miši -> RE: avgustovke in njihovi sončki 2006 (29.8.2006 22:12:22)
|
juhu punce! ah ja, vidim, da si problemčke kar podajamo, smo vse na istem kajne, še dobro da se tukaj lahko tolažimo... stuhica, veš,da sem tudi jaz opazila, da imam zadnje dva dni kar malo prazne zizike, Ajdo spet več dojim, ker že močneje sesa in nama gre prav fino, ko poje si tudi izčrpam preostalo mleko. No fora je v tem,da prej,ko sem samo črpala (in dala preko flaše) sem imela res napete joške, načrpala sem vsaj 240ml iz obeh, zdaj, ko pa se več dojiva pa pride ven komaj 60ml (pa ona prej ne sesa), Ajda pa poje okrog 80. čudno mi je ful, ker ne delam nič drugače, pijem, sem na toplem, dobro jem, grejem zizike, le ona je več prisesana, joške so pa čist mlahave....meni se že malo glava odpira od tega dojenja, ko končno misliš, da je zlaufalo pa izgine mleko...tko da sem danes morala dati en obrok Aptamila. Upam,da vama bo zlaufalo, pravijo,da pride par kriznih dni, potem pa se hranjenje spet popravi. Ni pa hujšega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] če je otrok lačen ane. kar se patronažne tiče, bi jaz že zdavnaj popi*#ila in klicala, to pa res ne more biti, priti mora 5x, vsaj jaz sem tako videla na kartonu, saj mora vendar oddati poročilo in ti prinesti datum za posvetovalnico. kaj se pa gre, mislim.... kapljice imamo naše AD3, Avstrijske nimajo vitamina A, zato naj kao nebi imeli krčev, ne vem pa koliko je "škodljivo",če tega vitamina ne jedo. naša pupa jih dobro prenaša. stuhica, kako tvoj mali prenaša Novalac? Jaz kar malo razmišljam, da bi kupila Novalac za polivanje, ker naša res ogromno poliva, jo večkrat preoblačimo, cunjice (za brisat) so čist mokre, da ne omenjam, kolikokrat pobruha mene in mojega pa po tleh... magnolija, uh, zoprno tole s šivi, imaš vnete? čimveč počivaj, vztrajno jih tuširaj pa za sedet je fajn tisti šlaufek. meni je ful odleglo, ko so šivi popustli, meni že 5 dan. termometer-mi imamo digitalnega in smo ga dali kar pod pazduho, je kar šlo. hruška, uf, si imela pestro, kot sem ti rekla, pri nas je bilo tako prvi teden, mala je bila lačna. me je potem babca kar ozmerjala, da jaz ne morem biti stroj za dojenje in dojiti 10-12 ur na dan in biti pribita na fotelj, to ni normalno hranjenje, je mučenje za obe. Je rekla, da dojenje mora biti mirno, normalno, da ko se otrok naje (okrog 20 minut) pade dol in je sit, zaspan in ponavadi tudi zaspi. Pri naši je večinoma res tako, ko se naje, pade dol, spi ko klada, samo potem jo zbudi polivanje... Jaz bi na tvojem mestu enkrat za foro poskusila s flašo, izčrpaj si mlekeca, da ji po flaši pa boš vidla koliko bo pojedla pa če bo res sita, bo mir za vsaj 2 uri. če se igra z bradavico, ji daj dudo, sicer nima smisla... krčev naša pupa nima veliko, zvečer kako uro malce protestira, potem pa okrog 22h pade dol in spi 6 ur, poje in potem spi do nekje 7.30. sem pa opazila, da definitivno ne smem jesti čokolade ali banane, ker jo zapira. goda 13, dobrodošla, oglasi se kaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . tiasha77, mi se kopmo 1x na teden, vsako jutro se pa umijeva, imava že en svoj obred. za oblečt, hm, hm, kile so že zdavnaj v ok, samo medenica je še široka, še ne morem zapet hlač, upam,da bo kmalu boljše, ker imam ogromno hlač...jao jao... busybee, tut mi smo že šli v naravo, ravno danes, malo po Ribnem, sem ugotovila, da potem Ajda ful spi, ji paše zrak. hehe, ja tut jst sem bolj previdno vozila in bila pozorna na ostale avte. Jaz sem jo že parkat pustila samo, sicer ne za dolgo, sem imela nujne opravke...je uživala z očijem in babicama. ležalnik mi že kar uporabljamo, jo damo na bok, se spusti do ravnega, super zadeva, naša mala se že ful odziva in opazuje okolico, tako, da v košari takoj protestira. Vam moram povedat, da se nam tudi že posmeje, danes celo večkrat, ampak jo moram res ful ogovarjati, da še ona začne odpirat usta in krilit z rokami, pa seveda me mora gledat. so ji pa zelo zanimive lučke pa okna (svetloba). punce, držte se, papajte, pijte da bo mlekec, če pa ga ne bo pa se svet ne bo podrl, ne smete imeti slabe vesti. ena od forumovk je enkrat napisala, "najboljša mama je tista, ki ji ni vseeno", vse smo d best!!!! lep pozdrav z gorenjskih planjav!
|
|
|
|