|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev med ovulacijo
6.8.2020 14:55:00   
Anonimen
Pozdravljene!Stara sem 22 let in konec februarja sem rodila zdravega fantka.Ker si s partnerjem želiva še enega otroka, ko pac bo bo sem 22.julija prenehala s tabletkami cerazette. Isti dan sem dobila blago menstruacijo, ki je trajala vse skupaj 3 dni. Po parih dnevih (5,6) sem dobila ovulacijo. S partnerjem sva sicer imela par spolnih odnosov v času ovulacije. Zatem se je pojavil rjavi izcedek in tudi rdeckasta, rjava sluz. En dan za tem pa 5.8. pa krvavitev. Podobna je kot menstruacija in traja ze dva dneva. Krvavitev je malo mocnejsa. Zanima me ali je to ze menstruacija,ker imam tudi bolecine take kot pri menstruaciji? Kokr vem naj bi menstruacija nastopila 10-14dni po ovulaciji? Imajo lahko vpliv tudi kontracepcijske tabletke? Ali ima ta krvavitev vpliv na zanositev?Najlepsa hvala za vase odgovore.Lep pozdrav!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev med ovulacijo
7.8.2020 9:59:39   
Katka123 RR
hejla!

To vse kaže ko da bi bla menstruacija in je mogoče prišla prej. posebaj če si nehala jemat tabletke se cikli še uravnavajo :) si se posvetovala o ponovni zanositvi z ginekologinjo kaj? da bi mogoče spremlala kakše cikel.. če dejansko pride do ovulacije itd itd..
ovulacija zelo varira in ni prsvila da po njej pride menstruacija šele čez 14 dni. kdaj že par dni po njej kdaj kak teden ali 10 dni..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krvavitev med ovulacijo
7.8.2020 13:35:59   
Anonimen
Hej hvala ti za odgovor. Sem ze bolj pomirjena. Danes se ze pocasi koncuje menstruacija imam ze rjavi izcedek tako da se pocutim bolje😉Sicer sem pred kratkim zamenjala ginekologinjo ker sem jo imela v drugem kraju in mi je bilo malo se predalec vozit. Pri ta novi pa se nisem bila tudi na poporodnem pregledu ne, ker je ta virus. Ja verjetno so tabletke cisto zmesale ciklus. 

(odgovor članu Katka123 RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krvavitev med ovulacijo
7.8.2020 15:30:24   
Katka123 RR
Jaz ko sem nehala tabletke jemat sem rabla eno leto da sem prisla nazaj na 28 dnevni redni cikel.. :DUpam da se ti zrihta cimprej pa kr do nove gin. na pregled! :) srecno🍀

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krvavitev med ovulacijo
7.8.2020 17:26:09   
Anonimen
Upam tudi jst, da se cimprej ciklus uredi. Hvala😊😊

(odgovor članu Katka123 RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...
Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...