PROSIM ZA MNENJE ZA FKK SOLARIS POREČ (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


vesna12 -> PROSIM ZA MNENJE ZA FKK SOLARIS POREČ (26.7.2006 11:49:42)

prosim za kakršno koli informacijo o bungalovih in plaži v fkk solaris pri poreču. hvala,   vesna




thunder -> RE: PROSIM ZA MNENJE ZA FKK SOLARIS POREČ (26.7.2006 12:30:02)

Tja hodimo že nekaj let. Za bungalove ne vem - mi hodimo v camp in je super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  - zelooo čisto - plaža pa je bolj tako tako -en del je prav lepo urejen (ravno tam pri app). Gremo ravno v ponedeljek. Komaj čakam. Letos je opcija tudi Koversada kjer je pa plaža super - sploh za otroke.




vesna12 -> RE: PROSIM ZA MNENJE ZA FKK SOLARIS POREČ (26.7.2006 13:12:28)

Hvala,

mi gremo v solaris 5.8.,
v koversadi smo mi bili lani in je super urejen kamp in bungalovi, plaža za otroke je vredu-mivka, samo je zagrajeno z mostičkom in je v tem otroškem "bazenčku" bolj umazana voda. Vse ostalo je super. S seboj smo imeli tudi kolesa in pot ob morju za sprehode in kolesarske izlete je fajn. zadovoljni boste.
lepo se imejte,vesna




Ezi -> RE: PROSIM ZA MNENJE ZA FKK SOLARIS POREČ (26.7.2006 22:58:53)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] smo pred 2 tednoma prišli iz Solarisa in v petek gremo spet. Ampak mi kampiramo. Smo leta in leta  (jaz še s starši) hodili tja in tam nam je zelo všeč! Vse tipi topi, le na rampi vsako leto bolj tečni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ampak, ni panike. Plaža čista, urejena, za bungalove pa žal ne vem ... le enkrat sem bila pred leti v enem, pa je bil kul. Nič posebnega, za povedat. Le mogoče kakšno večje igrišče za otroke manjka. Mi smo našega junaka potolažili z igriščem v Lanterni, do tja pa je prijeten sprehod ob obali. Se pa otroci zelo radi v bazenu namakajo.

Uživajte tudi vi!




vesna12 -> RE: PROSIM ZA MNENJE ZA FKK SOLARIS POREČ (27.7.2006 10:11:54)

Hvale ezi,
me veseli, da je prijetno,saj nikoli ne veš pri hrvatih na kaj naletiš. Ste me kar malo potolažili.
vesna




Stran: [1]