plenicka -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (13.12.2006 22:40:08)
|
Oj...ste res pridne...Naty-Taja hvala, ker misliš name...verjamem, da ne moreš verjeti, da kdo lahko zapusti takšnega sončka ampak ga lahko...zaradi druge ženske...veš, jaz še vedno ne verjamem čisto, da se mi to dogaja, ampak mi je vsak dan bolj jasno, da bom v glavnem čisto sama za vse...ko sem danes Žigeca kopala, mi je zdrsnil v vodo in seveda se je jokal kot dež in tudi jaz sem bila na robu joka, da ne rečem obupa...pa na pilates bi morala danes, pa je bilo varstvo zadnji hip preklicano...pa se mi spet zdi, da je tako hudo na svetu in da življenje stalno kaznuje samo ene in iste...no, saj ni tako hudo, sam na trenutke pa je... Alisa, Božičkovo oblekco sem kupila v HM, sama jo nisem sposobna sešiti, na Finsko pa tudi nisem šla, da bi jo pravemu Božičku ukradla...če bi mu jo pa, potem pa bi lahko kakšna šivilja iz te obleke sešila oblekce za vse naše sončke...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jančika, rakci pa se menda zelo radi crkljajo...Žigi se tako rad stiska k meni in jaz k njemu...on je edini h kateremu se lahko stisnem kadarkoli...zdej pa dovolj za danes Lahko noč PS: Carice dobrodošla!
|
|
|
|