plenice Racman in morje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


petras -> plenice Racman in morje (20.7.2004 1:04:20)

Ali ima katera od vas, ki uporabljate pralne plenice, kakšen pameten nasvet za uporabo na morju? Tam namrec ne bomo imeli pralnega stroja, za dva tedna pa seveda nimamo dovolj plenic. Nas mulc je star tri mesece, pa je do sedaj imel Pampers na ritki samo dvakrat, zato se bojim, kako bi odreagirala koža, ce bi ga dva tedna nonstop povijala v Pampers - plenicni izpuščaj na morju?! Vročina, slana voda... Ali ima katera izkušnje s tem? Ste jih kdaj prale na roke? Dvomim, da bi se dale dovolj dobro oprat, ali pač?




Annny -> plenice Racman in morje (20.7.2004 2:34:11)

Petra, mislim, da bi bilo pranje na roke v tisti vročini prava muka. Saj ne greste za to na dopust, da bi vse dni drgnili umazane pleničke, kajne?
Kako bo odreagirala ritka na pamperske, ne boš vedela, dokler ne poskusiš. V skrajni sili še vedno ostanejo bombažne pleničke, hm?




beti 1 -> plenice Racman in morje (20.7.2004 20:07:27)

Poznam par, kjer je možek vreden več kot najdražja kovina, saj je cel mesec, ko so bili na morju vsak dan pridno pral take pleničke.
Mi jih tud mamo, do zdaj smo imeli pamperske samo tri dni v toplicah, pa še to sensitive in čez noč in med vožnjo je bil seveda v bombažni plenički.
Na morje bomo vzeli s sabo kakšnih pet bombažnih pleničk, za vsak slučaj če bo kakšna sila, da bodo za ponoči. Čez dan bo upam povečini brez pleničke.
Drugače pa si lahko urežeš ene par predlogic iz flisa in jih neseš s sabo, da jih boš imela za vlagat v pamperske, če bodo slučajno kakšne težave. Jih priporočajo tudi na Racmanovi strani kot predloge za bombažne pleničke.
lp
beti




Stran: [1]