Moška poročna obleka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


temboli1 -> Moška poročna obleka (14.7.2006 9:16:09)

Pozdravček,

mene pa zanima kje so vaši partnerji kupili obleke za poroko oz. za katere znamke ste se odločili / odločile. In da je cenovni okvir tam nekje do 65 tisoč.
Ima kdo izkušnje s Sensom, Muro ?

Lp




Pikica76 -> RE: Moška poročna obleka (14.7.2006 9:21:47)

Za tak denar sigurno dobiš karkoli od Mure, pejta pogledat v Emporiuma, kjer imajo kar velik oddelek Murinih oblek. Čist možno da bosta pa tudi od Bossa dobila za tak denar sedaj ko so razprodaje.




viv_ -> RE: Moška poročna obleka (14.7.2006 9:23:05)

Moj je imel frak. Ker je precej velik, so mu ga delali v Muri po meri. Cena za frak, hlače, lajbič in srajco je bila 80.000 Sit.




Maxica -> RE: Moška poročna obleka (14.7.2006 9:31:09)

Moj [sm=love.gif] se je cel oblekel v Sensu, pa še po naročilu, pa vem, da niti ni bilo tako drago. Cene se pa točno ne spomnim več, je že tri leta tega.
Pred kratkim se je tam oblekel tudi mož najboljše prijateljice, ki se je poročila pred tednom dni. Je bila pa tudi luštna obleka.
Ti svetujem, da se oglasiš pri njih.




arielca -> RE: Moška poročna obleka (14.7.2006 10:38:38)

Mi2 sva se poročila konec junija in sva gledala vse možne obleke, potem pa sva si jo oba sposodila. Predvsem zato, ker je moj možek želel svetlo obleko, ki bi mu kasneje prišla redkokdaj prav in ker nisva našla nič pametnega in cenovno ugodnega. Za izposojo komplet obleke (hlače, suknjič, telovnik, kravata) je dal 25.000 SIT, kar se mi zdi res OK. Če bi želel imeti temno obleko, pa bi jo sigurno kupila v Avstriji.
Mogoče zdaj dobiš kaj na razprodajah, sicer pa sem bila jaz nad trgovino Sens zelo razočarana, saj je bilo zelo malo izbire, cene pa kar fino zasoljene.




ajat -> RE: Moška poročna obleka (14.7.2006 11:42:54)

mi dva se pa poročiva avusta. Moj si je dal obleko delat po naročilu. RAZLOG:  Zahtevna punca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Take ne bidobili po mnenju šivije v nobeni trgovini.  




Ženkica -> RE: Moška poročna obleka (14.7.2006 13:48:00)

Moj možek si je pa obleko kupil  v C&A v Avstriji; je svetle barve, taka bež in je res zelo zelo lepa; in niti pod razno se ji ne vidi da je bila natanko 100 EUR [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]; so bile pa zraven dvoje hlače (ene malo temnejše), suknjič in telovnik, ki se ga da obrnit, tako da paše na oboje hlače. Pa še vsi so ga hvalili, kako ima fensi obleko in kako mu paše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jasna stvar!!!!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [sm=smiley31.gif]

Nama je bilo pomembno, da ne dava za obleko 100.000,00 sit, ker drugače jih ne nosi in nama je bilo dejansko škoda denarja, raje sva ga porabila na poročnem potovanju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
Aja, od poroke je dobro leto, obleko je oblekel potem še natanko 1x.




Stran: [1]