RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Anonimen -> RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ (30.1.2010 16:51:13)

Jooj, zmajaz, hvala za vse odgovore[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




*bubi* -> RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ (30.1.2010 18:53:47)

Ker je govora o pikah pri M in njihovo kreditno kartico (obročno)..... če vzamete na obroke, dobite pike samo na prvi obrok, tisti, ki ga plačate takoj.


Če pa uporabljate modro piko (kjer se samo točke zbirajo), pa je treba plačat v gotovini, dobesedno. Debetna kartica ne šteje.




zmajaz -> RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ (30.1.2010 20:06:46)

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Ker je govora o pikah pri M in njihovo kreditno kartico (obročno)..... če vzamete na obroke, dobite pike samo na prvi obrok, tisti, ki ga plačate takoj.

Ja - seveda - logično - ali dobiš fuuul pik, če plačaš z gotovino, če ne pa obroke brez obresti - oboje hkrati pa ne gre.




vaney -> RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ (31.1.2010 19:59:19)

Mi imamo Alples Tempo sobico in smo izredno zadovoljni. Res pa je, da drugih sob ne morem komentirat, ker imamo celo stanovanje od Alplesa in sploh nisemo gledali Malega princa in Izi mobila. Za sobo (veliko 3,5m x 4m, pograd s 3 ležišči, enojna garderobna omara, dvojna garderobna omara, pisalna miza, predalnik, enojna kombinirana omara s predali, omarico in policami ter 5 velikih stenskih polic+jogi) slabih 2000€, plačali smo na dan trojnih pik (z gotovino) in vzeli še hladilnik gratis[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] (smo imeli še nekaj pik od prej). Če bi še 1x kupovala, bi spet vzela Alples.




nananaja -> RE: Otroška soba Izi mobili ali Mali princ (31.1.2010 21:00:38)

Se pridružujem klubu zadovoljnih z Alplesom. Sicer jaz drugega skoraj nisem gledala, ker imam Alples pred nosom, Planet nam je bil všeč, pa sem kar šla kupit (Mercator, trojne pike...). Je pa veliko odvisno od okusa, meni ni prav nič do tistih stopničk. Dokler otrok ni dovolj velik za plezanje na visoko posteljo, tudi teh stopničk ne rabi, meni so previsoke, potem pa itak lahko leze po lestvi. Moram pa reči, da sem sama za bolj enostavno sestavljanje pohištva in mi tlačenje omar v eno ni pri srcu. Pa nikoli mi ni bil všeč Tempo x od Alplesa.
Moram pa reši, da smo imeli pozitivno izkušnjo pri reševanju reklamacij, na vratih sem nekaj dni po montaži opazila dve luknjici (napaka iz proizvodnje). Ker sem na dan montiranja ravvno prišla domov iz porodnišnice, sem poslala mamo v salon, kjer sem kupila, da je oddala reklamacijo, nakar je v dogovorjenem roku prišel serviser od Alplesa in vrata zamenjal. Ker sem za pohištvo plačala pošteno ceno, sem hotela tudi vredu pohištvo.
Edino čez monterja sem slišala nekaj pripomb, ampak mi nismo imeli težav, je pa res, da je bil nekoč sodelavec od moje mame.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]