KAJ PRAVITE (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


Anonimen -> KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:04:57)

Take ali podobne zgodbe kot jo bom opisala jaz še tuki nisem zasledila. Bom anonimna, ker sem redna gostja v forumu zanositev.

Stara sem 30 let. Po pokojni babici sem pred 3 leti dobila trisobno stanovanje skoraj v centru Ljubljane. Moje korenine so iz gorenjskega konca. Imam čudovito službo, ki jo z veseljem opravljam.

Ko sem prišla živet v Ljubljano sem spoznala 60-letnega moškega. Še vedno se občasno dobiva in takrat imava spolne odnose. Me zna zadovoljiti. Vsak dan se slišiva po letefonu med službenim časom. Je pozorn do mene.

Med tem časom sem spoznala tudi očeta dveh otrok 49 letnega moškega. Najprej sva se samo dobivala na pijački potem pa tudi sex. Dobivava se vsak teden. Je pa odličen v postelji. Zelo nežen.

Že pol leta pa hodim s fantom mojih let. Fant je uredu in ga imam rada. Fant o mojih dveh ljubimcev ne ve popolnoma nič. Ne živiva skupaj.

In zdaj! V meni se je prebudila želja po otroku. Moj fant bi bil presrečen, da bi zanosila. Že dva meseca sexam brez zaščite tudi z mojima ljubimcama. Da ne boste mislile, jaz imam tako 60-letnega kot 50-letnega  zelo zelo rada in mi oba ljubezen vračata. Lepo mi je z njima.

Saj vem, da ni prov, da imam sploh spolne odnose z drugima, če imam fanta in vem da ni prov, da sem brez zaščite (čeprov oba mislita, da tabletke še jem )sam res si zelo želim eno pikico...

Se mi zdi da tega ni veliko ali pač?




soncece24 -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:09:58)

Čez čas boš pa tu spraševala, kako naj ugotoviš kdo je oče tvojega otroka...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Odloči se, ženska, kak bi bilo tebi, če bi bila na mestu tvojega fanta? Na treh stolčih pa res ne moreš sedet - če boš tako nadaljevala, boš na koncu ostala sama!




tanikaa -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:10:48)

Daj, zamisli se nad svojim življenjem. Pri teh letih bi pa že lahko bila malo bolj resna in bi že lahko vsaj približno vedela, kaj pričakuješ od življenja. In kaj boš rekla otroku, ko te bo vprašal kdo je njegov oče?

Na tvojem mestu bi raje z otrokom počakala, dokler si ne bi bila na jasnem, kaj hočem (razen otroka seveda) in s kom hočem.

To si dolžna tak tem trem moškim, sebi najbolj pa seveda otroku.




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:18:22)

Tvoje življenje na sploh in tvoje spolno življenje je samo tvoja stvar in če ti paše imeti tri moške hkrati, zaradi mene, lahko tudi deset (samo ne mi govorit, da imaš vse tri rada, mogoče čutiš do njih simpatijo, naklonjenost, a to ni ljubezen, ki je veliko globje čustvo).

A v ta tvoj svet vpletati otroka, to je pa druga stvar. Kdo bo potem oče tega otroka? Kako mu boš razložila situacijo? Kaj če se ta, ki ga boš na koncu izbrala za očeta, čeprav mogoče ne bo biološki oče, ne izkaže za tako fajn partnerja in starša, kot si mislila, da bo? In nenazadnje: ali si res želiš dobiti otroka na tak način, s prevaro (ker ne jemlješ tabletk, oni pa mislijo, da jih)?
Meni je tako obnašanje zelo nezrelo.




Gina -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:25:01)


Ampak ima Ankica prav - seksaj s komer ti paše, pa v končni fazi ti tudi laganja o tabletkah ne more nihče preprečit - itak boš tudi probleme oz. posledice vsega skupaj nosila sama.




Kalina -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:32:10)

Zakaj pa ****? Halo, dej mal tolerance pokazi, vsak dela kaj ce, kdo smo mi da koga obsojamo? Kokr ji pase, sej nakonc ce ze bo sama seb life "zdrmala" pac bo, je dosti stara, itak vse kar dela se je sama odlocila, se pravi bo tudi posledice nosila. Vsak naj se briga zase, sam nevem kaj je  pricekovala od nas? Da ji povemo koga naj pusti? Al s kerim nej ma otroka? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:34:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Ampak ima Ankica prav - seksaj s komer ti paše, pa v končni fazi ti tudi laganja o tabletkah ne more nihče preprečit - itak boš tudi probleme oz. posledice vsega skupaj nosila sama.


Ne, pa na žalost to ni tako, vem iz prakse. Ker poznam eno tako . Posledic ne nosi sama, ker se jih sploh ne zaveda, ampak jih nosijo otroci. Itak, da se ne zaveda posledic, ker če to počne, se ve, kakšna oseba je.




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:34:43)

Ne samo da ni prav, ti sploh ne veš, kaj je otrok, kaj bi rada, ti gledaš na sebe, da se čutiš potrjena, da dobiš čimveč nežnosti in topline, zdaj si si zaželela še otroka, nič premislila, sebična si. Tvoje pravice so tvoje pravice le dokler ne kršiš pravic drugih. Ker tega ne razumeš, se vprašaj le to, kako bi ti odreagirala, če bi zvedela, da ima tvoj fant še dve drugi poleg tebe, ti bi pa imela z njim družino, otroka, srčno bi ga ljubila in verjela, da te ne vara, lalala.




tanikaa -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:38:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

.
 
itak boš tudi probleme oz. posledice vsega skupaj nosila sama.




Ne, ne bo sama. Tukaj bo še otrok. On bo nosil navečje posledice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




muki1 -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:39:16)

Jaz bi rekla, da imaš prepolno rit vsega.
Očitno niti trije ljubimci ne zapolnjujejo praznine v tvojem življenju. Zdaj si prepričana, da si želiš dojenčka. Kaj pa bo, ko boš ugotovila, da te tudi dojenček ne osrečuje ? Otroci niso igrača, veš. Ko ga enkrat dobiš, je za zmeraj.




muki1 -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:41:05)

Obstaja pa še varianta da je zgodba izmišljena, mogoče spet kdo provocira.

Če pišeš, da si redna gostja na forumu zanositev...po drugi strani pa, da si otroka želiš šele dva meseca..... to se malček izključuje.




rija -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:43:40)

Muki, ne strinjam se, da ima prepolno rit vsega.

V resnici si je boga v nenehnem iskanju sreče in nima nič.

Od vseh treh nima nobenega.




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:45:00)

Ob nenormalnem porastu aidsa v zadnjih letih obstaja možnost, da dobiš kaj, tega te ni strah? Enega poznam, ki je zelo situiran, premožen, izobražen, zna z ženskami, zaupajo mu, seksa brez kondoma, če le katero prepriča, da mu je ljuba, edina in da ga kondom moti, star pa je okrog 60. Bi lahko bil to tvoj Ljubljančan?




tina100 -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:46:00)

ZA TO ANONIMNO,JAZ SPLOH NIMAM BESED-DAJ PUNCA ,MISLIM DA MALO PREVISOKO LETAŠ,KO BOŠ ENKRAT PADLA DOL VERJEMI DA NEBO FAJN[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].NENA MEJ OTROKA,KER BO SAMO ON NOSIL POSLEDICE [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Gina -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:47:20)

Kaj pa vem...mogoče obstaja možnost, da nosi posledice tudi otrok, vendar se mi zdi, da je možnosti, da bi v resnici otrok nosil tako velike posledice kot ona sama, zelo malo.

Otrok bo itak najbrž ali brez očeta, ali z očimom, ali pa samo pri očetu. Nobena od teh možnosti ni tako slaba. Če bo brez očeta, bo pač na njej vse - ok, kdo bo zdaj nosil posledice? Ona več ali manj. Otrok ne vem, če bo zato kaj grozno trpel, saj ni rečeno, da ga ne bo marala potem ali ga tepla. To težko povezujemo.
Če bo imel očima... Bog pomagaj, čisto ok varianta, ga bo bolj zihr kakšen imel rad.
Če bo pri očetu, pa tudi nič hudega. Saj oče ne izgleda tukaj nič kaj posebej izstopajoča oseba, mislim kak posebnež, da bi ga metalo ali ne bi hotel imeti otroka. Saj mogoče sploh vedel ne bo, da obstaja možnost, da otrok ni njegov.
No, seveda obstaja še četrta možnost, da mati tega otroka v resnici ne bo sposobna imet "dovolj" rada in bo v resnici nosil posledice. Ampak še vedno menim, da je malo možnosti, da bo res tako.




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 10:51:28)

Jaz ti privoščim iz srca, da zanosiš kar z vsemi tremi, in tako dobiš kar tri pikice!
Iiiiiiiiiiii, a ne bo to super!!! Kot breje mačke!! [sm=smiley5.gif]




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 11:00:04)

Jaz sem pa mislil, da me pri 60-letih, ce jih docakam nobena velik mlajsa ne bo vec marala.. Uhh.. sem se oddahnil zdele..

Hvala ti..




srki -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 11:01:14)

Ko sem začela tole brat sem mislila, da je ta moški 60-ih let tvoja ljubezen. Dlje kot sem brala, bolj se mi je začelo obračat.

Sori, ampak zame je to malo bolno. Kako si lahko s tremi moškimi, želiš si otroka, pa sploh ne veš, s kom bi ga imela oz. če ga boš imela z unim, ki je star 60, prav, če bo uni, ki ima že sicer svoja dva otroka, tudi prav, za fanta tvojih let pa tud prav.

Odloči se že, koga imaš rada in koga ne. Kdo ti več pomeni. Očitno kar vsi trije, vsaj tako si napisala. Samo s tremi naenkrat živet, ne bo šlo, se bodo verjetno med sabo oni pobili, ker te imajo tud oni na nek način radi oz. te imata dva (starejša) samo za sex-po mojem.

Res si poštimaj v glavi, kaj si želiš. In, ali se ti zdi prav, da takole po vrsti vse "nateguješ"? Malo se postavi v obratno situacijo.

In ubogi fant, ki si želi s tabo otroka. In če boš zanosila v 60-letnikom bo "fant tvojih let" presrečen, ker bo mislil, da je otrok njegov, v resnici pa ne bo.
Mislim, totalno neodgovorno.




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 11:06:23)

Ja, pa tale varianta, da boš imela otroka s tistim moškim, ki že ima doma dva otroka - ta je fenomenalna, otroci bodo gotovo zelo veseli, pa njegova žena oz. parterka tudi.

Svašta, zato pa je tako kot je.




Polona31 -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 11:06:25)

Bolano! Meni bi se zmešalo!!! Saj ne veš kaj si se skom pogovarjala. Ali se nič pogovarjate in samo seksaš z njimi? Ne vem! GROZA!!!




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 11:09:08)

Ma ne vem kaj tebe sploh skrbi, ne piješ, ne kadiš, zdravo živiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]



tebi bo služil najmanj do osemdesetega.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 11:11:39)

Provokacija! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




baguSka -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 11:15:19)

Sploh bo pa se najboljs, da bos potem vsakemu rekla, da je srecni ocka in ga bos podajala vsem trem... Ves kok je to lepo, da bo imel otrocek kar tri atije!!! Eni nimajo nobenega.. :(




srki -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 11:16:26)

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Provokacija! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


A, sprovocirala si nas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], no zdaj vsaj vemo, kdo je ta provokator[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Hecam se, da ne bo kakšne zamere.

Drugače pa, a ni bilo že enkrat govora o tem, da se te anonimne skensla oz. razkrinka oz. da si lahko anonimen samo, če je to upravičeno?




Anonimen -> RE: KAJ PRAVITE (31.8.2006 11:18:08)

Gina, pri tej punci, ki jenpočela podobne stvari, je situacija zdaj taka, da otroci sicer imajo očeta, ki pa je večinoma odsoten. Malo zato, ker ima mogoče res tako službo, veliko pa zato, ker je te otroke pač izsilila, pa še vsi iso njegovi. Pa tudi od tistega prejšnjega, ki je mislil, da so, niso bili ...
V glavnem, ti otroci so v glavnem na njej, ja, mamo imajo, samo kakšno?! Kaj dela z njimi, ne bom govorila, v glavnem, grdo, grdo. Rada ima samo dojenčke, potem pa jih odpika tam pri dveh letih. So veliko pri starih starših v isti hiši, ampak tudi onadva sta bolana in se bojujeta za svoj obstoj in proti temu, da bi otroci bili pri njima. In tako si jih porivajo sem in tja, nikjer v glavnem niso za želeni, ker niso več dojenčki ...
Pa saj je logično, da o take neuravnovešene osebe ne moreš pričakovat, da bo dobra mama. Očetje, očimi, stari starši .... vsi ti pa, če ostanejo z njo, niso prav srečni v takih razmerah in posledično bežijo drugam. Otroci pa ne morejo bežat ... vsaj dokler so majhni ne ...




Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>