ogled porodnišnic (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica



Sporočilo


soundb -> ogled porodnišnic (5.9.2006 16:11:56)

Zanima me ali vas je večina šla pogledat porodnišno, v kateri ste se odločile, da boste rodile, pred porodom, ali ste čakale, da vas zgrabi in ste potem samo letele v porodnišnico?
slišala sem, da baje priporočajo ogled porodnišnice in da se malo seznaniš z osebjem, čeprav ne vem, kako bi naj to izgledalo?




Dejča -> RE: ogled porodnišnic (5.9.2006 17:55:01)

Jaz sem šla v Celje pogledat pbl. 14 dni, preden sem rodila. Mi je bilo čisto fajn, da sem izvedela par stvari - prej namreč še tega nisem vedela, kje je vhod. Ne verjamem, da imajo kje čas, da se seznaniš z osebjem, saj večina namreč ta čas dela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Se je pa ravno takrat ena mamica zelo naglas oglašala iz porodne in babica me je, da se ne bi prestrašila, tolažila, rekoč, da vsaka porod po svoje doživlja in da je to edino trpljenje, ki prinese srečo in veselje. Ker nisem paničar, me je vse skupaj predvsem zabavalo.
Ogled ti priporočam, sploh, če imaš porodnišnico blizu. Pa hiter porod ti želim!!




noe -> RE: ogled porodnišnic (5.9.2006 21:08:22)

Ko sem jaz šla na ctg v Celje prvič, je ena tud pravkar rojevala, in to s takim dretjem , da si niti približno nisem mislila, da lahk ena ženska tako štimo spusti , sestre so se kar križale.




Pikicapokica6 -> RE: ogled porodnišnic (6.9.2006 8:38:35)

Jaz ti vsekakor priporočam, če je le možno, da si porodnišnico pobliže pogledaš. Jaz se nikakor nisem mogla odločit med Kranjem in Lj., pa sem se udeležila organiziranega ogleda v Kranju in so me čisto prepričali. Pred ogledom so predstavili tudi način dela. Ne vem pa, kako se da to kje drugje zmenit. V Lj. po vsej verjetnosti ne, v manjših pa mogoče ni takega problema.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.9.2006 23:24:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: ogled porodnišnic (10.9.2006 23:37:37)

Nič nisem šla gledati




ribica. -> RE: ogled porodnišnic (13.9.2006 23:25:16)

Porodnišnico sem si ogledala v sklopu materinske šole. Drugič sem zaradi selitve rodila drugje, vendar si porodnišnice nisem šla predhodno ogledat. V vsakem primeru sem nameravala roditi tam, tako da me to, ali imajo malo bolj staromodno posteljo in nimajo radia v porodni, ni ravno zanimalo. Konec koncev sem prišla rodit in v tistih urah, ko gre zares, to res ni relavantna zadeva. Z mojega vidika ne.




Stran: [1]