|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev in nosecnost
2.12.2020 17:14:18   
Anonimen
Zdravo nekaj me resnicno muci in bi to rada podelila z vami, ker me zanima se vase mnenje.

Ker mi M zamuja 15 dni sem 28.11 naredila test nosecnosti CB, ki pa je bil pozitiven. Pokazal je, da naj bi bila noseca 2-3 tedne kar je ginekolosko 4-5 tednov. Prvi dan zadnje M je bil 19.10.
Septembra sem imela splav zaradi nepravilnosti na plodu. Ko sem bila po splavu na pregledu pri ginekologinji je rekla, da se je skoraj vse scistilo. 12.10 en teden pred prvo M po splavu pa se mi je pojavila rahla krvavitev, ki je trajala en dan. Zanima me ali je bila ta krvavitev mogoce posledica ciscenja ali vgnezditvena krvavitev? Nevem pa kako bi bilo to mogoce, ce sem potem mela navadno M 7 dni. Je mogoce, da je do zanositve prislo kasneje?

Hvala za mnenja in odgovore.😊
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev in nosecnost
2.12.2020 21:09:19   
Anonimen
Tista krvavitev po mojem mnenju nima nič z nosečnostjo. Pač je bila izvenciklicna krvavitev, verjetno kot posledica splava, morda se kak mali del ki se je rabil scistit. Če je bila po tem normalna menstruacija ni pogojev da je tole potem vgnezditvena, ker se z menstruacijo maternica ocisti svoje sluznice, kar pa pomeni, da ni bilo nikakršnega vgnezdenja. Šele po menstruaciji pride ovulacija, ko ste zanosila. Le pogumno naprej😉


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...