Winsor Pilates (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Anonimen -> Winsor Pilates (4.8.2006 15:40:56)

Malo gledam to reklamo in me prav zanima, če res tako deluje, kot oblubljajo. Ja, saj v bistvu vsaka telovadba deluje, samo se mi zdi, da pa vseeno malo pretiravajo.
Je katera kupila ta cd? In učinki?

Lp.




Samoyedka -> RE: Winsor Pilates (4.8.2006 15:53:16)

Jaz sem hodila na organizirano pilatesovo vadbo tu pri nas (Dravograd) in je bilo fajn- si ne moreš mislit, kaj s svojim telesom lahko delaš, pa muskelfiber je tut bil od začetka, počutje boljše,... Nisem pa dolgo hodila, ker je bilo vedno manj zanimanja, pa so pol ukinili. Drugače imam CD-je (ne za deset jurjev hehe), pa sem pred nosečnostjo vsake tolko doma delala vaje- meni je všeč, se ga bom po porodu spet lotila. Je pa tako kot pri vsaki "čudežni" telovadbi: veliko vode pit, pazit na prehrano, se gibat pa redno vaje delat. Od samo 3x na teden po 20 minut vadbe pa jest ko [sm=smiley30.gif], pa nič migat drugače, tut ne more nekih rezultatov prinest. Ne rabiš nobenih nobel pripomočkov razen neki za pod hrbet dat, se pa dajo vaje fajn kombinirat in otežit še z elastiko, veliko žogo in overballom.





Anonimen -> RE: Winsor Pilates (4.8.2006 17:43:18)

Jaz delam že kak mesec vaje Winsor Pilates  in sem navdušena, je pa res, da je povezano tudi s prehrano in pitjem vode. Mišice bolj čutim, nekak se res telo bolj oblikuje, nisem pa dala za CDje 10 jurjev, ampak sem si jih sama snela z neta, je pa pol v angleščini.
lp




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.8.2006 17:48:22)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




puncica -> RE: Winsor Pilates (4.8.2006 18:10:13)

Sama delam vaje iz CD-ja zdej 1 mesec vsak dan razen sobot in nedelj, če je kej napredka kaj pa vem, mogoče malo ampak ne v videzu pač pa v tem da lahko zdej že kr dost vaj naredim tako kot je treba, zdej pa pride baje napredek. Nekje sem prebrala da je treba 20 ponovitev vaj, da se jih naučiš in pravilno delaš, potem pa se začne preoblikovanje telesa. je pa res da pri prehrani ne pazim saj dojim, pa nočem zdej neki eksperimentirat, vode pa spijem od 5-6 litrov na dan tud zarad dojenja.

Kot si rekla vsaka telovadba pokaže rezultate, če jo redno izvajaš in po moje je s tem tudi tako. Mi je pa všeč, ker ni vse tako intenzivno kot aerobika pač pa bol umirjeno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sicer pa lahko dobiš CD-je tud na kak drug bol cenejši način [sm=smiley2.gif]




Naty_ka -> RE: Winsor Pilates (4.8.2006 21:34:09)

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Sicer pa lahko dobiš CD-je tud na kak drug bol cenejši način [sm=smiley2.gif]



[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sploh se nebi branila CD-jev. Kje? Kako? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Samoyedka -> RE: Winsor Pilates (4.8.2006 22:29:27)

Z neta, s kakšnim izmed programčkov kot so DC++, Bearshare, Emule itd. Samo te nisem jaz k temu napeljevala hehehe [sm=wink.gif]




Naty_ka -> RE: Winsor Pilates (4.8.2006 22:50:01)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Hvala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Se že "dol vleče"

Lp.




Elysabeth -> RE: Winsor Pilates (7.8.2006 14:00:42)

Punce...eno majčkeno pomoč bi rabila pri zadevi "vleči dol". Kaj ste vtipkale pod iskani pojem? Men je samo 1 cd presnelo dol, bi pa rada kaj več kot to. Da je v ang. me niti ne moti, se mogoče pa le dobi kaj v našem jeziku?




Samoyedka -> RE: Winsor Pilates (7.8.2006 14:26:42)

Pod iskanje daš Winsor ali Pilates, pa jih ful ven vrže- od CD-jev do wordovih in adobovih dokumentov- je pa odvisno s katerim programom delaš, pa koliko uporabnikov ima to zadevo. Se najde tudi v slovenščini, ampak vaje so itak tak lepo pokazane povsod, da jezik niti ni pomemben [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Probaj dobit Pilates for dummies- je CD v stilu knjig ala windows za telebane itd.- greš vaje res po korakih skozi.
Kak bomo lepe pa natrenirane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Naty_ka -> RE: Winsor Pilates (7.8.2006 21:43:04)

Em, ženske, zdaj pa rabim nasvet: a obstaja še kak način, kako priti malo ceneje do teh cd-jev? Ker dc++ mi jih bo očitno do decembra dol vlekel, ker te osebe, ki jih majo so vedno/večino odsotne.
Drugega programa za dol vlečt pa nimam.




Elysabeth -> RE: Winsor Pilates (9.8.2006 10:48:08)

Naty_ka...tudi mene zanima, ali obstaja še kakšna druga pot do teh CDjev. Tudi jaz že tri dni dol vlečem in nič!? Sem pa hotela naročiti od Topshopa in je čakalna doba 3 tedne ??? Ojej....mene je pa zdej zagrabilo in hočem to takoj imet!!!




njelci -> RE: Winsor Pilates (9.8.2006 20:38:36)

živjo...no jst se pa moram pohvalit da mi ja uspelo pobrat iz DC++ pilates for dummies...včerej sm poskusila in mi je uspelo, danes mi ga je pobralo dol...če vam upam kako pomagt da ga tudi vi dobite pa mi povejte...ga rade volje delim z vami....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]