalna.. sam ce noce.. pol res ne mores nic naredit..

Lepo se mejte med dopustum.. ce ga imate...

Tjazy

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
24.4.2005 11:13:54   
Anonimen
JOJ,zoya,si opisala mojo zgodbo!Le s to razliko,da imam jaz iz prejšnjega zakona eno:miska:,on enega:metulj: in zdej čakamo še eno:muca:.Isto sranje.Pa še v isti hiši živimo s taščo.In sta se povezali obe:hudicek::hudicek: in nam grenita dneve kolikor se le da.Sploh bivša ne izbira sredstev za maščevanje,tudi malega uporabi,da koga prizadane.Sej ne vem,kaj naj naredim.Včasih bi najraje spakirala in šla,pa vem,da bi jim s tem naredila veliko veselje.To je njim v bistvu cilj-nas skregat.Pa se imamo mi ful radi in se vsi dobro razumemo.
Sva mislila,da se bo bivša po par letih skulirala.Pa nič ne kaže.
Meni je to vse čudno,ker imam z bivšim,njegovo deklico in otroci ful lep odnos.
Odkar :hudicek:vesta,da prihaja nov družinski član,je vedno huje...
Kako bomo temu otroku razložili,da nas dedi in babi nočeta poznati,čeprav smo v isti hiši,polbrat pa prihaja z mamico k njim?!
:zmeden2:
lep dan vsem!


(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   ko te tašča ne mara, pa te ni še sploh ni spo...
24.4.2005 13:33:24   
Minka Pobalinka
Joj punce...kaj se obremenjujete s tem. A ni škoda časa in energije za take "fajn" družinske odnose.
Mene moja tašča tudi ne mara, pa me še spoznala ni... in vam povem, da mi je presneto vseeno kaj si ona misli. Jaz imam svoj dom in vse poštimano, tako da mi drugi ne rabijo delat težav. Sedaj pričakujem njenega vnuka..kaj bo naredila me tudi ne zanima. Če ga/jo bo hotela videti je jasno dobrodošla, če pa ne bo pa pač moje dete imelo samo eno babico, ki je pa super za tri... Lepo se imejte v krogu tistih, ki vas imajo radi..

LP,E 9nebesa

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?