zmanjšanje apetita (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Nedonošenčki



Sporočilo


sanjula -> zmanjšanje apetita (24.8.2006 12:02:10)

Naše dete je bilo staro 3. mesece (korigirano 2. meseca) pa namesto, da bi jedel več, je zmanjašl dnevno količino za cca. 150-200 ml. Kaj mi je storiti? Vseeno je zelo živahen in zelo vitalen, pa me vseeno malo skrbi.Pediatrinje ne morem priklicati, cela zadeva pa sedaj traja že teden dni. Začel se je tudi precej sliniti, papca si rokice, dude niti po pomoti noče?!
Kakšen nasvet?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




anajmad -> RE: zmanjšanje apetita (25.8.2006 6:47:37)

To pride. Če se boš ozirala na tiste nasvete,ki pišejo na škatlah,koliko ml morajo pojesti,ne boš prišla nikamor. Mogoče se mu že počasi pripravlja,da dela zobe,ali pa drugo.
en lp[sm=morje.gif]D.




sanjula -> RE: zmanjšanje apetita (25.8.2006 12:48:44)

anajmad, hvala. Saj imaš najbrž prav. Se tako držim navodil, ko pijanc' plota.
Menda bo kaj bolje čez čas.
Jaz tudi sumim na zobke, samo se mi je zdelo malo zgodaj, pa itak pravijo, da se lahko par mesecev prej že pripravlja. Bomo vidli!




* Mateja * -> RE: zmanjšanje apetita (25.8.2006 23:29:20)

Moj Nejc ni nikoli spil več kot 1 deci mleka na obrok, ne ko je bil čisto mejčken, ne pol, ko je mel že pol leta. Pa je lih tko zrasu!!
Jaz sem se tud zmeri obremenjevala kok je spil in si pisala, pa pol seštevala, pa jokala,...Zdej so mi to samo spomini in se ubadamo z drugačnimi stvarmi!! Vsak dan nova buška, pa kakšna krvava grinta, pa pol si mal zobek polomi.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Felicity -> RE: zmanjšanje apetita (26.8.2006 15:35:40)

Pri nas je bilo tudi tako. Ko sem ji dala obrok točno na tri ure, kot so povsod svetovali, se je drla kot zmešana. Jaz v paniki sem se spraševala če je bolna, in podobno.  V bistvu pa sploh še ni bila lačna. Kar brez panike, sploh če je igriv in dobre volje, je vse ok. Oni si že znajo uredit obroke po svoje. (ne rabijo knjig[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])
Srečno!




Stran: [1]