RE: partner se me sramuje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


Anonimen -> RE: partner se me sramuje (17.8.2006 22:16:37)

Imam moškega, ki me ima rad in ki vse  "dodatke" sprejema z ljubeznijo. Ker me ljubi, kakršna sem, mu je všeč tudi (zelo) mehak trebušček, pa celulitek, pa strijice. Torej takšni moški so. Tvoj pa je navaden kreten. Nikakršna okrasna vaza nisi, ampak človek. Pomembne so človekove misli, dejanja, karakter, ne pa manekenska postava. Prav je, da se človek potrudi, že zaradi sebe, pa pazi na prehrano, uporablja negovalno kozmetiko (v razumnih mejah), saj se tako tudi sam bolje počuti. Ni pa to pogoj za partnerjevo ljubezen.

Raje, kot v objokovanje, svojo energijo usmeri v to, da boš dobra mama, dober in samostojen človek in pojdi stran od tega cepca, ki te samo zastruplja.




Sita -> RE: partner se me sramuje (17.8.2006 22:48:48)

Draga anonimna, ki si postavila to vprašanje.
Kar se tiče strij je pa tvoj mož kriv, da jih imaš, ker te ni med nosečnostjo mazal z mandljevim oljem.
Med prvo nosečnostjo sem v neki knjigi prebrala, da se je treba med nosečnostjo mazat z mandljevim oljem in potem me je mož redno, vsak večer mazal z njim. Meni je to pomagalo in nimam nobene strije.




CIPRESA -> RE: partner se me sramuje (17.8.2006 23:23:00)

Nebom nakladala ker so že ostale povedale bistvo, rekla bi ti samo to da je toliko lepih stvari za katere je vredno da si mama, kaj je strija ali malo špehca v primerjavi  z malim nežnim obrazkom ki te vsak dan gleda in glaskom ki te vsak dan kliče "mama"????
Lepota je minljiva, duša in srce sta tisto ki ostaneta za vedno!!!!!






Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.8.2006 23:50:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: partner se me sramuje (17.8.2006 23:51:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Takrat se je tudi moje telo spremenilo ( če bi to vedla nebi imela nikoli otrok ) !


Kaj pa če se ti sramuješ same sebe? Svojega telesa, ki je z leti drugačno? In je še bolj drugačno po rojstvu otroka?

Kako naj te partner sprejema, če ti ne sprejemaš niti najbolj osnovnega dela sebe, to je svojega telesa? Kako naj sprejema tvojo osebnost, ki je še mnogo bolj kompleksen in težje razumljiv pojem od telesa?


Poglej najprej sama sebe v ogledalo, dobesedno. In se začni ceniti vsaj malo. Nasmehni se sebi, pa se bo kdo nasmehnil nazaj. In tako počasi naprej. Pa te bodo začel ceniti še kdo drug....




Anonimen -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 0:34:32)

jaz imam po dveh porodih kar precej kg preveč (priznam, treba bo resno začeti z dieto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) pa mi moj niti 1x še ni rekel, da naj shujšam ali kaj podobnega.

Rad je z menoj ker ga nasmejim, rada se pogovarjava in vsak dan mi pove da me ima rad in da sem zanj najlepša.

Tale tvoj te pa ponižuje, čisto tak je kot moj bivši, ves čas je imel neke pripombe čez mene, zato pa je zdaj bivši...

In ko bi ti vedela kako žal mu je zdaj...

Skratka če te tvoj takole ponižuje, hvala lepa in adijo, pa kako lahko sploh z njim živiš, kako se lahko zvečer stisneš k njemu?Meni bi ves čas odzvanjale njegove besede v mislih in se ga ne bi mogla niti dotakniti. Če se pa ne dotikata in če ti pove, da se te sramuje, zakaj bi pa potem sploh bila še z njim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Dvigni glavo, bodi ponosna, postavi se zase in tudi on te bo začel gledati z drugačnimi očmi, takrat pa mu ti povej da ga ne potrebuješ več![sm=smiley21.gif]




dory -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 6:47:54)

To kar mata z descem je cist mim....sploh ne vem zakaj te ima? da te pa tako ponizuje in zanicuje,je pa druga zgodba in ce bi bla jest na tvojem mestu, bi mu ze pokazala...

Poleg tega se mi zdi,da tud ti nimas glih vsega razcisceno....ce bi vedla,kako se bos spremenila po porodu, ne bi imela otroka...halo? po taki izjavi ugotavljam,da sta si s temle frajerjem ravno pravsnja...

Ker normalno je,da se po porodu spremenimo, ampak mam pa ze rajs zdravo in nasmejano dete,kot pa kaksno strijo ali kilco, sploh pa, rajs imam dete,kot pa tazga zabitga dedca ob sebi...




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.8.2006 6:56:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




srki -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 7:16:04)

Če bi te imel resnično rad, ti tega nikoli ne bi rekel! Pa tudi če imaš strije, pa špeh, pa ne vem kaj še vse, naj bi ti bil v oporo in te vzpodbujal k temu, da se tega znebiš. če bi te resnično imel rad, bi te imel rad takšno kot si. 

Da bi pa zaradi tega šla na oni svet-ne na to mislit, ženska. Pa ne se poniževat in imet o sebi slabo mnenje zaradi strij. Pa kaj če jih imaš, saj nisi edina, pa vprašaj se, če je tvoj mož pa res tako popoln in lep in oh in sploh.

Da zaradi tega ne bi nobenega, bolj vrednega človeka, vrednega zaupanja in ljubezni dobila? Ne ga srat. Veš, res da se v današnjem času veliko da na lepoto, vendar so tudi taki ljudje, ki gledajo lepoto od znotraj!

Srečno in ne pozabi, da je notranja lepota veliko bolj pomembna od zunanje![sm=rozica.gif] 





mojcapr -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 8:55:03)

Ni te vreden. Pojdi stran in zaživi lepo mirno življenje brez njega s svojim sončkom.




Anonimen -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 9:14:21)

PA SAJ NISEM MISLILA DA ZARADI STRIJ NEBI IMELA OTROKA - AMPAK ZARADI NJEGA IN TEGA KAKO SE JE SPREMENIL V TEM LETU! MISLITE DA OTROK TEGA NE ZAČUTI KAKO SEM JAS ŽALOSTNA OBUPANA,...  Z TEM SEM MISLILA POVEDAT DA ČE BI VEDLA KAKO SE BO ON SPREMENIL NEBI NIKOLI IMELA OTROKA Z NJIM AMPAK BI SI POISKALA MOŠKEGA KI BI ME SPOŠTOVAL - TUDI PO PORODU IN BI Z TISTIM IMELA OTROKA!!!!
 
mOGOČE SEM RES VČERAJ TA POST MALO ČUDNO NAPISALA, ZATO VAM ZDAJ MALO BOLJ RAZLOŽIM!
 
pred porodom ni imel te službe ( prej sem poznala sodelavce - šefa , hodila z njim na kako pijačo,...)  Zdaj pa je zamenjal službo ( JAS SEM MED TEM RODILA ) in je rekel da me niti slučajno ne želi predstaviti kakemu sodelavcu ker ga je sram kaka sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]! ( da sem debela strijasta,...- imam 58 kg velika sem pa 1.66 - pa saj ni tako grozno dosti ampak zanj preveč)))!
 
Prejšnjič sva šla po mestu in srečava eno mamico z vozičkom ( oba sva jo prvič vidla ) pa se on obrne in pravi " glej tudi po porodu si lahko šlank in lepi, ne tako kot ti da si kot strašilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]" ( bila je res sloka in postavna )  Mene je skoraj od sramu vrglo na rit!!
 
Upam da zdaj malo bolj razumete kaj sem mislila povedat!!!




CUKRČEK -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 9:18:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

PA SAJ NISEM MISLILA DA ZARADI STRIJ NEBI IMELA OTROKA - AMPAK ZARADI NJEGA IN TEGA KAKO SE JE SPREMENIL V TEM LETU! MISLITE DA OTROK TEGA NE ZAČUTI KAKO SEM JAS ŽALOSTNA OBUPANA,...  Z TEM SEM MISLILA POVEDAT DA ČE BI VEDLA KAKO SE BO ON SPREMENIL NEBI NIKOLI IMELA OTROKA Z NJIM AMPAK BI SI POISKALA MOŠKEGA KI BI ME SPOŠTOVAL - TUDI PO PORODU IN BI Z TISTIM IMELA OTROKA!!!!
 



Tako si vsaj spoznala, četudi na grd način, kaki kreten je on. Jaz ga že ne bi cirala. Četudi bi bila 200 kilska matrona (kar pa z dobrimi 50-imi kilami nisi), bi te moral spoštovati in ljubiti. Torej ti preostane samo eno...POPOKAJ OTROKA IN POJDI!




vesna.com -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 9:22:34)

Meni se tud zdi da se bolj on boji da bi ostal sam in bi te rad priklenil nase...




Mina1 -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 9:25:58)

Joj, res žalostno in tako. Pa kaj je moškemu, ne morem verjeti.

Tako trpiš le ti in tvoj otrok, da te tako ponižuje, zmerja in grdo govori o tebi, v končni fazi si njegova partnerica, žena, mamica vajinega sončka in tako.

Drži pa nekaj: to, da se lahko moški spremeni, tudi moj se je po 13-tih letih in sedaj smo šli narazen, ker tako ni šlo več naprej. In tudi ti ne boš mogla več tako naprej, v kolikor se nekaj ne spremeni.





Anonimen -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 10:13:08)

KAM PA NAJ GREM - ČE JE PA ON PRI MENI??  kAJ NAJ VSE PUSTIM IN GREM ( MOJI STARŠI SO V SPODNJEM STANOVANJU MIDVA PA GORI )
 
SAJ SEM MU ŽE REKLA NAJ GRE PA JE REKEL DA NIKOLI ( PA DA GA BOM MORALA IZPLAČAT PREJ NE BO ŠEL NIKAMOR ) KJE PA NAJ VZAMEM TOLKO DENARJA NAENKRAT???????  MAMA MI GA TUDI NE MORE DAT KER NIMA!!!!
 
TAKO DA MI OSTANE SAMO TO DA TRPIM DOKLER NEBOM ZBRALA DENARJA (  KAR PA BO ŠE TRAJALO )!!




piščanc -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 10:13:12)

hm, kako pa on zgleda?

močno dvomim, da je maneken, sicer pa ima že tako prepih v glavi.

kaj se sploh sekiraš. sploh ni važno kako izgledaš, lepo se oblači in to je to. stisni svojega sončka in naredi red v svojem življenju- če hočeš videti kje dela, pojdi pogledat. itak pa mislim, da malo nakladaš. sedem let sta skupaj in nič ne veš o njem??




piščanc -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 10:24:45)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


Prejšnjič sva šla po mestu in srečava eno mamico z vozičkom ( oba sva jo prvič vidla ) pa se on obrne in pravi " glej tudi po porodu si lahko šlank in lepi, ne tako kot ti da si kot strašilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] " ( bila je res sloka in postavna )  Mene je skoraj od sramu vrglo na rit!!
 



če bi meni to moj rekel, se v trenutku obrnem in se z njim ne pogovarjam dokler se ne opraviči. pa ne zato, ker bi mu to verjela, ampak zato, ker me je užalil.




KIRA -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 10:29:27)

enostavno zamenjaj ključavnice, ko ga ne bo, vse ostalo pa urejaj preko odvetnika in CSD. saj ni nujno da mu kaj izplačaš - če nima dokazil da je investiral v vajino stanovanje ne more zahtevat nič nazaj. sploh če je hiša od staršev in nimata nobenega lastništva. če sta poročena mu pa pripada po zakonu 50 % tistega, kar sta si skupaj ustvarila, ampak glede na to, da imaš ti pravico do preživnine (ker sta tako dolgo živela skupaj), sem ziher, da bo na koncu on prikrajšan.
lahko je recimo stvar dogovora, vse ostane tebei - hiša skupno premoženje itd... njemu pa ni treba plačevat preživnine, ali pa samo minimalno. to lahko predlagaš sodniku, on bo odločil. v vsakem primeru pojdi do odvetnika, da bosta ti in otrok zaščitena.
lahko ga celo tožiš na psihične bolečine, ki ti jih je povzročil med vajinim zakonom in nosečnostjo, primeri ki si jih navedla so zelo dobri, bilo bi pa dobro, če bi imela priče za njegovo vedenje ali eš bolje posnetek pogovora.

LP




srki -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 10:29:43)

Anonimna, naj on govori kar hoče o tvoji postavi, ki je zame, glede na mere, ki si jih napisala, idealna. Jaz sem 2 cm manjša od tebe, pa imam toliko kg, kot ti, pa se nimam niti pod razno za debelo. Če je pa za njega boljše okostnjaka za rit držat, pol naj si pa okostnjaka najde.

Joj, kako me to razjezi, samo njega pri tebi po mojem res ne motijo kile, ampak je rez en nezrel idiot, ki sploh ne ve, kaj hoče.

Glede sodelavcev se pa tudi ne sekiraj, če jih kdaj spoznaš ali pa ne. Imej tiste ljudi okoli sebe, ki jim imaš rada in imajo radi tudi tebe, pa čeprav je to samo tvoj otroček.




Sita -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 10:42:23)

Zakaj ga moraš izplačat, anonimna? Je on kaj vložil v to stanovanje?

Predvsem, tako kot je rekla Gina, se zavedaj, da si lepa in vredna ljubezni. Sprejmi se. Skrbi za deklico in hodita ven, po svoje.
Če se ne da z njim več najti skunega dialoga, jaz na tvojem mestu ne bi več skrbela zanj, ampak le za otroka. Obstaja možnost, da spiš v drugi sobi z deklico, ne z njim? To bi prvo storila. Ne bi več dovolila nobenega dotika. In nehala bi mu kuhat in prat ... sploh se ne bi več pogovarjala s takim bedakom, dokler se on ne bi bil pripravljen pogovorit, kaj sploh hoče.
To je pa višek in me je res razjezilo.
In nikamor ne bi šla več z njim. Kaj pa tvoja mama pravi? Ti je lahko kako v oporo? Ali kakšna prijateljica?




Anonimen -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 10:43:49)

Zdaj te pa sploh ne razumem več, tolko si enih stvari napisala! Poglej, vse punce tukaj ti svetujejo, da spokaj stran od njega, tud jest ti to svetujem...mislim, kaj je na svetu bolj krutega kot to, da te eden zaničuje in ti daje negativno energijo???Če se z njim ne vidiš več v prihodnosti, je boljša prva kot pa zadnja zamera, rešena boš ti, tvoj otrok, tvoj dec si bo pa mogoče malo zamislil, odvisno kakšen je po karakterju!!!In kaj se tolko sekiraš, če ti te stvari skozi govori? A je vredno tvoje življenje in življenje vajinega otroka zaradi takih izpadov? Veliko punc je tu gori, ki so v nedogled trpele takšne ali drugačne travma zaradi svojih partnerjev, vendar so po tehtnem premisleku naredile pravi konec in poglej jih, imajo življenje, v katerem jim nič ne manjka, ene so spoznale nove partnerje in z njimi tudi zaživele.
Če je tvoje in otrokovo življenje zate bolj pomembno kot pa ti psihični napadi nate in na otroka, je čas punca, da spakiraš....glede stanovanja in premoženja pa se te stvari uredijo tudi tako, da bo za vse enako prav, sam odvetnika si zrihtej, pa ti bo vse kristalno jasno, kaj in kako!
To je samo moje mnenje in neglede na to, za kar se boš odločila, ti želim veliko sreče![sm=pikapoka1.gif]




Anonimen -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 10:44:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 
TAKO DA MI OSTANE SAMO TO DA TRPIM DOKLER NEBOM ZBRALA DENARJA (  KAR PA BO ŠE TRAJALO )!!


Potem pa trpi. Če res misliš, da je samo v denarju problem.




Anonimen -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 10:48:44)

Potem pa trpi. Če res misliš, da je samo v denarju problem
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 
TAKO DA MI OSTANE SAMO TO DA TRPIM DOKLER NEBOM ZBRALA DENARJA (  KAR PA BO ŠE TRAJALO )!!


Potem pa trpi. Če res misliš, da je samo v denarju problem.


se podpišem!!!




Anonimen -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 11:21:00)

Ko boš dojela, da si za svoje življenje odgovrona sama in da moraš posledice svojih odločitev nositi in sprejeti sama, si boš lahko uredila življenje. Verjemi, da je tvojemu možu tvoj izgled samo izgovor, da te ponižuje in žali. Vzrok njegovega odnosa do tebe je verjetno čisto drugje - mogoče ljubosumje, posesivnost[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] S tem, ko ti govori, da si grda, ničvredna, te vedno bolj priklepa nase, ker ve, da boš ostala z njim, ker se bojiš ostati sama. In tako "grda" kot si (po njegovo), boš za vedno ostala sama, če ga zapustiš - v to te prepričuje, in to dokaj uspešno... In ti boš raje trpela, kot pa kaj spremenila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ti si pa tako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] nesamozavestna in nesamostojna, da si ga še pred vrata lastnega stanovanja ne upaš postavit! Ven ga vrzi pesjana, loči se, uredi na CSD za otroka, vzemi kredit/hipoteko na stanovanje in ga izplačaj. Samo za to naredit moraš imet pa "jajca"[sm=zardeva.gif]





Anonimen -> RE: partner se me sramuje (18.8.2006 11:33:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Joj kako hudo je to pisat - še tukaj kjer me noben ne pozna je grozn!!

Vglavnem z [sm=love.gif]  sva skupaj 7 let in sva dobila lani hčerkico! Takrat se je tudi moje telo spremenilo ( če bi to vedla nebi imela nikoli otrok ) !
Sedaj mi pa pravi da sem grda, cela modra ( imam dosti strij [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ), da sem za odpad,............


Ko pa mu povem da grema narazen se pa smeje in mi pravi da naj bom srečna da je sploh z mano ker me tako ali tako noben več nebo pogledal!!

In bojim se da ima prav!! Gdo bo hotel žensko z majhnim otrokom povrh vsega pa še grdo z strijami,...
 
Če nebi imela otroka bi že odšla na oni svet - vendar vem da me otrok potrebuje neglede na to kako izgledam!!!
 
To me tako muči da ne morem spati ne jesti nimam volje do življenja in to čuti tudi moj otrok ki pa ni nič kriv!!!

KAJ NAJ STORIM - PROSIM POMAGAJTE!!!!!!!!


Po moje si si za nastalo stanje sama kriva,...popolnoma nesamozavestna si, halooo? A on je pa maneken ali kaj? Jaz bi ga na tvojem mestu brcnila v rit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Mene je moj dragi občudoval vsak dan bolj, med nosečnostjo in mi je prav hudo, da me ne more več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image],...ker vem, da bi bil grozno ponosen. On je znal rečt: To je v tem obdobju lepo,... Mislil je trebušček in vsak odvečni kg na meni. Vidiš to je spoštovanje, tebe pa tvoj sploh ne spoštuje in ne vem kako mu lahko priznaš, da te res z otrokom iz s strijami nihče ne bo hotel. [sm=smiley29.gif]
Nakladanje, 100% obstaja nekje nekdo, ki te bo 100% bolj spoštoval kot ta tvoj. Veš kako je? Ko nekaj hudega v življenu prestaneš si takih fint ne dovoliš več. Vsaj jaz si ne dovolim od NOBENEGA moškega na tem svetu, da bi me poniževal. Moj dragi mi je dvignil samozavest in me znal ceniti in nikoli in nikdar si kaj takega, da bi me nekdo poniževal ne bom dovolila. Raje sem do konca svojih dni sama z najino hčerkico!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>