dvojčki - izkušnje s pediatrično (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki



Sporočilo


Anonimen -> dvojčki - izkušnje s pediatrično (23.8.2006 11:52:30)

Naša fanta sta stara 12 tednov in eden od njiju mora na kontrolni UZ glavice (nazadnje smo zanj dobili mejno normalen izvid, in sicer na kontroli v MB, kjer smo rodili). Kljub temu, da je pediatrinja napisala napotnico zgolj za UZ na Ulici stare pravde v LJ, smo danes dobili pošto, da moram s tamalim kar na Pediatrično (torej za sprejem). Ker nimam nobenih izkušenj z LJ pediatrijo me zanima, kaj naj sploh pričakujem. Sestra mi po telefonu ne zna povedati, ali bo moral ostati not en dan ali več. Naj povem, da se z obema polno dojimo in da s tem ne nameravam nehati. Tudi ko sem sestri omenila, da ima fant brata dvojčka in da se dojimo, je bila kar tiho. Ima katera od vas kakšno izkušnjo? Hvalezna bom za vsak namig, kako preziveti to kontrolo oz. hospitalizacijo.

hvalezna dvojna mami




darjatimci -> RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično (23.8.2006 12:09:51)

Ali morda gre za EEG,glede na to da omenjaš ulico stare pravde.Moja hči je imela prvič EEg na Ped. kl. Vrazov trg,ker pa je ambulanta na Ul. Stare pravde smo hodili potem tja,tudi ko je imela zadnji EEg je bil potem narejen kar tam.Čakanja pa praktično ni,ker se kar držijo ur,nimam izkušenj z dojenčki.Naša punčka ni bila sprejeta,vse je bilo narejeno ambulantno.




* Mateja * -> RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično (25.8.2006 10:46:35)

Po naših izkušnjah ponavadi naredijo sprejem in pol otrok čaka v sobi, da pride na vrsto, sam smo šli vedno isti dan domov. Do konca izmene zdravnikov smo vedno vse končali. Srprejeti za čez noč smo bili samo enkrat, ko so Nejcu delali nek CMCRF.




* Mateja * -> RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično (25.8.2006 10:47:55)

Sem bila tud jaz vedno vsa iz sebe, da bo treba notri ostat in sem delala paniko, ker 4 meseci bolnice so bili že čisto dovolj.




Anonimen -> RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično (25.8.2006 15:01:32)

Mateja, hvala za info. Mi je kar odleglo.
Samo še to -  je v sobi dovolj prostora za bratca dvojčka in očeta?




anajmad -> RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično (25.8.2006 20:49:49)

Je
en lp[sm=morje.gif]D.




* Mateja * -> RE: dvojčki - izkušnje s pediatrično (25.8.2006 23:26:01)

Midva z Nejcem sva bila sama v sobi, meni so dali uno vojaško posli- to je bilo za čez noč. Ko smo bili sprejeti čez dan smo bili pa v eni mejčkeni sobici skupaj mi trije in še dva otroka z mamico. Smo se kar mal gužvali. Ni panike boste vidli!!! Srečno pa fajn odpravte!!!




Stran: [1]