Hamax sedež za na kolo (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


žlička -> Hamax sedež za na kolo (9.8.2006 18:45:34)

Da povprašam še tukaj....malo smo si ogledovali Hamaxove sedeže in ugotovili, da imajo sedeži podloge različnih velikosti...M in L. Pa me zanima kakšne imate vi in če imaš podlogo M kako to vpliva kasneje, ko je otroček že večji!

Kateri model imate...Sleepy ali Kiss...ali je vreden več denarja zaradi naklona, ki ga ima?

Hvala  za odgovore!




mami darka -> RE: Hamax sedež za na kolo (9.8.2006 20:39:47)

Mi mamo Hamaxovega brez naklona. To zato, ker bi na tistega mogli čakat, tega pa so imela na zalogi.Pa nč ne pogrešam naklona sej gremo na kolo vedno ko je spočita in ne zaspi. Drugač pa ne vem če se je ravno udobno vozit na bajku ko spiš in te premetava čez robnike in naše super gladke ceste[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].




N _ B -> RE: Hamax sedež za na kolo (9.8.2006 22:29:28)

Imamo model Siesta, ki ima največ naklona. Čeprav gre spočita na kolo, se pogostokrat zgodi, da zadrema in takrat jo enostavno poležimo. Tako ji glava najmanj omahuje sem in tja. Ravno pred kratkim se nam je zgodilo, da smo šli po kosilu s kolesom na kavo v slabe 3 km oddaljen lokal. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je čebljala, potem utihnila in naenkrat je enostavno zadremala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pred tem smo imeli model Sleepy z L podlogo, ki je prav tako bil uredu. Priporočam sedež z naklonom. Nam pride prav, ker v vožnji s kolesom uživa in jo uspava.




SISI25 -> RE: Hamax sedež za na kolo (10.8.2006 15:06:23)

Mi imamo Kiss in nam čisto odgovarja, ker tako nikoli ne spita. Naša dva še v avtu ne zaspita kaj šele na kolesu.  Če otrok spi gor se mi pa zdi tisti z naklonom boljša varianta. Drugače pa imamo mi podlogo M, ker so takrat samo to imeli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]