Vgradna omara (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


Valentina76 -> Vgradna omara (6.8.2006 17:40:18)

Ravnokar se ubadamo z vgradno omaro pa bi potrebovala kak lin do dobrih vgradih omar. Imela bi takšno z mnogimi poličkami in prostorčki za kravate, zokne in vse te male zadeve. Tako cool. Izdelal mi jo bo mizar in bi samo kak vredu model potrebovala.

Kmalu se bomo selili, obleke bodo pa kar na tleh[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?

Pomagajte!




mammy26 -> RE: Vgradna omara (6.8.2006 17:49:11)

Midva bova v kratkem izdelala malo drugačno. En del jo bova dejansko pozidala - siporex,  ki bo dejansko videz stene, vrata bodo drsna (klasična širina) s kombinacijo matiranega stekla in navadnega stekla, nato imava toliko prostora, da bova tudi notranje police pozidala, po najinih potrebah... viseči elementi, košare, police.... nanj pritrdila posamezne obešalne sisteme, košare..., ki se jih da kupiti v hobi trgovinah... in ekola. Dejansko bomo stopili v vgradno omaro in šli levo in desno. Upam da nisem zakomplicirala zadevo. LAhko pa mi pošlješ email, pa ti pošljem sliko... kako naj bi to izgledalo.

Lp, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Valentina76 -> RE: Vgradna omara (6.8.2006 17:51:39)

Tudi midva imava tak sistem...enak. Drsna vrata itd. In ful velika bo ta najina vgradna omara.
Bi me res zanimalo........

Ti pišem!




tt79 -> RE: Vgradna omara (6.8.2006 19:10:18)

Najina je iz treh delov z drsnimi vrati. Skrajno levo in desno sta dela identična (en zame en zanj) Na sredinskem delu pa so predali- dva velika, globoka spodaj, čez celo širino, šest ožjih nad globokima in nato do stropa police.


Na stranskih- najinih delih imava vsak po tri izvlečne police, ena polica, ki se potegne ven ima prečke, na katere obesiš hlače. dve globoki polici in prečko za obešalnike, ki je locirana čisto na vrhu-pod stropom. Ta prečka ima en sistem, ki ga potegneš dol, tako da obleke na obešalnikih potegneš na višino merta in pol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Super omara in izkoristek prostora. Slik trenutno nimam, če te pa zanima jo grem lahko poslikat in ti pošljem na privat. 




k1 -> RE: Vgradna omara (7.8.2006 8:14:26)

midva sva dala delat pri Hoby vgradne omare.

če se ti ne mudi, počakaj na sejem, mislim da bo en zdaj septembra, imajo akcijske cene. ti povem, razlike so tudi do 100 jurjev in več.




Stran: [1]