kdaj magični lonček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane



Sporočilo


eya -> kdaj magični lonček (13.8.2006 22:24:49)

Kdaj so vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] znali pit iz magičnih lončkov? A ste jim kdaj dale mleko iz teh lončkov?




N _ B -> RE: kdaj magični lonček (13.8.2006 22:34:43)

Magični lonček z mehkim nastavkom je dobila pri 6 mesecih. Klasične stekleničke z dudo nismo nikoli imeli, ker ni znala pit po njej. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




KIRA -> RE: kdaj magični lonček (13.8.2006 22:41:13)

večji nisem dajala do nedavnega, ker ni blo potrebe. pri 4 mesecih je že znala pit iz kozarčka. a ne me vprašt zakaj. enkrat sva probali, pa je znala in sva pol skoz pili kaj iz kozarčkov. tako da nismo rabli lončka do nedavnega. kupila sem ga pa pred vsem za na pot, da ne vlačim flašk s sabo - saj sta punci že dovolj veliki, pa znata sami pit, tako da je blo čas za nekaj takega...
pri mlajši sem ga uvedla pri 9 mesecih, ker se pri pitju iz kozarčka še kar poliva. iz lončka pa lahko pije samostojno kadar želi. po 2 dneh ji je šlo super, sama ga je znala držat in nagnit, tako da imam sedaj eno skrb manj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] imata pa aventovega z trdim nastavkom.




Darči76 -> RE: kdaj magični lonček (13.8.2006 22:46:15)

Tistega z mehkim nastavkomje dobil pri 4,5 mesecih. Pri 6M pa smo šli na trdi nastavek, ker se je mehki obarval oranžno od korenčkovega soka :)
Nikoli pa ni hotel piti po flaški, zato smo tako zgodaj uvedli magični lonček. Zdaj bomo pa počasi poskušali piti iz kozarca.




petra81 -> RE: kdaj magični lonček (13.8.2006 22:55:39)

Hmmmm, naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je stara 6m in ne zna oz noče pit ne po flaški, ne po magičnem lončku. Se ji kar naprej nekaj zaletava. Ima pa takega z mehkim nastavkom, pa ne gre in ne gre.
Zdej ko je že malo več goste hrane, sem si mislila, da bo kaj žejna, pa ji je očitno dovolj, da se podoji.
Mah ne vem, ali je bolje tako ali bi bilo boljše drugače!
Mleka ji pa po tem lončku nisem ponujala, ker jo dojim. Mogoče je to, to!

Očitno nisem pomagala nikomur.




eya -> RE: kdaj magični lonček (13.8.2006 22:56:41)

U, hvala za tako hitro odgovore...no, sploh nisem vedela, da obstajajo tud različni nastavki...
No, moram priznat, da še nisem niti pogledala, kaj ponujajo v trgovinah...




N _ B -> RE: kdaj magični lonček (13.8.2006 22:57:46)

Tudi naša je s težavo pri 6 mesecih sprejela lonček. Ni in ni hotela pit. Prej sem ji dajala po žlički.




SašaR -> RE: kdaj magični lonček (14.8.2006 8:30:13)

Pri nas sem ji dala z mehkim nastavkov že pri teh mesecih in je znala piti, sam preveč priteče iz njega in se ji vedno zaleti. Še sedaj ko je stara skoraj 6M imamo probleme, ker ne zna požirati take količine tekočine.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: kdaj magični lonček (17.8.2006 13:27:38)

nikoli.
že pri 6 mesecih je pil iz pravega kozarca brez nastavkov.z nastavkom ni hotel.Pri 8 mesecih smo ga naučili piti iz flaše 0,5 l  .Sicer ko smo na poti ne pije,ampak vseeno nam dobro pride,ker ne nosim nobenega kozarca s sabo




arielca -> RE: kdaj magični lonček (17.8.2006 14:40:23)

Ja, obstajata 2 nastavka: bel je mehkejši in zelen je trši, potem pa imaš še športni nastavek.
[image]http://www.avent.com/images/products/nonspillaccessories.jpg[/image]
Naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] se z njim rada malo važi, pije pa ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Drži ga za ročaje in gricka nastavek, malo popije in vrže stran. Sicer pa gospodična pije iz kozarca in je čisto zadovljna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




Stran: [1]